Erdély Látványosságai – Kiadó Kulcsosházak Csíkszereda — medveles és társai

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-05-30)

Tartalom:


A következő két oldal akár folytatása is lehetne a nemrég megjelent cikkünkben írt másik két oldalról, a Medveles Erdélyben és a Medveles Erdélyben-Gyergyószentmiklóson.

 

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

A Kiadó Kulcsosházak Csíkszereda oldal egyszerűbb. Ott csak Erdélyben akarnak virtuális kirándulásokat szervezni, netről szedett képekkel. Ezzel pillanatnyilag le is tudtuk az egészet.

Érdekesebb viszont az Erdély látványosságai elnevezésű oldal. Ott is erdélyi kirándulások, kamu képek és sorsolások foglalnak helyet.

A korábbi cikkünkben (lásd cikk elején lévő hivatkozás) még javában dübörög a kerti pad sorsolását reklámozó poszt. Itt viszont már eredmény is van. Nem is akármilyen.

Március 16-án, pénteken kelt a poszt. Alig három nap után már sorsol is. Ilyen rövid határidőt csak is kamusorsolós oldalak adnak meg. 

A hétfői sorsolást kedden kora reggel posztolta. Most vagy késő este sorsolt, és elaludt hogy kiposztolja, vagy gyorsan kora reggel sorsolt egyet. Harmadik lehetőség, hogy átverés az egész. 
A nyeremény alatti hozzászólások között írt egy Simon Annamária nevű hölgy.

Az aláhúzott dátum fontos. Ha megnézed az eredményhirdetés dátumát, feltűnhet, hogy 6 nap alatt nem értesítették ki a nyertest. Annyi Simon Annamária pedig biztos hogy nincs az Erdély látványosságai oldalon, hogy más nyerte volna.

Ennek tudatában a következő sorsolásra feltett nyeremény valóban a kamut sejteti. Itt is figyeljetek a posztok dátumaira.

Gyakorlatilag 12 óra sem telt el a hirdetés és a sorsolás között. Ugye milyen röhejes? De ettől függetlenül hisznek, osztanak, lájkolnak, reménykednek, levegőt lélegeznek…


Update 2018-05-30

Kedves 1 bitesek, gyerekek!

Gyönyörködjünk tovább Erdély látványosságaiban. Szépen sorjában, nem kell tolakodni.

Micsoda fenyves, micsoda lankák…


Szerintetek mit érdemelnek ezek a kamu sorsolással hülyítő oldalak? Tegyük meg a megfelelő lépéseket.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..