Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
Capture_521_2
Az oldal tetején és jobb szélén található 3 pont egymás mellett. Erre kell kattintani.

 

2.lépés
Válaszd az “Oldal jelentése” menüpontot.

 


 

Capture_663
Innen két menüpont van, amivel tovább lehet menni. “Zaklat engem…”, vagy “Úgy gondolom…” kezdetűek valamelyikét választva. A két menüpont külön-külön is magyarázva lesz lejjebb.

Capture_664
A “Zaklat engem…” kezdetű menüpontnál ez az ablak jelenik meg. Válaszd az “Elküldés a Facebooknak ellenőrzésre” menüpontot. Miután ez megvan, nyomj a “Kész” gombra. Más teendő nincs.

 

Capture_665
Az “Úgy gondolom…” kezdetű menüpontnál ez az ablak jelenik meg. Itt mindegyik menüpont választható lenne, ha pontosan a témába vágna. Egyedül a legutolsó jöhet szóba. Kábítószer, fegyver nem, de a “felnőtteknek szóló termékek vásárlásáról, vagy eladásáról szól” rész miatt ezt jelöld be.

 

Capture_664
A következő lépésben pedig küldd el a Facebooknak. Miután megvan, nyomj a “Kész” gombra.

Legvégső esetben bármelyik alternatíva játszat a bejelentésnél, a lényeg, hogy a vége mindig az legyen, hogy “Elküldés a Facebooknak ellenőrzésre”.

Másfajta jelentésküldési módszer is létezik, melyről ebben a cikkben olvashatsz.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email