Dubai Model Agency LLC. — Legelő, más megközelítésben

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-05-09)

A hiszékenyek megvezetésének más módjával találkozhatunk ezen az oldalon. Igaz, hogy már körülbelül két éve működik az oldal, de csak mostanában szereztünk róla tudomást általatok. Mindjárt kiderül, hogy miért. De előbb az ide vezető utat járjuk végig.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A nevéből sejlik, hogy egy modellügynökséggel lehet dolgunk. De ez nemigazán derül ki az oldalról. Igaz, hogy pár kép és a hozzátartozó szöveg ezt próbálja erősíteni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

De kezdjük előbb a névjeggyel. Ha már ilyen komoly oldalról van szó, ahol drága helyekre lehet elutazni munkavállalás céljából, bizonyára rengeteg információval szolgál a névjegy.

Úgy látszik tévedtünk. Nem baj, nem adjuk fel.

Elemezzük a profil- és háttérképet picurkát.

A kép szerint ez egy budapesti esküvő volt, méregdrága luxusautóval. Igaz, a hölgy (már ha ő az ifjú ara) nem hasonlít egy frissen házasodott hölgyhöz. Miért is hasonlítana, amikor a Google képkeresője ezt is megtalálta több helyen?

Egy szó sem esik sehol, hogy ez Budapesten történt esküvő lett volna.

Kommentár nélkül:

 

 

Vannak ám álláslehetőség is az oldalon. Nézzük, mit kínál az oldal.

Feltenném a kérdést: kinek milyen munka jut eszébe erről? Vedd figyelembe, hogy a szövegben hajlékony lányokról van szó és kép pedig nem éppen wc pucolói állásra utal. 
Viszont az a tény, hogy ez kamu, egy gyors kereséssel megerősíthetjük.

A hozzászólások kissé furcsák. A szokásos osztva szövegen kívül akad néhány érdekes is. A hozzászólók összetétele igen változatos. Fiú-lány, fiatal-idős, csúnya-még csúnyább. A lényeg, hogy legyen mit osztani…

A megosztók személyét inkább nem fedném fel. Akit érdekel, megkeresheti az oldalon.

Nézzünk egy másik posztot.

Ez igen. Áll a posztban. Nincs mit csodálkozni ezen. Gazdagéknál ez olyan, hogy szót sem érdemel. Csak kamuék hergelik ilyesmivel a hiszékeny nagyérdeműt. Gondolom ennek a képnek láttán azt kell hinni, hogy az oldal érdeme. Ki kell ábrándítanom azokat, akik ezt hitték…

Ez is csak egy netről szedett kép. Valóságtartalom egyenlő a nullával. Azért volt valaki, aki kételkedett a poszt hitelességében.

Nagy tapsot kérünk!👍

Most jön az oldal attrakciója, amiért eljutott hozzánk. Nem lesz nehéz kitalálni, hogy milyen jellegű posztról van szó. Persze hogy sorsolás. De azért az sem semmi, hogy mit sorsol. Medencék? Ugyan… 

 

Nem kevesebb, mint tíz milliót sorsolnak ki csak úgy puszira. Irigylem azt az embert, aki ezt megteheti. De inkább osztogassa a pénzét, mint hogy megpenészedjen. Már csak az érdekelne, hogy mi volt a tavalyi nagy érdeklődés… 

A képre történő kereséskor az meg sem lepett, hogy rengeteg találatot kaptam. Inkább az, hogy milyen oldalaknál található meg ez a kép a pénzkötegről.

Kivétel nélkül a moslék híreket terjesztő oldalak szerepelnek a találatok között. Nem csodálkoznék azon, hogy ugyanaz kezeli ezt az oldalt és a kamu, clickbait híreket terjesztő oldalakat is.

Kedves Rózsi nénik, Pista bácsik!

 

Mielőtt eladnátok házaitokat, jószágaitokat a külföldi munka és meggazdagodás reményében,  gondolkozzatok el a fentebb látottakon. Ilyen információkkal a birtokunkban, nem biztos hogy jelentkezni kellene rúdtáncosnak, vagy bartendernek a Kék osztrigába. Sokkal jobban járunk, ha jelentjük az ilyen oldalakat. Hajrá!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..