Műszaki zsenik — Inkább hülyítő zsenik [frissítve]

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2019-01-14)

Idén is folytatódik a birkaneveldék születése. Ezúttal a Műszaki zsenik névre hallgató lájkvadász és clickbait oldalról van szó, mely az emberek hiszékenységét és jóindulatát vette célba. Ahogy ez lenni szokott ilyen hányadék oldalaktól.

A képre kattintva megnyitható az oldal

Már az oldal háttérképe is egy nagy kamuról árulkodik. Aki nem ismeri fel a szerkezetet, annak röviden: ez egy energia visszanyerő, visszatermelő készülék, melyet konnektorba dugva megfelezi a villanyszámlát. Legalább is ezt állítja magáról. Nem kell mérnöknek, vagy zseninek lenni ahhoz, hogy tudjuk: amit konnektorba dugunk, azt fogyasztónak hívják. Sokan ezt nem tudják: Legalább is egy emberke biztosan nem. Hangot is adott azon aggályának, hogy inkább megemelte a villanyszámlát, mint sem csökkentette volna. Vajon hol rontotta el? 

A cikk a hirdetés után folytatódik

Miután kínomban körbe rohantam 12-szer a háztömböt, folytatom az írást.

Ez az alig egy hónapja világra jött hiánypótló szutyok nem sokat kecmecelt.

A 220 outlet nevű weboldal képeit tette fel, mint sorsolás tárgyát. Az 220 oulet-et megkérdeztük, mi a véleményük, illetve van-e közük az oldalhoz. Válaszuk beérkezése után frissítjük a cikket.

A részletes leírás egy clickbait oldalra visz, ahol különböző reklámok vannak paraziták és más élősködők testünkből történő elkergetéséről. De hogy ne elégedjen meg a tisztelt csaló, tovább kell kattintani egy másik oldalra, ahol szintén ilyen reklámokat találunk. Tehát egy felhívásra kétszer adakozik a gyanútlan bámészkodó, sorsolásra kiéhezett, hiszékeny áldozat.

Természetesen, ahogy ilyen mocskoknál lenni szokott, jól megférnek a kamu sorsolások mellett más posztok is, amik szintén bevétel forrás a csalónak. Ilyen például Cseke Katinka hihetetlen fogyása, vagy az örök főszereplő a beszólogatásokban: Andy Vajna.

Mint tudjuk ugye -legalább is az értelmesebbje- hogy a tudásfája és hasonló mocskok nem megbízhatók, lájkvadász, clickbait, kamu híreket terjesztő internetes pöcegödrök. Nem másabb a csekekatiblogja.blogspot.com nevű szintén clickbait oldal sem. Kattintása és megosztása kerülendő. Az oldal jelentése ajánlott!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Frissítés
Megérkezett a cikkben feljebb említett 220 outlet webáruház válasza:

A említett oldalhoz nincs közünk, a termékfotóinkat felhasználták úgy hogy külön engedélyt erre nem kértek.
Ezek a termékek ,ráadásul még kaphatóak nálunk.

Tehát ismét bebizonyosodott, hogy egy ócska, lájkgyűjtó, clickbait oldalról van szó.

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..