Elektrolit Shop — A sorsoló seholsincs üzlet

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-07-08)

Az oldal ötlete május 29-én pattant kitalálójának silány tekervényeiből. De ha megnézzük, ennél nem is kell több a hiszékenyeknek.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Az oldal szerint Újjonan nyílló üzletünk szeretné kisorsolni” a műszaki cikkeket. Ami pillanatnyilag egy mosógép és egy lapostévé netről szedett képéből áll. Azért a helyesírás nagyon odab.sz. 😂
További szerény agykapacitását tükrözi, hogy az elektromosságot összekeveri az elektrolittal. Van közük egymáshoz, de mégsem ugyanaz.
Elektrolitnak nevezzük azokat a vegyületeket, amelyeknek vizes oldata vagy olvadéka, mozgékony töltéshordozók – anionok és kationok – révén, elektromos áram vezetésére képes.[1]Forrás: Wikipédia

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ennyi pont elég azoknak, akik elhiszik az ilyen semmiből jött, semmi információt nem tartalmazó oldalak mézesmadzagjait. Ahogy az lenni szokott az ilyen hitvány oldalaknál, a névjegy üres.

A profil- és háttérképhez ugyanazt a képet használta fel. Ráadásul nem ment messzire a képért. Egyszerűen lelopta egy ismert bolthálózat oldaláról.

Ettől primitívebben nem is lehetne egy kamu webshopot sorsolós szutyok oldal létrehozni. Mégis százával, ezrével jönnek a lájkok és megosztások. Valamint néhány érdekes, oldalt méltató felhasználó bejegyzés.

A másodiknál az illető, a legnagyobb meglepetésemre válaszolt. A rövid beszélgetés végére remélem elhitte amit állítottam arról az oldalról. Esetleg körül néz nálunk és kedvelni is fogja az oldalunkat. Nem beszélve arról, hogy a kamu oldalt pedig jelenti.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Tegyetek Ti is úgy! Jelentsük ezren, ezerrel az oldalt!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Magyarázat   [ + ]

1. Forrás: Wikipédia

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..