Oldalunkról

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Oldalunk célja

Minél több csaló, megtévesztő, lájkvadász Facebook oldal felderítése, jelentése, működésük ellehetetlenítése. Weboldalunkra látogatónktól is azt kérjük, hogy jelentsék ezeket az oldalakat, mert csak így győzhetjük le őket (Sok lúd disznót győz!). Nem titok, hogy a Facebook tisztaságát szeretnénk biztosítani tevékenységünkkel.

Rólunk

Az oldal üzemeltetője és szerkesztői teljesen hétköznapi emberek, akik megelégelték az elszaporodott kamu oldalak működését, csalását. Az oldal üzemeltetői nem a saját nevüket használják a posztjaik írásakor. A sok enyhébb, durvább fenyegetés miatt lett így eldöntve. Éppen ezért ez arra biztat minket, hogy folytassuk, mert tudjuk hogy jó célt szolgálunk ezzel. Az oldal üzemeltetése teljesen nonprofit. Sem adományt, sem szponzori támogatást nem veszünk igénybe. Oldalunkon nem végzünk semmilyen kereskedelmi tevékenységet.

Az oldal jellege

A cikkeink a szerkesztők véleményeit, tapasztalatait tükrözi. Ezekkel nem kötelező egyetérteni. Az oldal jellege blog. Cikkeink létrejöttét nagyban köszönhetjük az oldalunkat kedvelő olvasóinknak.

A weboldalon megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük. Az oldalunkra csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. Így ezek nem sértenek személyiségi jogokat.

Print Friendly, PDF & Email

Megosztás