Erdély Látványosságai; Fashion Style és egy kis medveles — Különbözőek, mégis ugyanazok

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-06-01)

Erdély látványosságaiFashion Style, Medveles Erdélyben. Látszólag három különböző oldalról van szó. Mégis van bennük közös pont.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
Az oldal megnyitáshoz kattints a képre.
Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Mivel az első két oldal szerepelt már nálunk külön-külön, ezért előbb tekintsd meg a róluk szóló cikkeket:

A cikk a hirdetés után folytatódik

Miután kigyönyörködtük magunkat a sok szép sorsolásban, térjünk rá arra, amiért ez a cikk íródott. Elöljáróban ismét kihangsúlyoznánk, hogy nem az eredeti medveles lejárató cikkről van szó, hanem azokról az oldalakról, amelyek megteszik ezt maguktól is. Legalább is a medveles tulajdonosa szerint a gyergyói medveleses oldal valódi, a többi csak lejárató oldal. Igaz, ezt a kijelentését később megmásította és sajátjának vallotta a kamu oldalakat is. De hátha csak valamilyen külső kényszer miatt tette. Mivel az igazságot nem tudjuk (😂), így ezzel a cikkel szeretnénk tudtára adni a tulajdonosnak, hogy kamu sorsolásokkal járatják le a medvelest. Bizony. Máris mutatjuk miről van szó.

Kezdjük az Erdély látványosságaival, mivel ott sokkal több izgalom volt az elmúlt napokban. Nem is tudom, hogy bírtak aludni azok, akik várták a sorsolást. 

A híres “DASTER” sorsolás…

Valamiért a Daster sorsoló poszt eltűnt (?), de ez nem szegte kedvét a medveles lejáratóit, hogy ismét kiposztolják az autót.

Itt már letudták írni helyesen az autó nevét.
Érdekelne, hogy ez mitől mobilház?

Eljött a május 31-e, a sorsolás napja. Pontosabban estéje. Biztos nagyon sokan várták már a sorsolást. Késő este lett, amikor végre történt valami. Szerencsére volt egy ráérős, éjszakai műszakban dolgozó közjegyző a közjegyző store-ból. Így sikeresen végrehajtották az egyik sorsolást. 

Nem derül ki hogy mit nyert. De nyert és ez a lényeg.

Szinte hihetetlen, hogy olyan késő este megtörtént a sorsolás. De várjunk már egy kicsit. Sebők Anita Kinga még meg sem született. Legalább is nem létezik a Facebookon.

A másik dolog, az a szám az aktivitásról. Ránézésre sem tűnik fel, hogy klimpírozás volt a klaviatúrán. Erre utal a számok ritmikus ismétlődése. A másik ami furcsa, hogy weboldalról írnak. Hol van? Sebaj, kicsire nem adunk. Viszont a nyertest hirdető poszt alatt kivétel nélkül olyanok szóltak hozzá, akik megkérdőjelezték a sorsolás hitelességét. Megjegyzem, nem alaptalanul.

Érdekes, hogy másnap reggel kitöröltek egy csomó hozzászólást. Lehet hogy nem bírják a kritikát?

A másik nyertes, amit egy kommentelő emlegetett:

A sorsolást hirdető posztot egyszerűen átírták a nyertes nevére.

Zöld Jánosból sok van a Facebookon. De eddig egy sem jelentkezett, hogy nyert volna. De hogy is tenné, amikor egyetlen Zöld János sem tud róla? 😂

 

A harmadik sorsolásra váró dolog egy fából készült kerti pad.
 

Ezt a posztot nemes egyszerűséggel törölték.

Az, hogy mennyire nem nézik az emberek, hogy mihez szólnak hozzá, csak két példa a sok közül: 

A sorsolás itt már egy órája lezajlott.

Egy kis kitérőt teszünk a Medveles Erdélyben nevű oldalra. Csak egy aprócska poszt erejéig. Valószínűleg hackerek által feltört oldal lehet, mivel azok a piszkok egy sorsolás posztját helyezték el rajta.

Sajnos azt nem tudni melyik vasárnap sorsolnak. Kissé hiányos a sorsolás leírása. Még az is hiányzik belőle, hogy “nem a Facebook szervezte a sorsolást”. Tehát ha nincs sorsolás, nyugodtan kérjük számon a Facebookon a nyereményünket.

Ezzel kapcsolatban is volt egy érdekes komment a sorsolásos poszt alatt.

“Kiszálltam bye”. Ezt javasoljuk mindenkinek.

Ki miért értékelte 5 csillaggal a Medveles Erdélyben nevű lejárató oldalt?

Olyanok értékelték, akinek minden mindegy, vagy nem jártak még ott, de szeretnének.

Kicsit lájtosabb téma a Fashion Style. Ha olvastad a fentebb lévő hivatkozáson az erről szóló korábbi cikkünket, láthattad mennyi badarságot hordtak össze akkoriban. 22 karátos arannyal bevont telefon, ami a valóságban csak egy aranyszínű fényes tok volt, melyet külföldi rendelős oldalakról aprópénzért megvehető. Több posztban hivatkoznak a ccv.hu és a wimshop.hu oldalakra. Természetesen csak álcaként, hogy hitelesnek tűnjenek. A weboldalak egyike sem az oldal tulajdonosáé. A legutóbb posztjaik szerintem ismerősek lesznek. 

Nahát… Tecnikai ok… Csak úgy eltűnik egy bejegyzés?

Ezeknél valahogy elmaradt a sorsolás. Úgy látszik az éjszakás közjegyző csak a másik kamu oldalon vállalta a sorsolás hitelességének ellenőrzését. Többen meg is kérdezték, hogy hol a sorsolás. Valamint a sorsolás feltüntetett ideje után is érkeznek még mindig osztva bejegyzések… Hátha nem késtek még el. 😂


Összefoglalva:

Kamu oldalak kamu sorsolásait láthattuk. Felhívnánk az eredeti medveles tulajdonosának figyelmét, hogy ezek az oldalak lejárató oldalak és tegye meg a megfelelő intézkedést az eltüntetésük érdekében. Persze tudjuk mi az igazság, így intézkedésre se számítunk. Ránk pedig végképp ne haragudjon, mert átlátunk a szitán több tízezer hiszékeny és sorsolásban hívő áldozatukkal ellentétben. De hogy miért csinálja az illető a kamu oldalakat? Egy tipp van: nem sportszerű magatartással kényszeríti más oldalakon a nyerni vágyókat arra, hogy pozitívan tüntessék fel az eredeti medveleses oldalt. Erre pedig kamu sorsolásokkal veszi rá a gyanútlanokat, akik boldogan engedelmeskednek az utasításnak. Akár úgy is, hogy még életükben Erdélyben sem jártak.
Az sem kizárt, hogy ezeken az oldalakon kívül több más, hasonló kötelező 5 csillagozós sorsolásos oldalak is vannak. Ezek után már könnyebb lesz az ilyet felismerni és sűrűn jelentgetni őket.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..