Erdély látványosságai — Kamu, kamu hátán [frissítve]

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2019-02-08)
Mindig ad okot egy cikkre ez a szemét oldal… Most egy sorsolás, illetve annak meg nem történte vágta ki a biztosítékot nálunk.

Kaptuk

Minap két helyről is kaptunk értesítést egy sorsolásról, amit normális emberek felháborodással fogadnának, hogy ez a szemét oldal hogyan hülyíti az embereket. Persze vannak bőven, akik könnyeiket törölgetve konstatálják, hogy már megint nem nyertek.
Ez a törlésre méltó oldal egy olyan rafinált trükköt eszelt ki, amivel tuti hogy feldobja a forgalmat. Az Erdély látványosságai nevű retekről van szó.

Jó kis trükk. Kisorsolják azt, akit korábban letiltottak. Egy egész jó megoldás valósnak láttatni a valótlant, hiszen aki tiltva van az oldalon az mit sem vesz észre az egészből. Még tiltakozni sem tud. Csakhogy, Dalmához eljutott az információ. És tiltakozik, nem is kicsit.

Felkerestem Dalmát, hogy közzé tehetem-e ezt a képet nevével, hozzászólásával. Beleegyezett és még írt pár érdekes infót ezzel kapcsolatban. Most beidézem szóról szóra, hogy milyen ocsmány játékot is játszanak az Erdély látványosságai és más hasonló oldalak (hivatkozások a cikk végén). Mindegyik tulajdonosa Zsolt, a medvekukkoldás.

Én már 1,5-2évvel ezelőtt dislike-oltam az erdélyi oldalt,már akkor tudtam,hogy átverik az embereket. 2 napja rám írt egy hölgy,hogy nyertem volna egy autót,de nem osztottam meg stb…gondolkoztam,aztán rájöttem,hogy az erdélyi oldalon voltak ilyen nagy “nyeremények”,így megnéztem. És lám,nyertem volna…úgy,hogy igazából nem is játszottam! 😀 ez a vicces az egészben. Tovább keresgéltem oldalakat,aztán találtam még ezen kívül 6db-ot ahol ugyanezt az autót nyertem (volna..azt azért hozzáteszem,hogy azokon sem játszottam 🙂 ) Én sejtem ,hogy hogy miért irták az én nevem,mert anno sokat kommenteltem,hogy csalás,meg hogy az emberek ne dőljenek be nekik. Gondolom,most jött el a bosszú ideje 🙂 A legbosszantóbb nekem mégis az,hogy az emberek elhiszik ezt az egészet,hogy valóban nyerhettem volna,és több száz oldalon jelenhetett meg az én profilom. Mert ők osztogatták azt a bejegyzést,de gondolom azt nem vették észre,hogy ezzel az én profilomat osztják meg.. 🤔
A cikk a hirdetés után folytatódik

Kis keresgélés után találtam egy másik ilyen bejegyzést Zsolt szutyok oldalai közül az egyiken, ahogy Dalma is említette.

Az autó nyertesének a program Romposné Békefi Dalmát sorsolta ki.
https://www.facebook.com/dalma.bekefi
Viszont sajnos neki egy rossz hírünk van, Dalma a játékba le írt kitéteket nem tartotta be. 🙁
Ezért a játékvezető bizottság úgy döntött hogy a mai reggelen újra indítja a játékot és két nap múlva egy újabb személyt sorsolunk ki!
Sajnos ilyen még nem fordult elő és több százan írtátok privátba hogy legyen két nap múlva egy újabb sorsolás! Köszönjük szépen a megértéseteket!

Mi az hogy “sajnos ilyen még nem fordult elő”? Sajnálod hogy nem hülyítettél még több embert? Egyébként kedves Zsolt, nem csak amnéziás vagy…

Az amnézia bizonyítéka. Tavaly Zsolti “kisorsolt” egy valódi profilt, de sajnos….

 

Hazug, lájkoltató kamu oldalak

Sajnos amit Dalma tud, azt nagyon kevesen. Pontosabban, hogy ilyen ócska, pitiáner átveréseket több oldalon is végez Zsolt családi vállalkozásban. A tényleges medvelesre nem térünk ki. Kizárólag a hazug, embereket hülyítő, kamu sorsolásos oldalait oltjuk. A normálisabbja tudja, hogy amit Zsolt művel (bár tagadja hogy az ő műve lenne, de ez egyértelmű és ezt bizonyítani is tudom) nettó trógerség, emberek hiszékenységének kihasználása. Minden posztja egyszerű hazugság. Még sohasem készült fénykép az átadásról, ahogy ezt a sorsolásoknál beharangozták. Nincs semmilyen bizottság és/vagy közjegyző és természetesen semmilyen nyeremény sem. Na jó, talán igaz lehet a medvekukkolós bérlet. Az ilyen bérletek elkészíttetése még mindig alacsonyabb költség, mint mondjuk egy autó. 😃 De ki az, aki ilyet igénybe vesz? Minden hétvégét egy fakuckóban tölti a semmi közepén, hogy esetleg egy arra tévedő medvét lásson és boldogan konstatálja otthon, hogy látott élőben medvét? Na de térjünk vissza a majdnem nyerteshez. Ahogy leírta Dalma, mindez azért történt, hogy a hiszékeny nyáladzó tömeg lássa és elhiggye hogy tényleg majdnem kisorsoltak valakit. Persze ezt már nem egyszer eljátszották. Valódi profilt linkeltek be azzal a köcsög dumával, hogy nyert volna, de… És újrasorsolnak. Ha ezután lesz is nyertes, annak a profilját már nem fogják megosztani, mert adatvédelemre hivatkoznak. 

Itt is valódi profil nyert… majdnem.

Viszont amikor sorsol, olyan érdekes nevek kerülnek ki a nyertesek közül, akik két keresztnévből álló nevük van. Illetve vagy Nagy, vagy Kiss vezetéknevűek.

Amikor valódi profilról van szó és etetni kell a népet, akkor kiteszi a majdnem nyertes profiljának a linkjét. De, amikor kamu emberke a nyertes (honnan tudni? mert nem létezik a facebookon, de biztos nem lájkolta a szutyok oldalát), akkor személyiségi jogokra hivatkozva csak a nevét írja ki.

Adatvédelem van! B+!!!! Vágod?
Ismét adatvédelemre hivatkoznak.

 

Tamás Emese, Judit Benedek, György Csilla, Gergely Klára (ugye milyen érdekes nevek?) és mindazok, akik nyertek, mind olyan nevek, amik nem léteznek a facebookon. Ugyan melyik hiszékenyt érdekli, amikor ingyen elvihető lenne, ha megnyerné?

Nem csak olyan eset történt meg, mint Dalmával, hogy egyszerre több oldalon is majdnem nyert. Történt olyan is, hogy egy személy több oldalon más-más dolgot nyert meg. Persze ott csak kamu név volt a nyertes.

Kell még valakit győzködni arról, hogy mekkora tróger oldalról van szó?

A cikk a hirdetés után folytatódik

Családi vállalkozás és kamu profilok

A medvelest nem csak Zsolt, hanem fia is működteti. Bizonyára megéri átvágni az embereket. Hiába, családban marad… De korábbi cikkeink miatt Zsolt kedves felesége is leejnyebejnyézett minket. Van még egy másik profil, ami mögött az Egyed család valamelyik tagja garázdálkodik és a halál kínjával ijesztgeti a neki üzenni merészelőket. Ez a profil korábban Gáll Róbert névre hallgatott, ami aztán átvedlett John Young névre. Azért a profil hivatkozásában még fellelhető a korábbi neve: facebook.com/gall.robert.16. Kezdetben ez a John tiltakozott, hogy bármi köze lenne a kamu és lejárató oldalakhoz. Röviddel ezután hamar popsit varázsolt a szájából és megcáfolta saját hazug állítását. Sőt mi több, hirtelen átvedlett ügyvéddé és a halállal történő fenyegetést felváltotta a jogi fenyegetés.

Fashion Style (kamu divat oldal) – John Young (alias Gáll Róbert) – Medveles
Ugye véletlenül sincs összefüggés?

Bizony, a Fashion style… Kamu oldal, kamu sorsolásokkal, hiszékeny áldozatokkal. Ott is, ahogy a többi szutyok oldalainál, ott sincs soha nyertes.

John Young (alias Gáll Róbert) amikor a reklámozásról handabandázott
Amikor a Medveles hantázik egy nagyot.

 

Hülyének történő nézés

Azután, hogy fenyegetőznek, nemlétező dolgokat sorsolnak, valódi profilt aláznak nyilvánosan, lájkoltatják kamu szaraikat… Röviden: totál hülyének nézik az embereket, kihasználják hiszékenységüket. Miután mindez megtörtént büszkén verik mellkasukat, hogy milyenfaszagyerekvagyok és hogy pörög az oldal. Ezt láthatjátok alább is, ahogy önfényezik magukat, tehetségüket és büszkék a nyáj szaporulatukra.

Hogy a viharba ne lenne 119000 követő, 18000 vélemény, 1900 ajánlás, amikor kötelező ezeket megtenni, ha valaki játszani akar… És ezek csak augusztusi számok…

Felmerül néhány kérdés, hogy az EGYEDi tervezésű építményeket (főleg ha fából készültek), kell-e engedélyeztetni, tűzbiztonsági szempontból megvizsgáltatni, stb, stb, stb és egyáltalán természetvédelmi területen felépíthető-e ilyen épület?

Nem tudni mire megy ki ez a kicsinyes lájkkurvulás. Zsolt talán ezzel akar magának hamis illúziókat teremteni a népszerűséget illetően? Vagy így akar bizonyítani polgármester barátjának, esetleg Erős Pistának (vagy hogy hívják?). Vajon tudják a környezetében élők, hogy verik át az embereket, miért, mitől olyan népszerű az medveleses oldal? Vajon ha nem volnának a kamu oldalai, akkor mennyire lenne népszerű? Mi a célja ezzel a hamis ismeretséggel?
Miért lehet az, hogy az oldalain írt dolgok mind hazugságok? Gondolok itt a New York Times-ra, ahol állítása szerint riport és cikk készült, amit azóta se találni. Nimród nevű vadászújságban megjelent cikket a medvelesről, ami szintén nem található sehol. És az a kijelentés is eléggé inog, hogy a világ minden tájáról voltak már látogatók, mivel erről semmilyen bizonyíték nem található.

Gáll Róbert, aki ma már John Young
Ugye tudjuk honnan a több ezer ajánlás?
Hazug emberekkel nincs mit tárgyalnunk…
A cikk a hirdetés után folytatódik

Hazai pálya előnye

Tovább növeli hazugság tényét (ha még nem lett volna elég meggyőző), hogy a rengeteg (több ezer) ajánlás, kedvelés, nyálfolyatás, miegymás ellenére hogy s hogy nem, éppen egy földi nyeri az ingyen kukkoldabérletet.

Az egeret a profil hivatkozása fölé állítva felbukkan a nyertes profilja.
A nyertes és a kamusorsoló ismerik egymást.

A nyertes személy neve nem érdekes. A lényeg, hogy földi nyerte. Ráadásul ismerősök is. Micsoda véletlen. Gondolom a nyertes profiljának kiírása ebben az esetben nem sért személyiségi jogokat. Mert mint tudjuk: “adatvédelem van!”

 

Friss dolgok az erdélyi kamu oldalról

Mielőtt e cikk végérvényesen elkészül, még egy pillantást vetettem az oldalra. Alapjáraton, mikor nem hülyíti annyira a népet, erdélyi képeket posztol. Igaz, minden posztban benne van az eljövendő sorsolás.

Bizony, ma (azaz 3-án) sorsolni fog! Készüljetek az adatvédelemre!

A legfrissebb posztban is lesz sorsolás. Mondjuk az, hogy mit, nem érdekes. Tuti hogy rengeteg lájkot és megosztást kap. Hajrá hiszékenyek!

Volt már hasonló nagy beharangozója ilyen sorsolásnak. Semmi se lett belőle.

Már csak az a kérdés, hogy mit sorsol? Családi kirándulást, vagy kerti kiülőt, esetleg Dastert? Erősen megkérdőjelezhető a sorsolás, mivel tegnap (2-án) kellett volna sorsolni, de valószínűleg feledékenység miatt elmaradt. Vagy inkább újrasorsolják…😂

Biztos sokan láttátok már ezt a képet. Rendszeres sorsolási tárgy szokott lenni, amelyet nemsorsolnak soha.

E szöveg írásának pillanatában február 4-e, 0:01 van. 

Az Erdély látványosságai nevű kamu oldal 2 perccel később osztotta meg az élő adást, amit kötelezően lájkolni és megosztani kell.

Ahogy a kerti kiülő sorsolása, úgy a beharangozott EXTRA NAGY sorsolás sem történt meg a megadott határidőkig. Úgy látszik inkább nevezhetnénk EXTRA NAGY hülyítésnek. Ez az elnevezés (EXTRA NAGY) nagyon hasonlít egy korábbi hülyítéséhez, ahol is MEGA STRONG névvel illette az átverését. Bővebben ebben a cikkben olvashatsz a hülyítésről.
Kedves Zsolt! Valóban ez a legjobb módszer a medveles kedveltetésére? Valóban hülyére kell venni az embereket? Mire jó ez? Kicsinyes bosszút álltál Dalmán, amiért majdnem megnyerte az autót tudtán kívül. És nem Ő volt az egyetlen, aki így átvertél. Egyszer kiírod a profilt, mint nyertest, máskor adatvédelemre hivatkozva csak egy nevet, aki nem is létezik a Facebookon. 
Mindenkit átvertél és teszed ezt folyamatosan. Meddig lehet ezt folytatni?

Ma reggel, azaz 4-én se volt moccintás sorsolás ügyben. Viszont továbbra is érkeznek az “osztva” kommentek, mert szerencsétlenek hisznek ennek a mocsoknak.

 

Kedves Zsolt! Állj a tükör elé és beszélgess a lelkiismereteddel. Szememben és azok szemében, akik ismerik ezt a munkásságodat, egy hitvány alak vagy! És ezt csak is az átveréseid miatt. Több százezer kedvelést kapirgáltál össze, azt se korrekt módon. Ezek után még kamu sorsolással is átvered őket… Gratulálok hozzá!

Tényleg van aki hisz ennek az embereket átverő, hülyítő moslék oldalnak?
A cikk a hirdetés után folytatódik

Utózönge

Kissé bő lére ereszkedett a cikk mondanivalója és lehet hogy nem mindenhol volt szalonképes. Pedig csak Dalma átveréséről akart szólni. De mit lehet tenni, ha mindig okot adnak Zsolt kamu oldalai, hogy foglalkozzunk vele? 

Ha esetleg nem ismernéd az előzményeket, korábbi hülyítéseket, oldalaikat, itt egy kis lista azokról a cikkeinkről, amik témába vágnak:

A cikkekben szereplő oldalak esetenként már nem elérhetők, vagy megváltozott a nevük és látszólag nem az az oldal töltődik be. Bármilyen furcsa is, de még álcából divattal is foglalkoznak. Talán mert van egy (vagy csak volt) Zsoltnak egy ruhaturija. Zseniális… 

Frissítés: 2019.02.04.
Jó reggelt kívánunk!

Ez az Erdély látványosságai híradó. Örömmel jelentjük, hogy alig fél órája megszületett a nyertes

Nagy Zita és az adatvédelem, valamint az ismeretlen nyeremény.
A múltheti nyertesünk a 942.612 aktivitásból Nagy Zita lett, gratulálunk neki! Felvettük a kapcsolatot vele! Személyiségi jogokat sért ha közzé tesszük a nyertes profilját, csak az ő engedélyével tehetjük ezt majd meg! Adatvédelem van! Ezért vesszük fel vele privátban a kapcsolatot! A facebook ugyan közösségi média, de ettől még egy játékban való részvétel esetén is vannak személyiségi és adatvédelmi jogok! A nyertes beleegyezésével pár fotót mellékelünk majd a nyeremény átvételekor

Milyen érdekes… Ismét egy Nagy vezetéknevű nyert. Fentebb olvashattad, hogy milyen nevek szerepelnek a nyertesek között. Aki nem olvasta, annak röviden: Nagy, Kis vezetéknévvel, illetve két keresztnévből álló nyertesek szoktak lenni. Ezúttal se hazudtolta meg magát és simán hülyére vette a reménykedőket.
Természetesen a név kamu, mivel a profil nincs belinkelve. Így nyugodtan hivatkozhat arra, hogy adatvédelem van! Nevetséges. Azt is megjósolom már most, hogy a büdös életben nem lesznek képek az átadásról, mert nincs mit átadni senkinek. Ejnye Zsolt…
A hülyítés folytatódik tovább. Már ki is tette következő kamu sorsolását és annak időpontját.

Hiszékenyek! Tudjátok a dolgotokat? Ne szálljatok be a hülye játékába!

Figyelünk tovább! De hasonló érdekességeket Ti is küldhettek.

Frissítés vége

 

Egy kis néznivaló:

 

Ha tetszett az írás, esetleg van ismerősöd, aki pályázik a kamu oldalak nyereményeire, küldd el neki ezt a cikket. Reméljük sok embernek felnyílik a szeme. Ékes példája a kamu oldalak kamu sorsolásának. Reméljük eljön az az idő, amikor a Facebook ténylegesen törölni fogja azokat az oldalakat, amelyek átverik, megvezetik, hülyítik az embereket, mint teszi ezt a medveles erdélyben nevű is.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..