Recseg-ropog a lájkgyár

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Recseg-ropog a lájkgyár. Egyre többen ébrednek rá, hogy megvezették őket. Ezek az emberek dühösek, joggal. Mindenki dühös, amikor rájön, hogy hülyének nézték, kihasználták, felhasználták. A csalók pedig még dühösebbek. Hogyne, itt volt ez a remek kis pénzkereseti lehetőség, semmi dolguk nem volt, csak néhány odahányt sorral köríteni pár netről lelopott fotót, gyártani pár kamuprofilt, akik elszórták a friss oldal linkjét a különböző, pl. társkereső csoportokban, nyerési lehetőséget megcsillantani, és máris jöttek a népek, dőltek a lájkok, meg az ingyenreklám, lájkok formájában.
Aztán rájöttek, hogy ez strapás, egyszerűbben is lehet ezt csinálni, elkezdtek jól futó, sokak által kedvelt oldalakat lopkodni. Ha nem ment szépszerével, megszerezték trükkel vagy fenyegetéssel. Átnevezték az oldalt, és máris nyomták a kamusorsolásokat. A népeknek meg nem kellett több, ezrével ugrottak a potyázók a lehetőségre, hogy semmiért kapnak nagy értékű dolgokat. Gondolkodni nem kell, dolgozni nem kell, égből pottyan a nyeremény.
És akkor egy szemtelen oldal elkezdte fúrni a bizniszt. És nem lehet elhallgattani. Kellemetlen. Próbálkoztak kitiltani, hiába. Akkor elkezdtek fenyegetőzni. Szintén hiába. Mert azóta sok ember állt mellénk, és nagyon elszántak. Mi is azok vagyunk. Nem vagyunk egyedül. És már kevesen sem vagyunk.
Köszönjük, hogy ennyien támogattok minket! Nem adjuk fel, addig harcolunk, amíg meg nem szűnnek az átverések és a bűnösök meg nem kapják méltó büntetésüket.
Akkor becsukjuk a boltot.
De addig nem!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..