Webnode-al készült weboldal bejelentése

A Webnode egy ingyenes weboldalkészítő, mellyel pillanatok alatt elkészíthető és testre szabható oldalt hozhatunk létre. Kiváló lehetőség azoknak, akik nem szeretnék, ha kiderülne ki, vagy kik állnak mögötte. Átverős, lehúzós és lájkvadász oldalak készítéséhez ideális. Ennek ellenére egy nem megfelelő tartalommal rendelkező webnode oldalt is lehet jelenteni, ha ide kattintasz.

A bejelentést email-ben lehet leadni, bemásolva az oldal hivatkozását és egy rövid leírást, miért tartod kifogásolhatónak az oldalt.

Print Friendly, PDF & Email

Minden vélemény számít

2 hozzászólás a(z) “Webnode-al készült weboldal bejelentése” bejegyzéshez

  1. Farkas Daniella szerint:

    Valóban a fizetésnél nem dob át biztonságos oldalra. Sajnos ebbe én beleszaladtam és fizettem. Most egy évvel később le is emeltek a bankkártyámról a jóváhagyásom nélkül egy nagyobb összeget állítva azt,hogy anno én kértem a szolgáltatás automatikus megújítását(persze SOHA nem teszek ilyet) Vissza pénzt nem adnak.
    Szépen megőrzik az egy évvelezelőtti tranzakciók bankkártya adataid és visszaélnek vele! Ebből van hasznuk. SENKINEK SEM AJÁNLOM

  2. Jano Vajano szerint:

    Samsung termékeket árul.

    Fizetésnel nem dob át biztonságos oldalra.

Véleményt írok

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..