Mindenkinek van egy 102 éves nagymamája

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-05-02)

Mostanában a lájkvadász és clickbait cikkek terjesztői egy nagyon aranyos cukisággal kápráztatják az arra érdemeseket. Ahogy azt kell, özönlenek a kedves kommentek, jókívánságok. Csak gondolkodás az, ami hiányzik az emberekből. Miért is? 


Tartalom:

A cikk a hirdetés után folytatódik

Update 2018-05-02


Most hirtelen csak ennyi, de több is lehet. A gondolkodó és cselekvő lények gyaníthatnak valami turpisságot a dolog mögött. Nem is alaptalanul. Ugyanis ez a kép a neten több oldalon is megtalálható. A képnek nem beazonosítható az eredete. Megtalálható orosz és arab nyelvű oldalon is. 

Mindenesetre a cukiság célba ért. Százával, ezrével kívánnak az ilyen lájkvadász szutyok oldalak kedvelői a nénikének jókívánságokat. Egyben egyetértünk. Valóban szép kort megélt a néni és jó Isten tartsa köztünk még sokáig. Viszont ezt nem kívánom az ilyen oldalaknak. Jobb lenne az élet nélkülük.

Volt akiből a cukiság kihozta verselős énjét is.

Update 2018-05-02

A minap találtunk egy kivételt. Nem csak nagymamája van a kamu oldalak kezelőjének, nem is nagypapája, hanem mindjárt dédpapája is. Szerencsére nem csak a nagyi, de a papi is ivott az örök élet forrásából. Legalább is a Nők Blogja nevű clickbait szenny oldal csoportja, a Nők csoportja szerint.

Ugye milyen megható, ártatlan, könnyfakasztó, lájkokat és megosztásokat kicsikaró duma?

A képre történő keresés nem várt meglepetést okozott. Igaz annyira volt megdöbbentő. 

A clickbait cikkeket posztoló oldalak színe-java megtalálható a találatok között. Abszolút hiteles…

Továbbra is azt mondom, hogy nem kellene az ilyen moslék oldalak lájklvadász posztjait kedvelni, osztogatni. Ne segítsük az ingyenélőket a meggazdagodásukban!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..