Minőség És Stilus — medveles támogató álca-webshop

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-04-17)

Tartalom:


Tavaszodik, a macik és a kamusorsolós moslékok sorra bukkannak elő. Ez az oldal a sokadik olyan kamu oldal, ami a medvekukkolósokhoz köthető. 

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Sorra bukkannak elő a medveleskelődők kamu oldalai. Nem sok mondanivaló akad. Esetleg az, hogy itt is más webshopra hivatkoznak, emellett kamuból nagy értékű dolgokat sorsolnak. 

Persze emellett továbbra is megy álcából a ccv.hu és a wimshop.hu ingyenreklámja.

Az érdekesség kedvéért, egy másik (sokadik) kamu oldalán ugyanez a konyhabútor már gazdára lelt. Az oldal neve hasonlít erre: Divat és minőség.

A másik, szintén kamu oldalon lévő nyertes.

Nem először fordul elő, hogy név egyezés esetén egyszerűen letagadják hogy ő lenne a nyertes. 


Update 2018-04-02

Néhány napja (pontosabban március 31-én) megváltoztatta a kinézetét ez a kamusorsoló szutyok. 

Ezzel egy időben elfelejtette kamuból kisorsolni a konyhabútort. Ettől függetlenül azóta is érkezik osztva üzenet a poszt alá. Pedig néhányan már erősen érdeklődnek a sorsolás eredménye felől. Vajon mikor esik le nekik, hogy palánkon átdobott természetes salakanyagként kezelték őket?

Csak megsúgom a hiszékenyeknek: teljesen értelmetlen lenne a sorsolás, úgysem nyer senki. 

Szorgalmasan gratulálnak akik elhitték ezt az átvágást. Sőt, van akit simán meggyőzött az eredmény a sorsolás valódiságáról.

Nem tudom azt hinni, hogy van ilyen sötét… éjszaka a világon. 

De most jön a lényeg. Ez a néphülyítő oldal, melyen a facebooknak gúnyolt pöcegödör természetesen legálisnak minősített, autót sorsol. Szerintem ennek a fehér autónak a képével már több kamusorsoló oldalon találkozott. Most annyiban változott a helyzet, hogy a medvekukkolók kötelező 5 csillaggal történő értékelésén túl egy másik, szintén törlésre érett kamu oldalt kell lájkolni. Ez már többszörösen szabályellenes. Kíváncsi leszek, hogy törli-e a facebook.

Többször említik a posztban egy Auto Moto Zoom nevű oldalt, mely szintén kamu sorsolással vívta ki a magának a kamu titulust. A sorsolás mellett más oldalakról származó képpel és szöveggel próbálja hivatalos oldal látszatát kelteni. De az a fránya Google minden szóra keresni tud. Forrás megjelölés nélkül tesz fel más oldalak képeit és írásait. Hivatkozik még egy cégre, a Fashion Trends Clothes nevűre, ami már egy törölt, kamusorsolós oldal volt (esetleg ismét megjelent volna?). Tehát nyugodjon le mindenki, nem lesz semmilyen sorsolás, nem nem fog senki ölébe esni egy több 10milliós autó, csak mert lájkol és megosztja. Még akkor sem, ha hihetően tűnik az a hablaty, amit a posztban írnak.


Update 2018-04-16

Kamu oldal ismét sorsol és ismét ugyanazt a konyhabútort. Aki nem csak az update 2-t olvasta, hanem a cikk elejét is, láthatta, hogy a medvelesért mindent megtesznek. Igaz, a gyergyószentmiklósi már túl jól bejáratott lett, így most a Tusnádi medvekukkolósdit hozzák fel a hiszékenyekkel.

“Közkívánatra…” Képzelem mennyien őrjönghettek egy újabb kamusorsolásért…

Érdemes megfigyelni, hogy a kamu sorsoló oldalak, mint ez is, április 16-án, 18 óra 10 perckor posztolja a játékot, de már másnap kiszállítja. Kinek? Hova? Miért csak pár órás játékról van szó, mikor a nyeremény (mármint az igazi) nagy értékű? Esetleg a “jogtanácsos úr“, aki tisztában van a sorsolási szabályokkal is, igazán tájékoztathatná oldalunkat, amit előre is hálásan köszönünk.

A konyha továbbra is csak képen létezik, amit a netről loptak szedtek. 

Ma reggel (április 17-én) az alábbi látvány fogadott:

Vajon mit nyert egy alig pár órás megosztós kamusorsoláson? Egy hivatkozást a konyha fényképének letöltésére? Katona Cecília, kérlek jelentkezz!

Szerintem az oldalunk ezek után bőven megérett a pusztulásra, de legalább is hatóság előtti számonkérésre. Nem csak mi, hanem oldalunkat kedvelő néhány kommentelő is megy a tömlöcbe. Ha azt nézzük, a burkolt fenyegetés sem vezet jóra. Jaj de rossz lesz nekünk… 😢😢😢 Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy jelentsük ahogy csak tudjuk. Ez az oldal (Minőség és stílus) csak álca. Sem a ccv.hu, sem a wimshop.hu nem az ő oldaluk. A sorsolás mind kamu, csak a lájkokra hajtanak és természetesen a medvés oldalaik felfuttatására. Aki szeretné és kedve van hozzá, értékelje medveleses oldalakat 1 csillaggal. 


Újabb kamu divat oldal, ami medveles lájkolásra kényszerít, hamis nyeremény reményében.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Jelentsük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..