Medencèk (Medencèk ès eszközök) — Alias: Mesteri Viccek és Eszközök

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-05-23)

Tartalom:


Nem meglepő ugye, hogy újabban divat mobilokat osztogatni. Na persze itt nem telefonokról van szó, hanem házakról, medencékről… Mindenről, amihez odaírják hogy mobil.
Kezdetben az oldal Medencék néven indult. Az akkori termések egy részét láthatjátok.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Április 24-én indult az oldal, de olyan gyorsan kellett a sorsolásokat kiposztolni, hogy nem volt idő profilkép feltöltésére és a névjegy kitöltésére.

De minek is kitölteni a névjegyet, ha nincs mögötte semmi? Kivéve persze az embereket hülyítő személyekre. De miért gondolom, hogy ebben is a medvét lesők kezei vannak benne? 

Szééép emeletes medence…

Csak nézzük meg ezt a posztot:

Ismerősnek tűnik? Nem véletlenül.

Szóról szóra megegyezik a szöveg. Kivéve, hogy ebben az esetben egyetlen medvelest sem kell kötelezően 5 csillaggal értékelni. Értékelni csak a medencés oldalt kellene. De valami hibádzik. Az értékelő rész hiányzik az oldalról. Az, hogy miként pótolják a vérlájkolók ezt az aprócska hiányosságot, picit később visszatérünk erre. Most pár sorsolós poszt következik. Az egyik külön posztban is megjelent Facebook oldalunkon is, ami elég nagy sikert aratott. 😂

WTF???

Visszatérve a medencés oldal 5 csillaggal történő értékelésére… Jöjjön a 

DEMIJÉRT! 

rovat.

Néhány felhasználói hozzászólás az oldalon és máris teljesülni látszik a kötelező tevékenység, az öt csillaggal történő értékelés. Talán így is elfogadják majd a sorsolásnál? Valamint további érdekességek a teljesség igénye nélkül.

Jó sok cefre fér bele…

Itt már tartalmas beszélgetés is lezajlott…
Lehet hogy csalódás lesz amit most olvas, de az nem focicsapat, hanem kamu oldal, kamu sorsolása.
Gondolom a tudást is… Azért olyan az írás, amilyen.
Csak tudnám, hogy mit hagytam ki… A megosztásról szóló kijelentést köszönjük szépen, tessék leülni és csendben várni a medencéket.
Vélt, vagy valós sérelem? Ki tudja…
Megértem hogy vannak nehéz sorsú emberek, akik nem, vagy csak nehezen végezték el az általános iskolát. De aki ilyen színvonalon van, mit akar? Most komolyan….

Néhány nappal ezelőtt letakarította az oldalt. Sajnos nem eléggé, mivel az oldal megmaradt és csak a kamu szutykokat távolította el. Egyetlen hiszékeny és reménykedő sem kérdezte meg, hogy hová tűntek a korábbi napok izgalmas sorsolásai? Miért is tennék. Az 1 bites agy úgy van programozva, hogy vagy osztva, vagy semmi…

Ezután átnevezte magát Medencèk ès eszközökre. Innen kezdve a neten talált medencék képeit kezdte posztolgatni. De ugye tudjuk, hogy semmi köze szerencsétlen emberünknek a medencékhez. Csak azt posztolgatja, amit a gugli talált neki.

Tegyük fel, hogy emberünk hatalmas humorérzékkel megáldott személy (nem az, de képzeljük el). Képes megmozgatni egyetlen kérdéssel a hiszékenyek billentyűzetét.

Álljunk meg egy pillanatra és értelmezzük a kérdést. Tehát: Ki szeretnè megnyerni a Medencèket?

Az én értelmezésem szerint egy ember nyeri meg az összeset? Vagy csak fogalmazászavarban szenved kedvenc trollkodó barátunk? Nem is érdekes. Mindenesetre szép kis csoportot késztetett arra, hogy némi nyáltengert állítson elő a hiszékenyek kommentjei alapján.

Egymást licitálják felül, kinek van nagyobb baja, ezáltal nagyobb szüksége a medencére. Nem beszélve a 2-3-4 gyerekre, vagy unokára és 10. emeleti lakásra. Na jó, ez nem volt (de akár lehetett volna)

 

Az, hogy mennyire troll, álljon itt ez a kép.

Miért troll? Lásd a fentebb lévő ugyanilyen képet. Az eredeti (röhögnöm kell… eredeti… 😂) posztján több mint 17000 megosztás született. Lehet, hogy kifogyott a gugli a medencés képekből, ezért újra megosztotta. Pár óra alatt már itt is szépen termelt megosztásokat…ismét. Mibe fogadunk, hogy voltak olyanok, akik ezt is és az eredeti posztot is megosztották? 

Várjuk a további izgalmas posztokat sorsolás témában. Addig is érdemes az oldalt sűrűn jelenteni.


Update 2018-05-23

Vajon hogy kerül a medencékhez egy vicces oldal? 

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Miután rákattintottál a képre, hogy megnyíljon az oldal, most zárd be és menj a cikk elejére a nagy M betűhöz és ott is kattints. A két hivatkozás eltérő, mégis ugyanoda vezet.

Az egyszerűség kedvéért inkább belinkelem:

A Facebooknak van egy jó tulajdonsága: a régi hivatkozás is az új oldalra visz. 

Tehát ne gondolja senki, hogy mostantól kellemesen fog szórakozni. Néhány vicces, agyon csépelt poén után jönnek keményen a clickbait cikkek. Például ilyenek: >kattints ide<

Már csak arra kellene rájönni, hogy mik azok a mesteri viccek és mik hozzá az eszközök? 

Kerüljétek az oldalt és ha kedvetek van, jelentsétek is!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..