Utazópajtik — Hülyítés nyaralással

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-07-10)

Már legalább egy éve létezik ez az oldal. Szép képeket posztol egzotikus és olyan helyekről, amelyet egyszerű adófizető állampolgár csak álmában láthat.

Képre kattintva megnyitható az oldal.

Amilyen szép tájakat posztol az oldal (mindjárt meglátjátok), annyira egyszerű a névjegye.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A névjegy szerint:  “A legjobb utazási ajánlatokkal és káprázatos kedvezményekkel várjuk követőinket!”

Nézzük milyen ajánlatok és kedvezmények várnak minket.

Ajánlat 1.

Ajánlat 2.

Ajánlat 3.

Ajánlat 4.

Az ajánlatok abból állnak, hogy jelöld be, lájkold, oszd meg. Hm… Igazán nagyszerű. Ezekkel akár egy világ körüli útra is elindulhatnánk.

Valószínűleg a következő pedig a kedvezmény lehet. 

Ez a poszt volt a kedvelők között a legnépszerűbb. Az oldal a maga alig több, mint 1300 kedvelőjéből 335 kedvelés és 126 megosztást kapott. 
A helyre és árakra rákeresve a következők jöttek ki:

  • Ha a Maldív szigeteken laknánk (utazás nélkül), a Lily Beach Resort Spa hotelben körülbelül negyed millió forintnak megfelelő dollárért már betehetjük oda a lábunkat.
  • Hazai utazási irodák is hirdetnek oda utat. 100 forint híján fél millió forintért nyaralhatunk ott személyenként. És ez már kedvezményes ár! A teljes ár csupán 630.000 forint személyenként.

Azért egy nevenincs oldal, (amely utazási ajánlatokkal és kedvezményekkel várja a leendő hülyítésre vehető áldozatokat) igazán odaírhatná, hogy melyik utazási irodánál vásárolták meg a kisorsolandó nyereményt. De annak tükrében, hogy semmit se tudunk eme nagyon klassz lájkvadász oldalról, nehezen hihetnénk, hogy valaha kisorsolják ezt. Csak azokat sajnálom, akik tucatszor írták a poszthoz, hogy osztva, jaj de jó lenne, úgy szeretnék eljutni oda, stb. Szóval igazán vastag bőrnek kell lenni az illető pofázmányán, hogy ilyen lelketlenül hülyére vegyen embereket, akik hisznek a sorsolásban és reményt látnak arra, hogy életükben talán először és utoljára ilyen helyen nyaraljanak. Nem kell mondanom ugye, hogy az ilyen pofátlan lájkvadászt bezárnék egy 1×1 méteres, ilyen képekkel kidekorált odúba élete végéig. Tengervízen és medúzán élhetne… Na de félre a gonoszsággal. Bízzunk benne, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlákat.

A másik dolog:
Sorsolás július 31. Utazás augusztus végén. Miért nincs időpont? Miért csak egy hónapnál kevesebb ideje van az embernek felkészülni a nyaralásra? Az ilyen sorsolásoknál, ahol valóban kisorsolnak nyaralást, több hónap múlva, esetleg következő évben történik az utazás. Így bőségesen elegendő idő jut minden elintézésére. 

Szóval, aki hisz ebben az oldalban, hisz a nyerésben, nagyot fog nézni, amikor a sorsolás eljövetelekor kamu nyertes születik. Esetleg csak spontán eltűnik a poszt, mintha nem is lett volna. Vagy a harmadik eshetőség, hogy átdátumozza a sorsolás idejét. 

Köszönjük beküldőinknek a linket!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Le a lájkvadász oldalakkal!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..