Oldalunkról

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Oldalunk megnevezése

Kamu/Átverős Oldal Listázó. K/ÁOL, vagy Listázó. Érdekvédelmi blog. 

 

Oldalunk célja

Minél több csaló, megtévesztő, lájkvadász Facebook oldal felderítése, jelentése, működésük ellehetetlenítése. Tájékoztatás nyújt a Facebookon megjelenő átverésekről, segít megelőzni hogy átverjék az embereket. Weboldalunkra látogatónktól azt kérjük, hogy küldjék el nekünk ilyen oldalak hivatkozását, jelentsék ezeket az oldalakat, mert csak így győzhetjük le őket (Sok lúd disznót győz!). Nem titok, hogy a Facebook tisztaságát szeretnénk elérni tevékenységünkkel.

 

Rólunk

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az oldal üzemeltetője és szerkesztői teljesen hétköznapi emberek, akik megelégelték az elszaporodott kamu oldalak működését, csalását. Az oldal üzemeltetői nem a saját nevüket használják a posztjaik írásakor. A sok enyhébb, durvább fenyegetés miatt lett így eldöntve. Éppen ezért ez arra biztat minket, hogy folytassuk, mert tudjuk hogy jó célt szolgálunk ezzel. Az oldal üzemeltetése teljesen nonprofit. Oldalunkat önkéntes alapon támogathatod

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

A weboldalon megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük. Az oldalunkra csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők.

Print Friendly, PDF & Email