Csaló “webáruházak”

Az alábbi listában olyan csaló webáruházak szerepelnek, melyek:

 • előre utalás után nem küldik ki a megrendelt terméket
 • sorsolnak, de a nyertes nem létező személy
 • sorsolnak, de a létező személy soha nem kapja meg nyereményét

Az alábbi oldalak jelentése erősen ajánlott!

pinokkio


Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Cikk róla: kattints ide.


capture_1856
Megnyitáshoz kattints a képre.

Cikk róla: kattints ide.


Megnyitás a képre kattintással történik.
Megnyitás a képre kattintással történik.

Cikk róla: kattints ide.


 

Print Friendly, PDF & Email

Megosztás

Minden vélemény számít

48 hozzászólás a(z) “Csaló “webáruházak”” bejegyzéshez

 1. Krisztian szerint:

  http://www.ml- seniorenservices.de homepage is an unfair company. It doesnot send the products and stole your bank card datas, so after the buying 1-2 day, they try lift down money your bank card.
  0  0
  • Hazard szerint:

   Dear Krisztian!

   Unfortunately, such websites will not send the ordered product. Only the debit webshop was created for the bankcard data only. Visit your bank account manager and stop your bank card as soon as possible, or inquire how to credit the amount you paid. There was an example that the bank classified a webshop as a cheating page and the amount was credited to the injured party.
   0   0
 2. Igor szerint:

  Sziasztok!

  Erről a két oldalról ne rendeljen senki, előreutalás esetén behúzzák a pénzt és nem küldik el az elvileg raktáron lévő terméket, arra hivatkozva, hogy az időközben elfogyott! Hitegetik az embert, hogy visszafizetik az összeget, de hónapok alatt nem teljesítik a visszautalást. Itt a helyük:

  kander.hu
  luxoryshop.com

  a két oldalt ugyanaz a csapat üzemelteti akik a blackday.hu-t is csinálták.
  0  0
 3. Pécsi László szerint:

  http://www.oprebornikaboudy.cz
  Messze elkerülni ezeket.
  Cseh oldal egy csaló kínai bankkal háttérben.
  A vásárlás után tovább húzkodják a számládat kisebb összegekkel.
  0  0
 4. Kovács Viola szerint:

  Rendeltem egy KitchenAid mixert a appliancevipmart.com oldalról, de most, hogy itt olvasgatok, egyre jobban az az érzésem, hogy átvertek. A pénzen kívül lehet más károm is? Esetleg hogy tudnám visszaszerezni a pénzem?
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Viola!

   A szállítási határidőt mindenképpen várja meg. Ha azután sem érkezik meg a megrendelt termék, próbálja meg felvenni a kapcsolatot a weboldallal és éljen elállási jogával, amely megilleti Önt. Ha ez sikertelennek bizonyul, a megrendelés és a befizetési bizonylat másolatával fáradjon be a számlakezelő bankfiókjába és kérje az ügyintéző segítségét. Amennyiben a bank azt állapítja meg, hogy adathalászat, illetve csalás történt, jóvá fogja írni a kifizetett összeget.

   Üdvözlettel: Admin
   0   0
 5. Baráth István szerint:

  Kedves Mindenki!

  Az alábbi oldalról rendeltem előszobabútort: https://akciosbutor.shoprenter.hu/
  Két hete semmi megkeresés nem történt! Többszöri telefonhívásra, emailre se válaszolnak! Azt írják, hogy elfoglaltak!

  Szerencsére nem utaltam előre! Egy telefont amit felvettek azt ígérték, hogy majd szólnak hétvégén, de ez természetesen nem történt meg!ú

  Kamu lenne az oldal?
  0  1
  • Hazard szerint:

   Kedves István!
   Elfoglaltak? Mégis mivel?
   Ha bemegy egy közértbe és kér 20 deka párizsit, de nem kap azzal az indokkal, hogy nem érnek rá, mit fog gondolni? Az oldal ezzel a kijelentéssel azonnal kiérdemelte a kamu jelzőt anélkül, hogy megnéztük volna.
   De megnéztük és több hiányosságot is tapasztaltunk. A cégről semmilyen információ nem található. Kivéve a telefonszám. De ettől még nem hiteles. A termékek képei megtalálhatók a neten. Tehát semmi garancia nincs arra, hogy valóban léteznek a bútorok.
   A vásárlási feltételek érdekes sorokat tartalmaznak. Állítólag van utánvétes fizetési lehetőség. De azért finoman közlik, hogy kell előleg. Illetve konyhabútornám mindig.

   Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

   banki átutalás – (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése “függő állapot”-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
   utánvét – (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
   A bútorok megrendelését követően e-mailben tájékoztatjuk az esetleges előleg fizetéséről ami 10000- 50000 ft közötti összeg. Függ a megrendelés végösszegétől.
   Konyhabútornál minden esetben fizetendő előleg,

   Még egy apróság. A weboldal nem saját fejlesztés. A “shoprenter.hu” webshop gyártó oldalával készült.
   Nincs sehol említve, hogy üzlet, vagy bármi más létezne. Ezzel ellentétben van nyitva tartási idő. Miért? Egy webshopnál ez lényegtelen.

   Kedves István! Jól gondolja meg, hogy ebből az “üzletből” vásárol. A mi véleményünk, hogy ne tegye.
   1   0
 6. Weigl Bernadett szerint:

  Szeretnem megtudni ez biztonságos oldal e a jblul.com és a inxzt.com
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Bernadett!

   Hiába a https előtag, mindkét oldal szinte ugyanaz. Közvetlenül kell bankkártya adatokat megadni, ami aggodalomra ad okot. Nincs más fizetési lehetőség, valamint utánvét sem. Feltűnően nagy az árengedmény. Nem ajánlom, hogy bármelyik oldalról is vásároljon!

   Üdvözlettel: Admin
   0   0
 7. Krecsmarik Tímea szerint:

  Sziasztok!

  Megírnátok a véleményeteket erről a webáruházról?

  Köszönöm szépen!

  https://www.playsetsale.com/index.php?main_page=index
  0  0
 8. Balogh András szerint:

  Sziasztok.

  Érdeklődnék.
  Erről az oldalról mi a véleményetek.
  http://vipcauseshop.com
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves András!

   Az oldal felépítése kísértetiesen hasonlít a többi hasonló ilyen webshophoz. Viszont ebben az esetben a vásárlás regisztrációhoz kötött, így nem jutottunk el kifizetésig.
   Az oldal alján látható bankkártya típusok arra engednek következtetni, hogy online fizetésre is van lehetőség. Az ilyen weboldalak direktben kérik be a bankkártya adatokat és nem átirányítanak valódi bank (OTP) oldalára. Ez már azért is gyanús, mert az oldal nem titkosított csatornán kommunikál a vevővel (https helyett http van).
   Az már csak hab a tortán, hogy egy 1799 €-s termék 90 €-ért megvásárolható. Ha ez igaz lenne, a világon minden barkács áruház bezárhatna.
   Ha vásárláson gondolkodsz, inkább keress ismert áruházak webshopjait. Lehet hogy drágábban jutsz hozzá, mint az említett weboldalról, de biztos lehetsz benne, hogy kapsz is valamit a pénzedért és nem egy adathalász oldalra kerültél.
   Üdvözlettel: Admin
   0   0
 9. HORVÁTH MEZEI Katalin szerint:

  December 14-én rendeltem egy desigual taskát a latiendamartaaguayo.com oldalról. Persze ki is fizettem előre. Először január végén egy másik -tesco szatyor- jellegü táskát kaptam, azonnal visszaküldtem, jeleztem. Akkor írták hogy feladták a jót, azt a csomagszámú terméket vki más egy másik városban átvette, megint nem lett táskám. Most azt ajánlották hogy 30%-kal olcsóbban megrendelhetek egy másikat… Írtam hogy feljelentem őket, már nem először kértem a pénz visszautalását is, sajnos sikertelenül.

  Ma 3 hónapja hogy várom a táskát..
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Katalin!
   A hivatkozás nem létező oldalra mutat. Kérem, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg.
   Valamint kérem küldje el email címünkre a rendeléshez kapcsolódó összes dokumentumot, bizonylatot, beszélgetéseket, stb.
   Köszönettel: Admin
   0   0
 10. Papp Andrea szerint:

  Én innen rendeltem 1 hónapja.Két hetet írtak szállításra.Kamu lehet ez is?
  http://www.involvedshop.hu

  Előreutalásos
  0  0
 11. 2017.11.25. Kezdődött a kálváriánk rendeltem egy varrógépet Black Friday akcioban elhitették hogy a gép uton van nyomkövetés a saját oldalukon volt lehetséges… mig január 1 vel azt láttam,hogy már kézbesitették hiába irtam az ügyfélszolgálatnak több napig nem reagáltak aztán kitérö választ adtak vizsgálják az ügyet stb most már több mint 25 napja nem válaszolnak…ez van sajnos tehetettlen vagyok
  0  0
 12. Molnárné T. Szilvia szerint:

  Kedves Mindenki!
  Sajnos a következő oldalról rendeltem és fizettem bankkártyával online: http://www.potauthentic.top Biztonságosnak tűnt, egészen addig, amíg a rendelésem mellett nem szerepeltek olyan opciók, hogy elállás, kapcsolattartás, illetve a leemelt összeg 15 $ al több volt, mint a meghirdetett termék stb. A banki tranzakció mellett a FS BUFANW TECH neve szerepelt a kivonatomon, rákerestem az angol nyelvű oldalakon, akkor döbbentem meg, hogy több száz vagy ki tudja hány ember dőlt be a hasonló weboldalakon vásárolva, és árut nem kapva. Kapcsolattartó telefonszám sincs. Letiltattam a kártyám, mert féltem, hogy a megszerzett adataimmal visszaélnek. Rendőrségre beadom amit tudok, de elképesztő, hogy ilyen létezik a mai modern, mindent kinyomozható világban. Ahhoz, hogy bankkártyákról valaki kereskedés címén leszedjen pénzeket, valamilyen jól beazonosítással nem kell rendelkeznie?????
  0  0
 13. Hazard szerint:

  Kedves Mindenki, akit érint!

  Próbáltunk utánajárni a befizetett összeg visszaszerzés mikéntjének.
  Sajnos hiába a többszöri levélváltás, nem értették igazán mit szeretnénk megtudni. Írtak valamit, de pont a lényegről semmit.

  “Köszönettel vettük bankunkhoz érkezett levelét.

  Tájékoztatjuk, hogy ilyen esetben mindenképpen fontos, hogy a károsultak rendőrségi bejelentést tegyenek. Abban az esetben, ha nem számlaszámra történt utalás, hanem bankkártyás vásárlást kezdeményezett a károsult, lehetősége van a bankjánál reklamációt tenni, és a bank ebben az esetben elindítja a kivizsgálást. Ez nem egyenértékű a hatóság nyomozással.”
  0  0
 14. Renáta szerint:

  Sziasztok, szeretném megosztani a tapasztalatomat.
  Ugyebár utaltunk a pretty-stornak, aki nem reagált a levelekre….sem a rendelés törlésére… Bementem a bankhoz, ahová vittem a levelezéseket és a ti oldalatokat kinyomtatva, mely némiképpen igazolja, hogy csaló oldal…. nem igen kecsegtettek semmi jóval… közben 3 levelet is írtam az illető oldalnak, melyben a harmadik levél arról szólt, hogy “amennyiben két napon belül nem utalja vissza a pénzemet hivatalos feljelentést teszek több károsulttal kézenfogva (mely ugye már nem kisértékű csalásnak számít majd) Láss csodát másnapra megjelent az összeg a számlámon… nem tudom, hogy a bank vagy a levelek hada okozta, de visszakaptam…. másoknak is ajánlok kitartást!!! Van remény 🙂
  0  0
 15. Renáta szerint:

  …üdv, Bocsánat de véletlenül a bejelentés gombra kattintottam először.
  Tehát: a férjem is rendelt nekem a pretty-store-ból… természetesen előre utalt… Bár rögtön utána én le is mondtam a rendelést, elállási jogra hivatkozva, de nem kaptam választ…. utána lett gyanús…. most bement a bankba, de nem voltak ott túl biztatóak, bár nem tudom, lehet hogy csak a kolléganő nem volt túl hozzáértő. Lényegében a bank milyen alapon tudja ezt a pénzt visszaszerezni???? Inkasszózik??? De az jogos??? Hiszen ezek nem túl hivatalos eljárások nem??? Valakinek sikerült így pénzt visszaszerezni????
  0  0
 16. M szerint:

  Sajnos rendeltem a Pretty Store nevű oldaltól, Cz*** Dániel EV nevére megadott számlára kifizettem, az áru viszont soha nem érkezett meg.
  Két emailem van tőle. Mivel adott a számlaszám, gondolom könnyen meg lehet találni a tulajdonosát. Mit tegyek? Rendőrségi feljelentés??
  Üdv.
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves M!

   A Pretty Store nem ismeretlen előttünk. Ha feljelentést tesz, mindenképpen várja meg a szállítás idejének lejártát. Utána próbálja meg ismét felvenni a kapcsolatot az eladóval. Ha ezután se történik semmi, akkor a Budapesti Békéltető Testülethez (http://bekeltet.hu) forduljon. Az eladóval történt mindenfajta kapcsolat (megrendelés, termék kifizetése, levelezés, stb) minket is érdekelne. Ha megvannak, kérem juttassa el őket az [email protected] email címre.
   Köszönjük!
   0   0
 17. Csilla szerint:

  https://grando.store/
  Hatalmas átverés, látszólag a legnépszerűbb parfüm márkákat forgalmazzák csak nagy kiszerelésben szinte egyforma, potom áron. Semmilyen cég adatok nincsenek feltüntetve az oldalukon, címhez pedig be van írva a Picasso Appartments Prágában :)) Lehúzzák a vásárlókat, akik max. hamisítványt kapnak, már ha egyáltalán kiszállítanak valamit.
  4  1
 18. Orsi szerint:

  Én itt vásároltam, a kifizetett termék nem érkezett meg, az üzenetemre nem válaszolnak, sehol egy telefonszám.

  http://www.oberschule-colditz.de/contact_us.php

   
  0  0
 19. timi szerint:

  A cutesaks.co is csaló!!
  0  0
 20. Csaba szerint:

  Abbiv.com oldal vajon valós?
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Csaba!

   Az oldal megvizsgálása után kimondható, hogy nem ajánlott az oldalon történő vásárlás.
   Az indok: nem titkosított kapcsolatot használ (nincs https előtag), valamint közvetlenül kér bankkártya adatokat. Az oldal domainje titkosított, így nem deríthető ki a tulajdonos.

   A weboldalt felvesszük a Problémás webshopok listájára.
   0   0
 21. Adonis aestivalis szerint:

  Hali.

  Gamamorseugm.com

  Múlthéten innen vettem egy ruhát előreutalással,6 nap telt el sehol semmi, úgy érzem csalók mert a ruha is féláron volt Csak üzenetben lehet nekik írni..mi a teendőm.
  1  0
  • Hazard szerint:

   Kedves “Adonis aestivalis”!

   Sajnos egy ilyen weboldal tulajdonosát lehetetlen kinyomozni. Amerikai szerver, kínai regisztráció, kamu tulajdonos. Csak remélni lehet, hogy nem költött sok pénzt az oldalon.
   0   0
  • Marcsi szerint:

   Szia! Sajnos én is rendeltem tőlük 🤨 Meddig jutottál??? Mik ilyenkor a lépések? Hol kell őket jelenteni,h másokat ne csaphassanak be??? Nagyon sok mindent vettem már az internetről,de igy még nem jártam. Nagyon bánt…
   0   0
 22. Szász Géza szerint:

   

  Sziasztok!

  Ezek az oldalak is csalók!

  Sajnos a gyermekeim meg akartak lepni, persze az én hitelkártyámmal fizettek. Későn tudtam meg a tranzakciót és egyértelmű lenyúlás a lap.

   

  http://www.skismalls.com/index.php

  http://www.skivipshop.com/index.php

  http://www.vipshopski.com/index.php

  oldal
  0  0
 23. Edit szerint:

  glbak.com is csaló!

  Nem küldenek semmit és nem is válaszolnak !
  2  0
 24. Nagyné Bán Krisztina szerint:

  Lillaékszer webshop ugyan ez.

  A megrendelt termék sehol emailre nem válaszol semmi féle kommunikációra nem hajlandó.
  0  0

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.