Pelso Travel Utazási Iroda — Túl szép hogy igaz legyen

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-04-15)

Egy hete létező oldal, mely annyiból áll, hogy kisorsol egy máltai nyaralást. Vagy inkább csak ámítás az egész? 

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Az oldalnak még bemutatkozása is van:

Kedves Érdeklődő!
Örömünkre szolgál, hogy figyelmet fordít cégismertetőnk áttekintésére; ezzel együtt engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Önnek utazási irodánkat.
A Pelso Travel nyári és egzotikus üdülésekre és szervezett hétvégi városlátogatásokra specializálódott. Utaztatási filozófiánk lényege, hogy vendégeink a lehető legjobb minőségben tölthessék el a pihenés napjait, illetve, hogy a minőségi kikapcsolódáshoz méltányos áron juthassanak hozzá.
Minden utazásszervező számára a legjobb minősítés az elégedett utas, aki boldogan és kipihenten tér vissza az eltöltött üdülésből. Büszkék vagyunk arra, hogy nyolcéves működésünk alatt már sok tízezer elégedett ügyfelet szolgálhattunk ki. Folyamatos növekedésünket elsősorban a visszatérő és elégedett utasainknak köszönhetjük.
Utasaink elvárásaihoz igazodva folyamatosan bővítjük utazási palettánkat, magyarországi partnerirodáink számát, hogy ügyfeleink kívánságait, igényeit minél pontosabban teljesíteni tudjuk.
A hagyományosan széles török szállodaválasztékunk további bővítése mellett, Egyiptom, Bulgária, Málta, Rodosz, Kréta és Korfu is megtalálható ajánlataink között. A kiváló minőségű szállodák, a gyönyörű tengerpartok, a számtalan történelmi látnivaló, a kiváló ételek, és gondoskodó szakértelmünk a garancia arra, hogy tengerparti kikapcsolódásra vágyó vendégeink elégedetten térjenek haza pihenésükről.
Számos európai várost kínálunk a tartalmas városi utazások híveinek. Legyen szó akár Rómáról, Isztambulról, a minőségi ellátást központi kérdésnek tekintjük.
Utazni jó, de jól utazni, és tartalmasan kikapcsolódni még jobb. Ne feledje: mi azért dolgozunk, hogy Ön minél kényelmesebben pihenhessen!
Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődését, és hamarosan Ön is részese lehet a Pelso Travel Utazási Iroda által nyújtott biztonságos élményeknek!
A Pelso Travel csapat
Ha megnyerte a tetszésünket, nézzük mi is áll az egyetlen posztban. Nem ám kedvező árú ajánlatokról, szálláshelyekről, látnivalókról szól a poszt. Hát persze hogy sorsolásról.
Majdnem hihető is lenne a szöveg. De! És megint az a fránya DE! Hasonló szöveggel szerepel utazási ajánlat a femina.hu 2017. szeptember 4-ei cikkében is. Talán nem véletlen ebben a kamu posztban a Femina hotel elnevezés. Bizonyára azért, mert arról az oldalról szedték a hotel nevét. Akárhogy is kerestük, Femina hotel nincs Máltán. Indiában létezik egy ilyen nevű, de az ugyebár nem Málta. 🙂 Nincs se weboldala, se email címe. Elkezdtünk kutakodni a Pelso travel után, de ez a buta Google nem ismer ilyet. Sajnos más információ nem áll rendelkezésre a névjegyben, csak egy telefonszám.
A Google viszont most sokat segített. A telefonszámra keresve érdekes oldalra jött találat.
Ez a kép egy korábbi cikkünkben is szerepel.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Az említett cikk nem más, mint az Autopark – Budapest — Autószalon a sikátorban. A két telefonszám megegyezik. Tehát ahogy az Autópark nevű oldal kamu, ugyanúgy ez az utazási irodának nevezett lájkvadász is az. Kell még ettől több bizonyíték? Ugye nem. Mindenki vonja le a konzekvenciát. Aki itt nyerni fog, egyedül a lájkvadászok. Tegyünk érte, hogy ne sikerüljön nekik. 

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..