Kiadó Kulcsosházak — Medveles népszerűsítés átveréssel

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2019-02-08)

Mese

Kedves Gyerekek!
Ebben a mesében van egy gonosz bácsi, aki örökké átveri az embereket. Úgy hívják, hogy Zsolt. Szerepel még a mesében rengeteg hiszékeny néni és bácsi is.

Most pedig a mese: 
Egy szép erdélyi tisztáson macik brummognak, játszanak és megeszik a nekik kirakott eleséget. A gonosz bácsi megelégedéssel nézi a hancúrozó macikat, miközben folyton folyvást, honnan honnan se, kitudja miért, csak úgy hömpölyög az emberáradat. Jönnek hetedhét határon, sőt az üveghegyen túlról is mindenféle népek: Polgármesterek, Erős Pisták, Nimródok és Nyújorktájmszok is. Ez az utóbbi kettő nagyon sunyi alak. Senki sem látta még őket. Felsorolni is nehéz lenne kik még és honnan érkeznek. És csak jönnek és jönnek megállíthatatlanul. Kapzsi Zsolt a bajsza alatt kajánul vigyorgott, mikor kitalálta, hogy ettől sokkal több kell neki. Ekkor pattant ki a fejéből, hogy értékes műszaki cikkekkel dobálja az embereket, és csudálatos nyereményjátékokat szervezett, pusztán jótékonyságból. Hátha haza szaladva elmesélik a szomszédoknak, hogyan is jártak. A szomszédok és azok szomszédai is neki álltak tódulni. Várták a nagy napot, hogy megjelenjen Zsolt és kihirdesse a végeredményt. De Zsolt nem jött. Sokan szomorúan húzták haza belüket, mások morogtak valami ocsmány és arcpirító szitkot. Közben beesteledett, a népek mély álomba szenderedtek. Síri csend ült a tájra. Csak elvétve, itt-ott lehetett hallani szabadlábon kószáló bárányok hangját. Másnap kora reggel Zsolt ébredt fel elsőként a birtokon. Megvakarta a megvakarnivalóját, hasára ütött, amitől szellentett egy förtelmeset és kihirdette a nyertest. A népek örültek, tapsikoltak, mások csodálkoztak, amiért nem nyertek már századjára sem. Csak kevesen tudták, hogy akit kisorsoltak, még meg sem született. Ez persze nem zavarta Zsoltot. Kiment macikat etetni és folytatta az egészet elölről.
Ezzel véget is ért a mese. Takarodjatok büdös kölkök! 😁

 

Kulcsosház?

A cikk a hirdetés után folytatódik

Aki nem értette volna ezt a kis… előjátékot, olvassa el ezt a cikket. Bizony, az Erdély látványosságai nevű szutyok és a Kulcsos házak összefüggnek. Mindkettő lájkvadászatra és népszerűsítésre születtek.
Mielőtt megfilmesítenék ezt a kis mesét, zökkenjünk vissza a valóságba.
Erről az oldalról már írtunk 2018 márciusában. Ha szeretnéd előbb a korábbi cikket megnézni, kattints ide. Mivel abban a cikkben szerepel az Erdély látványosságai is, ezért ezt most szétválasztva, külön írunk Zsolt kulcsosházas kamusorsolós oldaláról.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Előre megsúgom, hogy kulcsosházat ne is keress. Sohasem volt. A tavaly március 16-án (sajnos) létrejött oldal egy hétig hitegette az odatévedőket, hogy kirándulásokat szervez Erdélyben. Még szerencse, hogy nem szedtek érte pénzt.

Március 23-án úgy látszik besokallt Zsolt a rengeteg jelentkezőtől (😂), vagy kínjában nem tudott mit kitalálni, abba hagyta a túrák szervezését. Zsoltnak bizonyára rémálmai lehettek, hogy még túl kevés a behülyített ember. Egyszer csak magához tért és elkezdett trollkodni. Korábban kisorsolt kamu dolgok nincsenek már az oldalon, de a látogatói bejegyzések alapján egy faház volt a sorsolás tárgya.

 

Nyertesek


A telefon nyertese, 31.589 aktivitásból, Szabó Klára lett, gratulálunk!

 

Azután volt még laptopp (nem elírás) nemsorsolás.


A laptopp nyertese, 47.565 aktivitásból, Tankó Dóra lett, gratulálunk!

 

A dolog érdekessége, hogy nem Kis, és nem Nagy vezetéknevű nyerte. Viszont létező személy, ennek ellenére nem linkelve lett a neve feltüntetve és az sem szerepel ott, hogy képet készítenek az átadásról. Adatvédelem van!? Az illető hozzászólt a nyertest kihirdető poszthoz.

Kedves Dóra! Innen tudok csak üzenni Neked, mivel a kamu oldalon nem bírják a negatív kritikát (az igazságot) és tiltásban vagyunk. Szóval, amit nyert, azt legfeljebb csak álmaiban kapja meg. Minden más kamu és átverés.

Miért van olyan érzésem, hogy soha nem kapja meg? 

A laptopp után egy mosógép került majdnem kisorsolásra. 

A mosógép nyertese, 46.764 aktivitásból, Toth Csilla lett, gratulálunk!

 

Azután egy kávégépet nem sorsolt.


A KÁVÉGÉP nyertese, 39.656 aktivitásból, Demeter Jolán lett, gratulálunk!

 

Könyörgöm, legalább egy nyertes jelentkezzen, aki megkapta!

 

Legfrissebb “sorsolások”

Február 4-én ismét mosógép kerül a lájkvadászat középpontjába.


MA ESTE egy személyt kisorsolunk és megajándékozzuk HA LÁJKOLTAD AZ OLDALT ÉS MEGOSZTOD EZT A BEJEGYZÉST!
Légy te a csodálatos MOSÓGÉP boldog tulajdonosa!
SOK SIKERT MINDENKINEK!

 

Nagyon jól mehet Zsoltnak, ha ilyen értékes dolgokat sorsol és ráadásul ilyen sűrűn.
Faház: nem ismert a sorsolás dátuma
Telefon: január 31
Laptopp: január 31
Mosógép1: február 1
Kávégép: február 2
Hűtőszekrény: február 3
Mosógép2: február 4
Takarítógép: február 5
Duster: február 10
Tűkön történő üléssel várjuk a legfrissebb sorsolást. 😂✅

Ez borzalmas. Az összes szutyok oldaláról levette a dásztert. Bizonyára a szponzorok verték át már megint. Mert mint tudjuk, csak azt lehet átverni, aki hagyja. Vagy akinek nincs annyi esze. Na de ez Zsoltiról nem mondható el. 
A sorsolás most találomra kiválasztott drága műszaki cikkek, luxus franciaágy. Pont olyan dolgok, amikről sokan csak álmodnának. 

De mivel most csak a kulcsosházas oldalával foglalkozunk, ezért innen inzertálok be egy éppen aktuális dolgot a dászter helyett.

A sorsolás még nem történt meg
MA ESTE egy személyt kisorsolunk és megajándékozzuk HA LÁJKOLTAD AZ Erdély képekben OLDALT ÉS MEGOSZTOD EZT A BEJEGYZÉST!
Légy te a csodálatos MOSÓGATÓGÉP boldog tulajdonosa!
SOK SIKERT MINDENKINEK!

Lassan már nem is tudja a normális ember, hogy mikor mit kell lájkolni és megosztani. Szerintem maga Zsolt sem tudja mit kavar össze-vissza a kamu sorsolásaival. Pillanatnyilag az Erdély képekben nevű, szinten hiszékenyek gyűjtőhelyéül szolgáló oldalról van szó. Most éppen itt lesz a dászter kisorsolása.

 

Létezik még egy ilyen… akármi, ahol naponta sorsolnak értékes dolgokat? Ugye nem hiszitek ezt a badarságot? Ilyet csak egy kamuból sorsoló, lájkokra vadászó moslék oldal képes, mint ez a kulcsosházas, vagy látványosságos oldal.

 

Népszerűsítés

És most arra is fény derül, hogy mitől olyan népszerű a Medveles, miért veri olyan büszkén a mellkasát Zsolt. Kiposztolta a mai sorsolás tárgyát, egy mosógépet. Ez eddig oké, de hogy az ember elkezdjen öklendezni a gusztustalan dolgaitól, kellett az is, hogy kommentként ezt is beírja a hiszékenyeknek.

 

 

A játék kiírásában alapból nem volt benne ez a kitétel. A szabályok utólagos változtatása, szigorítása felettébb gusztustalan, de minimum etikátlan.
Hol a szívlapát?
FIGYELEM, ha még nem LÁJKOLTAD A www.facebook.com/lassunkmedvet/ oldalt akkor még megteheted ugyanis csak akkor lehetsz játékba!
NE FELEJTSD, HAMAROSAN SORSOLUNK!

 

Kis kitérő

Ha már az előbbi képen szerepel a Medveles Erdélyben-Gyergyószentmiklóson, Bear Watching oldal, egy pillanatra ugorjunk oda egy apróságért.

TÖBB EZER vendég ajánlása és visszajelzése ami GARANCIA lehet…

A január 26-ai bejegyzés alapján, ami frissnek mondható, szintén azon áradozik, hogy mennyien ajánlják oldalát. Mi a baj ezzel? Á, semmi. Ebben a cikkben feljebb láthattad a képet, hogy egy kamu sorsolás posztja alá szólt hozzá, bizony a macis oldalamat is lájkold, mert csak akkor nem kapsz semmit. Meg amúgy sem. Tehát innen, ilyen kamu sorsolós posztokban van ilyen feltétel, hogy kedvelni kell. Lefogadom, hogy akik a kamu oldalaira téved, fogalma sincs mit kell kedvelni. De kedvelni fogja a macikat is, mert nem fog nyerni. 

 

Megmondtam

Ahogy volt az Erdély látványosságainál, ugyanígy van ennél az oldalnál is. Nincs semmilyen sorsolás. Csak ámítva, átverve lettek a hiszékenyek. Csak az a fura, hogy ez az aprócska tény egyáltalán nem zavarja őket. 

MA ESTE egy személyt kisorsolunk és megajándékozzuk HA LÁJKOLTAD AZ OLDALT ÉS MEGOSZTOD EZT A BEJEGYZÉST!
Légy te a csodálatos MOSÓGÉP boldog tulajdonosa!
SOK SIKERT MINDENKINEK!
Lassan 2 napja van kint a poszt azza a dumával, hogy ma este sorsol. De még azóta sem történt meg. Ugyanúgy nem történt meg egy újabb lájkgyűjtő baromság sorsolása sem.

 

Nyuszika az erdőben

Múltkori cikkünkben Gáll Róbertből John Younggá vedlett kamuprofil arról áradozott, hogy súlyos ezer eurókat adtak egy ismeretlen cégnek, hogy reklámozzák az oldalukat. Ezzel visszaéltek és lejárató kampányt folytatnak. Gondolom, azóta is ölbe tett kézzel ülnek és azóta is fizetik a nemlétező céget a nemlétező eurókkal. Ez körülbelül olyan, mint a nyuszikás vicc:
Megy a medve az erdőben, egyszer csak meglátja a nyuszikát sírni egy kövön. Odamegy hozzá, megkérdi:
– Miért sírsz, nyuszika?
– Megerőszakoltak.
– Hol?
– A folyóparton.
– Mikor?
– Hát, tegnapelőtt, tegnap… és most is oda megyek.

 

Jó éjszakát gyerekek!

Vajon meddig lehet hülyíteni az embereket? Mikor lép valamit akár a Facebook, akár más szervek? Egyáltalán mikor fog megtisztulni ilyen mocskoktól ez a közösségi oldal?
Olvasnál még a Medvelest kedveltető oldalakról készült cikkeket? 

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Egy kis néznivaló:

JELENTSÜK!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Kiadó Kulcsosházak — Medveles népszerűsítés átveréssel” bejegyzéshez

  1. Benzol Hexol szerint:

    Szörnyű, hogy miket csinál!!! Nem vagyok áldozat, de kívülről is rossz nézni!!!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..