MelAn Shopp, rendelés angyaloknak — “shopp”

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-29)

Ez az oldal lehetne akár a már megszűnt Angels Shopping Central, vagy a Trendi Ruhák Vásárlása is. Mindegyiknél ugyanaz a közös pont: az oldal üzemeltetője.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A nem túl sok fantáziára utaló oldal elnevezése azonnal atomjaira hullott szét azzal, hogy a “shop” szót két p betűvel írta. De nem is ez a lényeg. A kamusorsoló “üzletvezető” bácsi kibővítette a palettát háztartási készülékekkel. Ezentúl tehát nem csak ruhát lehet rendelni Kínából, hanem műszaki cikkeket is az amazon.com-ról. Ha olvastad a fenti két hivatkozás cikkét, láthattad hogy a korrektség igen messze áll emberünktől. A sorsolások nem valódiak, vásárláskor a túlárazott és árleszállított termékek így is jó haszonnal kelnek el. Már ha teljesül a megrendelés, amit persze előre kell kifizetni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az egyik ilyen megnyerhető készülék egy filteres kávéfőző. Egyediségéből adódóan kevés helyen található meg.

Érdemes megnézni a posztot. A furcsaságok pirossal lettek aláhúzva. Ez van, amikor kamuka nem gondolkozik, csak cselekszik. A probléma csak nekem probléma. Senki sem vette észre és tette szóvá. De hogy is tehetné, mikor mást nem tudnak írni, csak hogy osztva.

A másik furcsaság amivel saját magának mond ellen, a játékban való részvétel feltétele. A kiírás szerint lájkolni kell az oldalt, megosztani és meghívni ismerősöket. Ezzel szemben a névjegyben egészen más áll. 

Lásd a bekeretezett részt

De mi a gond ezzel, ha megnyerhető? Semmi. Bár csak valódi nyertes lenne, valódi nyereménnyel. Aki pedig azon töri a fejét, hogy inkább biztosra megy és megvásárolná, gondolkozzon, hogy megéri-e. Ez a kávéfőző megtalálható a weboldalán is. 

Ugye milyen vonzó az ára? Főleg annak tudatában, hogy 22990 forintról lett 16990 forintra leárazva. 6000 forint azért nem kis árengedmény. Az, hogy a neten megvásárolva (kikerülve a haszonleső csalókat – á, nem célzás volt ám) a leárazott árnál is olcsóbban juthatunk ehhez a termékhez.

A termék a Westfield oldaláról való.

Ami az árát illeti, alig több, mint 6000 forintért a miénk lehet. Ha még a tengerentúli postázás költségét hozzá vesszük, akkor is jóval olcsóbb, mint az angyalos webshoppból rendelni.

Nem beszélve arról, hogy drágábban veszed meg és lehet meg sem kapod.  

A sorsolásosdiról csak annyit, hogy szabálytalan és össze-vissza ír minden hülyeséget. A “sorsolás” elmaradt (talán feledékenységből?).

Ezt a filteres kávéfőzőt elméletileg 25-én éjfélkor kellett volna kisorsolni. Azóta sem történt meg.

Ugyanez a helyzet a többi sorsolásra szánt termékkel is. Egynél sincs eredmény, de azóta is kommentelnek akik még mindig hisznek az ilyen ámításokban. Ahol van eredmény, az kamu nyertes. Volt erre példa korábbi, a cikk elején lévő hivatkozásokban is. Most sincs ez másképp.

Látható tehát, hogy ez az oldal minden csak nem webshopp, a sorsolások kamu, előtérben az emberek hiszékenységére alapozott átejtés. Ezek után azon sem csodálkoznék, hogyha lennének akik rendeltek, de nem kapták meg a terméket. Várjuk azok jelentkezését, akik rendeltek és pórul jártak!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

2 hozzászólás a(z) “MelAn Shopp, rendelés angyaloknak — “shopp”” bejegyzéshez

  1. Èn rendeltem 30 napja egy cipőt 15.000ft-èrt azòta se èrkezett meg.E-mailt hiàba ìrok…azt mondtàk,hogy kapok csomag nyomkövetèsi szàmot,amint Magyarorszàhon van acsomag,de sohe nem küldik,csak azt ìrjàk vissza,hogy vàrjak türelmesen.Hàt köszönöm…..

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..