Kaméleon oldalak

Kaméleon

Hüllő, gyík, ragadozó. Az álcázás, megtévesztés nagymestere. Ügyesen rejtőzködik, remek színváltó képessége van. Hol így néz ki, hol úgy. Jellemzően nem csak két színű.


Új alfajt fedeztünk fel!!! … a Kaméleon-oldalak

A cikk a hirdetés után folytatódik

Vannak olyan Facebook oldalak, amelyek szintén mesterien képesek az átváltozásra, akárcsak a kaméleonok, és emellett ragadozó módjára csapnak le a hiszékeny internetezőkre.

Mitől lesz egy Facebook oldal Kaméleon-oldal?

  • a tulajdonosok bámulatos tehetséggel tudnak oldalaiknak más-más nevet adni,
  • a tulajdonosok gondosan elrejtik kilétüket a nyilvánosság elől,
  • más Kaméleon-oldalakkal működnek együtt (egymás posztjait megosztják, egymás kedvelésére buzdítanak, más Kaméleon-oldal webhelyére hivatkoznak)

Sőt, még túl is tesznek a hüllő tulajdonságain azzal, hogy sorsolnak és sorsolnak. Lényegtelen mit, csak vonzó legyen a lájkolóknak és megosztóknak.

… de miért Kaméleon kategória a sorsolás?

Mert a nyertes vagy a nyeremény is gyakran előfordul, hogy eltűnik az internet piszkos tengerében, összefoglalva:

  • nyertes nem nagyon akad.
  • vagy ha mégis, akkor nem lehetetlen, hogy a tulajdonos saját ismerősi köréből kerül ki,
  • esetleg a sorsolást rendezők saját maguk által létrehozott kamu-profil lesz a nyertes,
  • nem riadnak el attól sem, hogy valódi nyertes nevét, profilját posztolják ki, viszont az könnyen meglehet, hogy az illető sohasem fogja megkapni a nyereményét.

Az ilyen rejtőzködő, átalakuló oldalak tevékenysége sok esetben nem kívánatos a Facebookon. Ha te is tudsz ilyen érdekes átváltozós, rejtőzködő, mindent sorsoló oldalról, a lista alatti űrlapon küldhetsz nekünk.


Másold be a Facebook oldal hivatkozását.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email
TTT Design - az elegáns arculat itt születik