Hogyan lopjunk el egy jól működő, bejáratott Facebook oldalt?

Nagyon egyszerű a képlet. Keress a Facebookon egy több tízezres lájkolókkal rendelkező oldalt. Keresd meg az admint és ígérj az oldaláért hatalmas összeget, hogy elgondolkozzon rajta. Miután az áldozat elfogadja az ajánlatot, kérj admin jogot, hogy “megnézhesd” az oldal forgalmát, statisztikáit. Miután megvan az admi jogod, rúgj ki minden admint az oldalról és egyedül a tied lesz.

Ezt a módszert már nagyon sok oldalnál eljátszotta ez az illető. Új profilja itt tekinthető meg. A lopásait persze hogy kamu profilokkal végzi.

Update:

Új módszert használnak a tolvajok a csoportok megszerzésére. Ahol több admin van, az egyiknek a profilját lemásolják és írnak a másik adminnak, hogy vegye vissza, mert véletlenül kilépett. A jóhiszeműség elve alapján ezt azonnal meg is teszik. Mire kettőt pislogna az ember, már az összes eredeti admin csoporton kívül lesz.

Tisztelt oldaltulajdonosok! Ne dőljetek be jól hangzó ajánlatoknak és főleg ne adjatok senkinek admin jogot. A vége az lesz, hogy a saját oldalatokon kívül találjátok magatokat! Figyeljetek oda!
Mielőtt a véletlenül “kilépett” admin társatokat visszavennétek, mindenképpen győződjetek meg róla, hogy valóban ő az. Ne cselekedjetek meggondolatlanul!

Várjuk olyan oldaltulajdonosok jelentkezését, akiknek ilyen módszerrel lopták el az oldalukat.

burglar-157142_640

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Megosztás