Hogyan csaljunk kedveléseket facebook oldalunkra? [frissítve]

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-12-02)

Ruhamánia, Fashion Style, Kulcsosház, Erdély látványosságai, Medveles. Ezek mind összetartoznak, mint kabáthoz a gomb.

Nem első alkalommal írunk ezekről a minősíthetetlenül moslék oldalakról. És az az érzésünk, hogy nem is utoljára. Amit a napokban végeztek, az már feszegeti (sőt át is törte) az ép ész határait. A hülyítésben ők viszik a pálmát. Pedig inkább az Arany Lócitrom díj nyerteseinek kéne lenniük. Szerencse, hogy még tegnap készültek képernyőmentések, mivel mára már pár dolog eltűnt az oldalról. Mintha ott se lett volna.
Kedves medveles felfuttató, kamusorsoló oldalaik annyi mindent sorsolnak már, hogy a világ leggazdagabb emberét is csődközelbe juttatná. Felsoroljuk a kamusorsoló oldalaikat a teljesség igénye nélkül. Ti is meggyőződhettek róla, hogy képtelenség mindaz, amit véghez visznek csak azért, hogy a medvekukkoldát népszerűsítsék.

 

Fashion Style

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Az oldal a korábbi cikkeinkben írtaktól nem változott semmit (hivatkozások a cikk végén). Annyira tojnak magasról az oldalra, hogy a háttérkép elavultsága sem tűnt fel nekik. De másnak sem. A képen a 2017-es év őszi-téli divatot hivatott beharangozni. Nem 2018-at írunk véletlenül?
A névjegyük is ugyanazokat a badarságokat tartalmazza, mint korábban. Egy utcát jelöltek meg a Feneketlen tó mellett, ahol nyoma sincs üzletnek, de azért a nyitva tartási időt feltüntették. Mintha ténylegesen létezne az üzlet. Ha létezik és valaki járt már ott, kérem jelezze nekünk.
Korábbi cikkeinkből tudhatjátok, hogy nem csak, vagy inkább kevésbé a divat jellemzi az oldalt. Sokkal inkább dominál a kamu dolgok kisorsolása. Ez általában autók, konyhabútorok, ülőgarnitúrák, háztartási gépek, faházak és újabban Eurók képében mutatkozik. Nagyon sok Euróról van szó.

6 személy szorozva 3000 Euróval = 18000 Euró.

Ezzel még nincs vége. Mellette (vagy alatta, felette?) elindult a Mega Strong nevű orrbaszájbaeurósorsolósdi is. A 6 személy kilétéről eddig nincs tudomásunk.De miért kell minden órában kiírni a nyertest? Vagy úgy kell érteni ezt, hogy óránként lesz nyertes? Mert akkor mégsem 24 óránként…. Ezt magyarázza meg nekem valaki. Hogy fokozzák a zűrzavart (vagy ők sem tudják mi a fenét csinálnak), most már minden hétvégén sorsolnak 2 személyt, fejenként 2000 Eurós nyereménnyel. Tudod követni? Mert én nem.

Amit érdemes megfigyelni a nyerteseknél: jellemzően keresztnevekből álló nyertesek vannak. Illetve Nagy és Kiss vezetéknevűek.

Össze vissza megy a marhulás a sorsolásokkal, a nyertesek számával és megnyerhető összegekkel. És persze a kötelezően lájkolandó oldalak is hol a Medveles Erdélyben-Gyergyószentmiklóson, Bear Watching, hol az Erdély Látványosságai oldalt kell lájkolni. Kösse fel a gatyát az a vérlájkoló, aki itt nyerni szeretne. Az előbbi képen látható a sorsolás kiírása, mit, miért kell lájkolni, mennyi lesz a nyeremény. A következő képen ugyanaz a poszt szerepel, csak átírva. Itt a szerencsés nyertes neve szerepel, de hogy mit nyert (pontosabban mennyit), már nem derül ki. 

A cikk a hirdetés után folytatódik
Másnap (az az 25-én) még mindig nincs meg a nyertes.

Már csak potom 300 Euró jut a nyereményre?

Idő- és fogalomzavarral küzdő sorsolgató emberkéink sem tudják már ezt a sok sületlenséget kezelni. Hirtelen harmadik hetéhez érkezett a Mega Strong játék és újra egy személyt sorsolnak 5000 Eurós nyereménnyel. Tudja valaki, hogy idáig hány millió Forintnál tart mindez? Figyelembe véve, hogy a cég nem létezik, nincs üzlete, ezáltal nem is lehetnek 15 évesek. Ha csak nem a csökött agyának értelmi színvonala nem pont annyi. Azt az információt, hogy kik a szponzorok, sohasem tudjuk meg. Ugye, a szponzorálás lényege, hogy nevüket adják valamihez, amiért fizetnek és elvárják cserébe, hogy a nevüket nyilvánosságra hozzák. Ezért éri meg szponzorálni. Egy nemlétező cégnek hogy is lehetne valódi szponzora? 😂

Foglaljuk össze röviden, mit is láttunk ebben a katyvaszban:

Mindenféle sorsolás történt, történik. Napi, hétvégi, heti nyeremények, rengeteg nyálcsorgató Euró ezrekkel.
A szeptember 20-án indult Mega Strong játék röpke 4 nap alatt elérkezett a harmadik hetéhez. 
A rengeteg sorsolgatás után is csak egyetlen nyertes van pillanatnyilag. Persze az sem létező személy. Vagy ha mégis jelentkezne, simán lerázzák, ahogy azt majd lejjebb látni fogod.
Irreálisan sok pénzt sorsolnak ki. Nincs a világon még egy ilyen nemlétező cég, ami ennyit sorsol. De még valódi sem.

Mára már teljesen elveszítette az oldal neve a jelentőségét. A divathoz semmi közük, helyette a töményen az emberek hülyítését vette előtérbe. Telefonok, konyhabútorok, mosó-, mosogatógépek, kávéfőzőgépek, hűtőszekrények posztjai jelennek meg sorban, mint sorsolás tárgyát képező dolgok. Sajnos a hiszékenyek fejében meg sem fordul olyasmi, hogy vajon tényleg igaz? Tényleg kisorsolja ezeket? Még nem született meg az az nyertes, aki ezen az oldalon nyert volna valamit. De a hülyítés csak folytatódik…

Időnként bedob olyan posztot, amiben cinkostársa weboldalának termékeit reklámozza. Ez az oldal nem más, mint a ccv.hu. Nem kell részletezni ugye, hogy ez a weboldal előszeretettel teszi zsebre azok pénzét, akik meggondolatlanul rendelni mernek onnan. Terméket nem kapnak, a pénz visszafizetését pedig addig húzzák, míg hatóságokkal nem fenyegetőznek az áldozatok. Erre a tényre több üzenetet is kaptunk.

Mielőtt elszédülnék a fejünk ingásától, hogy ilyen nincs, térjünk át a másik hasonlóan hitvány oldalukra.

 

Erdély látványosságai

A másik ilyen silány medveles felfuttató, kamu sorsoló, lájkvadász szemét az Erdély látványosságai nevű oldal. 

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Néhány nappal ezelőttig békésen osztogatta a fényképeket, hirdetve hogy beköszönt az ősz Erdélybe. Sorsolgatott is, nyertes is volt, de ezek mindegyike nem létező személy. Néha ugyan előfordul, hogy véletlenül olyan nevet írnak ki nyertesnek, aki létező és lájkolt is, de nemes egyszerűséggel lerázták. Azért micsoda véletlen kell ahhoz, hogy a Fashion Style oldalon is egy Kiss vezetéknevű hölgy nyerjen.

Azt nem tudni melyik Kiss Anikóval vették fel a kapcsolatot, de aki ilyen néven lájkolt, azzal biztos nem.
Bizakodó nyertes-jelöltek?
Simán lerázták, mert nem tartotta be az előírtakat. De miket írtak elő?

Ha véletlenül jelentkezne valaki a nyereményért (vagy esetleg venné a bátorságot megkérdezni, hogy ő maga nyert-e), ilyen egyszerűen, cinikusan, mosolyogva küldik el… ha nem is melegebb éghajlatra.

Másik sorsolás.

Ismét nem derül ki a nyeremény tárgya. De biztos nem faház és tengernyi Euró. De megfigyelhető, hogy most két keresztnévből álló személy nyert.

Mutatunk néhány korábbi példát, hogy lássátok, nem a levegőbe beszélünk. 

Piroska, Kelemen. Vajon férfi vagy nő nyerte?
Cinikus és kioktató komment a játék szervezőjétől.
Nagy…
Keresztnevek…
Itt még nem számított a személyiségi jog, amiről fentebb hablatyolt.
Ismét keresztnevek
Micsoda véletlen, hogy ismét keresztnevekből (férfi, női) álló, nem létező nyertes nyerte…
Korábbi “nyertes” a Fashion Style oldalon. Természetesen két keresztnévvel.

A “Nagy” nyertesek a végére.

Kinek tűnik úgy, hogy ezek az oldalak átverik az embereket, mint [email protected] a palánkon?

Mára ez az oldal felhagyni látszik korábbi hülyítéseivel. Helyette nagyrészt Erdélyi képeket osztogat ártatlanul. Azért nagyrészt csak, mert több kép nem Erdélyben készült. A neten talált képekre nincs ráírva az eredete. 😉

A cikk a hirdetés után folytatódik

Erdély látványosságai (másik kamu oldal)

Miután az Erdély látványosságai megszelídült, újabb kamu oldal látott napvilágot Erdély látványosságai és medveles Gyergyószentmiklóson néven. A névválasztás lassan kimeríti a variációk adta lehetőséget.

Megnyitáshoz kattints a képre.

Az oldalon a másik Erdély látványosságaihoz hasonló posztok vannak. Még a szöveg stílusa is hasonlít.

Az egész megjelenése kísértetiesen hasonlít a korábbi oldalhoz. Viszont van egy poszt, ami arra utal, hogy ez az oldal hamisítvány. De akár lehetne egy megrendezett erőfitogtatás, vagy szájkarate.

Néha rápillantunk majd…

 

Kiadó kulcsosházak

Harmadik kamu, moslék, lájkoltató oldaluk Kiadó Kulcsosházak névre hallgat. Korábban már szerepelt cikkünkben ez az oldal. Ha érdekel, itt elolvashatod.A névből most kimaradt a Csíkszereda. Az oldalon a névhez hűtlenül mindenféle kütyük sorsolásával verik át a népet. És persze két pofára falják is a semmit.

Megnyitáshoz kattints a képre.

Az oldal bő fél évig kómában volt. A márciusi utolsó bejegyzés szintén egy hülyítés.

Az oldal fennállása óta egyszer sem fordultak elő kirándulások. Viszont a novemberi feltámadása kimondottan eseménydúsnak mondható. Legalább is azok között, akik mindent elhisznek és kételkedés nélkül engedik át magukat a hülyítésnek.

Mindent lájkolni kell, ami a medveleshez kötődik. Nem csodálkozunk ugye, ha a medvekukkolós oldal hihetetlen mértékben népszerű. Persze ez csak idézőjelben értendő. Ugyanis a játék feltétele a medveles lájkolása. Sokan azt sem tudják mi ez az oldal. Arról nem is beszélve, hogy minden sorsolás egytől egyig kamu, átverés, szemfényvesztés. Semmilyen alapja sincs a sorsolásoknak, a képeket neten találták. Szponzorokról hablatyolnak a posztokban, de hogy kik azok, nem derül ki. Pedig ez lenne a dolog lényege. Azt nem tudni, hogy véletlen-e, de néha előfordul, hogy valódi személy a nyertes.

Erzsébet megnyugodhat: nem fogják felvenni a kapcsolatot és a nyereményét se fogja megkapni soha! Így kell megbízni ilyen megtévesztő, lájkvadász moslék oldalakban. 

 

Divat és minőség

Ez az oldal is hozzájuk tartozik és szintén csak arra jó, hogy a medvelest népszerűsítse kamu sorsolásokkal, hihetetlen összegekkel.

Megnyitáshoz kattints a képre.

A ruhákról elvétve van szó. Akkor is a hírhedt ccv,hu oldal posztjai láthatók. Az utóbbi időben viszont (a többi kamu divatoldallal együtt) itt is mindent sorsolnak, amivel csak hülyíteni lehet a hiszékenyeket.

De nem elég az, hogy a posztban írtaknak eleget tegyél és csak a medvelest lájkold, vagy az Erdély látványosságait. Néha az oldal kezelője kommentelget és plusz feladatot ad a szemellenzősöknek azzal, hogy nem csak a posztban lévő oldalt kell lájkolni, hanem mást is.

Természetesen ez a kommentelgetés az összes kamusorsoló szutyok oldalakon is megtalálható. Tehát nyugodtan állítható az a tény, hogy minden lájkoltató oldalt ugyanaz a személy kezel. Bár ez egyértelmű anélkül is.

 

Divatos ruhák vásárlása

Megnyitáshoz kattints a képre.

Sokadik kamu oldala a medvelesnek. Ezen is az elsődleges dolog az emberek hülyítésén kívül a a medveles oldalára történő lájkszerzés.

Ezen az oldalon (ahogy a többin) is megtalálható a ccv.hu lehúzós webshop posztjai. Mellette szerepel más webshop hivatkozása is, melyet wimshopnak (újabban Zafina) névre hallgat. De ezekről majd egy külön cikkben írunk. 

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ruhamánia

A facebook azon időszakában, mikor még értek valamit a bejelentések, párszor sikerült töröltetni ezt a kamu oldalt. Azóta viszont csak a moslék dől a képünkbe ha ellátogatunk ide.

Megnyitáshoz kattints a képre.

A fentebb bemutatott oldalakhoz hasonlóan itt is ugyanazok a hiszékenységet kihasználó, álsorsolásokkal van tele.

A szokásos menet közbeni medveles lájkoltatás.

Itt pedig ismét a ccv.hu és wimshop nevű péznyelde.

Már csak azt kellene tudni, hogy mit is jelent az a “Hajrá” a posztban, mikor sorsolásról, nyerési lehetőségről szó sincs. De ez nem számít a vérlájk- és megosztó barikáknak…

 

A medveles

Szépen gyarapodik kedvelőkből és pozitív értékelésekből. Azt is hihetnénk, hogy Európa legszínvonalasabb helyéről van szó. Ez a kijelentés a medveles oldaláról származik, melyekről nincsenek statisztikai adatok. De mint fentebb láthattátok, ezt mind csak ámítással, megtévesztéssel érték el. Több szót nem is érdemel az oldal, mivel nem ez a főszereplője cikkünknek. Annak ellenére, hogy ide húzzák a lájkokat a többi kamu oldalairól.

Nem csak egy medveles létezik már. Ahogy a kamu sorsolós oldalaiból is van vagy egy tucat, a medvelesből is kettő van legalább.Egyébként valóban szép kezdeményezés, hogy macikat lehet nézni természetes környezetükben. Csak az nem világos, hogy ehhez miért kell kamu oldalakkal embereket terelgetni, lájkokat és értékeléseket gyűjteni? Erre is van válasz.

 

Kifogások, fenyegetések

Ugyanis a medvelest üzemeltető E. Zs. és állítólagos ügyvédje többször megfenyegetett minket. De mint kiderült, fenyegetések nem csak hozzánk érkeztek. Szép számmal küldtetek képernyőmentéseket olyan beszélgetésekről, ahol a fenyegetés már-már súrolja a bűncselekmény határát. E. Zs. barátja egy kamuprofil. Gáll Róbertnek hívja magát, de mostanában John Young a neve. A profiljának hivatkozásában azért még megtalálható a Gáll Róbert név: https://www.facebook.com/gall.robert.16

Nagy megkönnyebbülés volt ez számunkra, hogy a mélyen tisztelt ügyvéd úr (csak így kisbetűkkel) nem volt mindig ügyvéd. Talán a diplomája átvétele előtt, hogy fedezni tudja tanulmányainak kiadásait, E. Zs. mellett segített a ruhabizniszben. Legalább is reklámozni segített…

A bekeretezett részek (főleg a telefonszám) az érdekesek…

Miután beindult a medvekukkolós biznisz, a ügyvédjelölt úr bőszen reklámozni kezdte a medvelest is. Viszont ez a telefonszám valójában E. Zs. nevén fut.

Miután Gáll Róbert gida (alias John Young) szénné kibicelte magát a ruhaturi és medvekukkoló oldalak érdekében, megszerezte jogi diplomáját, az ego felszállt az egekbe és más hangnemre váltott. Következik néhány képernyőmentés tőletek.

A sok hablaty között jegyezd meg ezt: “…partner tőlünk 5000 eurót kért…”
Még egy kis képernyőmentés…

Most vagy Gáll Róbert kamuzott egy hatalmasat az 5000 euróval, vagy a Medveles nem mond igazat. Elmondásuk szerint a fentebb említett lájkoltató oldalakhoz semmi közük. Viszont ha ez igaz, nem normális dolog ilyen kamu oldalnak fizetni lájkolók tereléséért, kamu sorsolásokkal. Privát beszélgetésekben átverésről beszélnek, de a medveles oldalán büszkén posztolják a népszerűségüket. Most akkor haragszunk, vagy nem? 

Látszat-vergődés közepette büszkén dicsekednek az oldal népszerűségével, amit etikátlan módon harácsoltak össze. Ejnye, ez nem volt szép.

 

Székely ember nem tegeződik ugye? Na és két oldalon két féle nyereményre ugyanaz a nyertes? 


Kicsit ellentmondásos az amit most lehetett olvasni a pirossal bekeretezett részben. Eddig arról volt szó, hogy fizetnek hol 1000, hol 5000 eurót, most meg kicsalták tőlük? 😮
Kamu kamu hátán. Nem csoda ha hülyeségeket ír. 

 

Csak egy érdekesség

A következő írás egy kedvelőnktől származik, aki aktívan figyeli a medveleshez tartozó kamu oldalak sorsolásainak eredményét.

Ez egy év eleji sztori, de még mindig aktuális: vajon a nyertesek valós személyek?  Januárban feltűnő volt a ruhás oldalakon, hogy ugyanaz a név sokszor szerepel nyertesként. Akkor írtam össze egy pár nap nyerteseit, és ezt a listát kaptam: (Csak érdekesség-képpen hoztam ide, hogy mennyire hülyének nézik az embereket ezek a csalók! Volt még 11 nyertes más nevekkel, de azt csak elterelésnek tették fel.)
jan.17. Szuper Árak mosógép, nyerte Nemes Otília
jan.17. Stílus és MInőség mosógép, nyerte Nemes Otília
jan.18. Fashion Style mosógép, nyerte Nemes Otília
jan.20. Szuper Árak mosógép, nyerte Nemes Otília
jan.20. Szuper Árak porszívó, nyerte Nemes Otília
jan.20. Ruhamánia porszívó, nyerte Nemes Otília
jan.20. Fashion Style porszívó, nyerte Nemes Otília
jan.20. Minőség És Stílus porszívó, nyerte Nemes Otília
jan.20. Divatos Ruhák Vásárlása porszívó, nyerte Nemes Otília
3 nap alatt 4 mosógép és 5 porszívó! Szép teljesítmény! Persze egy profilképet sem mutatnak Nemes Otíliáról, aki „természetesen” sehol sem köszöni meg az értékes nyereményeket!
Jan.16. Szuper árak takarítógép, nyerte Kémenes Bíborka (4 nap múlva már nem található a profilja)
Jan.19. Szuper árak mosógép, nyerte Jolán Kémenes (4 nap múlva már nem található a profilja)
A Kémenes név Erdélyben fordul elő sűrűn, ezen nem is csodálkozok, a medvék is ott laknak. Fenyegetést kaptam egy szintén Kémenes családi nevű, Romániában élő férfitől, aki többek között legalább 50 román ruhás oldalt kedvelt, és biztos érdekeltsége is volt a ruhabizniszben.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Vajon a végére értünk?

Kell még valakit győzködni arról, hogy egy kamu hálózat hülyíti az embereket csak azért, hogy népszerűsítsenek egy oldalt? A medveles kirakata gyönyörű. Szép képek (legtöbbjük a neten talált), élő videók, csöpögő kommentelők által tarkított oldalról van szó, melynek mélyén egy álprofillal fenyegetőző, több kamu oldallal lájkolókat csalogató, kamu nyereményekkel embereket becsapó szélhámossal van dolgunk. Akik nem értenek ebből semmit, azok most biztos fújolnának. Vegyék le a szemellenzőjüket és ne csak az ingyen dolgok csábításának engedjenek, hanem kerekedjen felül a józan eszük és gondolkozzanak kicsit. Eurók milliószám, mosógépek, mosogatógépek, autók, faházat, konyhabútorok…. Ugyan ki az, aki valójában is ennyit sorsolna? Még a legmenőbb áruházak is csak apró csecsebecséket sorsolnak. Vagy ha komoly ajándékot tesznek fel, azt nem 1-2 napra sorsolják, hanem hónapokkal később. Ébredjetek szerencsétlen hiszékenyek és gondolkozzatok el, hogy mit lájkoltok, mit osztogattok és mihez adjátok a neveteket, szavatokat. Erről jut eszembe… A medveles weboldalán büszkén mutogatják a látogatói hozzászólásokat. Most ezt mi is büszkén megosztjuk veletek.

Mi a lényeg? Úgy áradoznak az oldalról, mintha már meglátogatták volna. DE NEM JÁRTAK OTT!
Ilyen apróság kit zavar? Aki ész nélkül megoszt és lájkol dolgokat, annak az ilyen apróság fel sem tűnik.

Vajon mikor tesz rendet végre Zuckerberg ebben a mocsok virtuális világban? Mikor lesz végre álhírektől, kamu sorsolásoktól, átverésektől mentes közösségi háló a facebook?

 

Impresszum

Kapcsolódó cikkek:

A hivatkozásokon szintén a medveles és lájkoltató kamu oldalairól olvashatsz.

Köszönjük:

Köszönjük beküldőinknek a képeket, képernyőmentéseket és a hozzájárulást cikkünkben történő megjelenéséhez, valamint a rengeteg információt, ami segítette cikkünk létrejöttét.

 

Update 1 (2018-12-02)

A mostani frissítés több összetevőt tartalmaz. Az első részében látható, ahogy az egyik (a sok közül) átverős, kamusorsolós, hazug, mocsok oldala hogyan veri át az embereket a sorsolás, az ingyen megnyerhető hülyeségeikkel.

A képet egyébként egy műszaki áruház honlapjáról csórták

Figyeld meg a poszt dátumát, valamint a mondat kezdetét. Észre sem vették, hogy az a 3 óra (ami egyébként vicc egy ilyen rövid intervallum) nagyon hamar elmúlt, mivel tolták a süket dumát a medveles lájkoltatására.

Miután napokkal később észrevették, hogy az a 3 óra régen lejárt, egyszerűen átírták a kamusorsolás posztját.

Pénteken november 30-a volt. Akkor írták át…

Nagy nehezen meg is lett a sorsolás eredménye, mely 101%-ig biztos, hogy nem létező nyertes nyert meg. 

A medvelest lájkoltató moslék, kamu oldalaikon még egyetlen alkalommal sem fordult elő a nyeremény átadásáról szóló fénykép. Soha nem is fog. Mert ugye ami nincs, arról nem lehet képet készíteni.

Sajnos az ilyen kételkedőkből van kevesebb. Pedig a sok hiszékeny lájkrobot és megosztóbárány hadsereg igazán felébredhetne ebből a kómából. Ha így lenne, és ezrével jelentenék az oldalt, biztos hatásos lenne Cukorhegy csalókat pártoló közösségi oldalára és talán megszabadulhatnánk ilyen felesleges, néphülyítő, kamu sorsolásokkal átvágó, hazug szemetektől.

Más

Feljebb láthattátok, hogy szegény, becsületes medvelestől kicsaltak 3000 (vagy 5000?) eurót. Mondhatnánk, hogy tanulópénz volt, ahogy azoknak is tanulópénz, akik hisznek, hittek az ilyen szemét oldalakban és a nyerésben. De térjünk a lényegre. Valahol egy beszélgetésben, egészen másképp írnak az anyagiakról. Eddig majdnem elmorzsoltam pár könnycseppet, amiért átverték a medvelest az alattomos bestiák, akik lejáratták őket. 

Nagyon jó üzlet lehet medvéket kukkolni, ha ekkora bevételre lehet szert tenni. Persze nincs jogunk ezt firtatni. Majd az adóhatóság rábólint. Ennek ellenére John Young (leánykori nevén Gáll Róbert) kapásból lehúzza a rózsaszín ködöt a 17 millió eurós nyereségről.

Ugyan… Mi az a pár ezres a több millióhoz képest? Meg sem említeném. Nagyon érdekes dolog, hogy egy magát ügyvédnek kiadó kamu emberke mennyire szívén viseli a helyzetet…

A másik bekeretezett rész felkeltette az érdeklődést. “Világ több sarka”. Igen. Voltak fényképes bizonyítékok a helyi polgármesterrel, valami Erős János (vagy Hurka Gyurka?) névre hallgató híres emberről, valamint szóbeli tájékoztatást kaptunk a New York Times-ban megjelent és azóta sem található cikkről, ugyanígy a Nimród magazinban szupertitkosként besorolt medvelesről szóló cikkről. Egyiket sem leltük sehol sem. Ha csak elkerülte a figyelmünket és a macik olvassák e cikket, kérem küldjék el a hivatkozást, ahol az ominózus cikkek fellelhetők. Mert még csak megosztást sem láttunk az oldalon. Pedig nagy dolog az, ha egy országos, vagy nemzetközi lapban cikk készül egy weboldalról. Mi már csak tudjuk… 😊

Más

A medvelest lájkoltató, súlyos eurókat kicsaló, aljas és galád emberkék már arra is vetemednek, hogy nem csak a medveles facebook oldalát népszerűsítsék, hanem egy trükkös szöveggel a weboldalukat is felhozzák a ranglistán. 

RÁLÉPSZ A www.medveles.eu OLDALRA ÉS FENT JOBBRA MEGNÉZED A LÁTOGATÓI SZÁMOD, ÍRD BE KOMMENTBE

A hiszékenyek a parancsnak eleget téve gyorsan kattintanak és a nyerés tudatában az éppen megjelenő számot leolvassák, kommentbe beírják és hisznek a nyerés lehetőségében. A többi nem is érdekes se a bárányoknak, se macisoknak. Éppen elég ha látják, hogy több százezer látogatója volt a weboldalnak. Esetleg felmerül a kérdés, hogy a titkosított szponzorok a népszerűség után tejelnek? Hm… És még nem szóltak nekik, hogy “írjátok már ki a nevünket, ha már ennyit adakozunk”…?

Ha találkoztok érdekes oldalakkal, ahol medvelest lájkoltatnak, esetleg beszélgetésbe elegyedtetek az oldallal, küldjétek el kommentben a cikk alatt, privátban, vagy email címünkre. Fontosabb, vagy érdekesebb változások esetén frissítjük a cikket.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..