Hogyan kezeld a hiszékeny ismerősödet a Facebookon

Gyakran írjátok üzenetben, hogy nem tudtok mit kezdeni egy-egy ismerőssel, egyszerűen nem látja be, hogy átverés áldozata lett. Csak osztja az átverős posztokat, elárasztja a hírfolyamotokat, idegesítő, nem tudjátok, mit kezdjetek vele. Íme néhány tipp:

  1. Az már bevett módszeretek, hogy a megosztott marhaságot tartalmazó cikk alá beírjátok, linkelitek az oldalunk nevét (csak a nevünket, semmi mást).
    Ennek a hatékonysága talán növelhető azzal, ha némi kísérő szöveget tesztek hozzá. Úgy gondoljuk, hamarabb kattint az oldalunkra bárki, ha kap némi magyarázatot, miért is lettünk odaírva. Azonban ha az eredeti posztot törlik, eltűnik a hozzászólásotok is.

 

  1. Ajánld az oldalunkat a hiszékeny ismerősödnek. Ha kedvelni és követni kezd minket, hamar értesül a cikkeinkről, az átverésekről, és kisebb az esélye, hogy kamu tartalmat oszt meg. Ha még olvasgat is nálunk az is lehet, hogy elkötelezett harcba kezd a kamu oldalak ellen. Láttunk már ilyet!  🙂

Útmutató az oldal ajánlására:

A cikk a hirdetés után folytatódik

– Keresd fel a Facebook oldalunkat

– Jobb oldalon használd az „Ajánlás az ismerőseidnek” funkciót

– Hívd meg őket az oldalunk kedvelésére

  1. Ha menthetetlen az illető, és továbbra is elárasztja a hírfolyamodat a megosztásaival, állítsd le a követését. Attól még ismerősöd marad, de nem látod, hogy miket oszt meg.

– Keresd fel az illető profilját

– Húzd az egeret a „Követed” feliratra

– Kattints a követés leállítására

Ha időnként kíváncsi vagy rá, hogy mi történik vele, egyszerűen csak felkeresd a profilját.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email
TTT Design - az elegáns arculat itt születik