Hogyan szerezzünk egy nap leforgása alatt 100000 lájkolót?

Az oldal címe nem vicc. Nagyon is igaz. Főleg olyan oldalakra igaz, ahol az oldal kezelője ebből él. A jól hangzó szöveget elhinti néhány csoportban, mint a vetőmagot és végeredményként kikelnek a lájkbárányok, akik bevételt termelnek a csalóknak. De hogy is kell mindezt csinálni? Előre szólok, hogy ne kövesd ezt a példát, csak akkor, ha te is egy ócska csaló vagy, aki semmibe veszi az emberek jóhiszeműségét.

Recept:

  • készíts egy kamu profilt
  • készíts egy oldalt, amit szeretnél felfuttatni
  • találj ki egy jól hangzó szöveget, esetleg találj ki egy sorsolást
  • kamu profillal legyél egy olyan csoport tagja, ahol sokan vannak
  • posztold ki a kamu sorsolást
  • dőlj hátra és mosolyogj
A cikk a hirdetés után folytatódik

Nézzük meg kicsit részletesen, példával illusztrálva.

Kamu profil
Legyen a neve mondjuk Szatmári Lia Brigitta

Profilképnek keress valamit a neten. Az sem baj, ha külföldi és közismert.

Ha ezzel megvagy és nem tiltott még le a Facebook, készíts egy oldal, mondjuk SKYangels névvel.

Kamu oldaladra tegyél ki fényképet egy nagy értékű műszaki cikkről, ami mondjuk egy laptop.

A kamu profilod legyen olyan csoport tagja, ahol valószínűleg sok befolyásolható személy található. Ilyen csoportok az idősebbek, nyugdíjasok csoportjai, például az 50.év felettiek a nagyvilágban.
Az sem baj, ha a profilképed egy fiatal lány. Senki sem fogja nézni, hogy te egy 50-es csoportban osztod meg a kamu bejegyzésedet.

Az sem baj, ha ezzel a kamu profillal minél több csoportban bent vagy. Hatványozódni fog a sült galambot váró bárányok száma. Ezek után már öngerjesztő lesz a folyamat. A sok hiszékeny elkezdi osztogatni. A sorsolás napján eszük ágában sincs utána járniuk hogy volt-e sorsolás, és ha volt, ki nyert. Eközben a piramis szerűen terjedő megosztási és kedvelési láz pár óra leforgása alatt több tízezer lájkolót fog bevonzani az oldalra.

A sorsolás maga addigra már lényegtelen lesz. Esetleg, ha nyomokat szeretnél eltüntetni, csak töröld az eredeti posztot. Így eltűnik mindenkinél minden megosztás. A lájkolók megmaradnak, senki sem fog senkit kérdőre vonni. Ezek után jöhetnek olyan oldalak cikkei, ahol a reklámokból kaphatsz bevétel.

Hát, ennyi lenne a recept arra, hogyan vágjuk át az embereket, hogyan termeljünk lájkolókat oldalunkra, hogyan legyünk ingyenélő csalók, esetleg még tengernyi pénzt is szerezhetünk közben. Reméljük a példánk csak arra lesz jó, hogy megkapd a választ a miértre és a hogyanra.

Csak dőlj hátra és élvezd…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email
TTT Design - az elegáns arculat itt születik