Tokaji Borászat — Hát persze hogy autót sorsol…

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-18)

A Tokaji bor világhírű. Ez az oldal akár a név becsmérlésére, meggyalázására is alkalmas lenne.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A Wikipédia írja a Tokaji borvidékről: A Tokaji borvidék vagy Tokaj-hegyaljai borvidék (röviden Hegyalja vagy Tokaj-Hegyalja) a világ első zárt borvidéke 1737 óta. Magyarország északkeleti részén, a Zempléni-hegység déli, délkeleti lábainál található. Területe 6202 hektár. Az UNESCO Világörökség Bizottsága mint kultúrtájat 2002-ben felvette a világörökségi listára Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj néven.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Nézzük, milyen is egy világhírű, világörökség részét képező oldal. Az oldal neve hangzatos. Ezt használják ki a legelő pásztorai és csalogatják a bárányokat. Ja, hogy mivel? 

Március 17-én este gondolt egyet és megalkotta AZ OLDALT! Így, csupa nagybetűkkel. Legalább is azt gondolta szegény, hogy hű de nagyot alkotott, amikor a név meggyalázására készült.

Miután megtörtént a profil- és háttérkép feltöltése netről innen-onnan kukázott képekkel, pár perc dilemma után kijött belőle (sajnos nem a szusz, hanem) egy sorsolás gondolta. Mi más, mint egy autóé. Ez az autó nem Tesla, nem BMW, nem csillivilli, null kilométeres csodajárgány. Illetve csak majdnem az. 

Mivel ez egy kamu oldal, csak is kamu képet rakhat fel. A nemlétező borászat a kicsit korosodott mergáját a bárányok elé veti. Hogy azért hitele is legyen, a “kép csak illusztráció” szöveggel bolondította meg a friss legelni való füvet. Nos, ez a korosodó talicska egy 2016-os gyártású Mercedes-Benz G65 AMG típusú és márkajelű terepjáró. Ha egy 2 éves autó már az állomány egy régebbi darabja, akkor két dolog lehetséges: vagy átverés, vagy agyon lett hajtva. Mivel kamu sorsolásról van szó (pontosabban minden kamu amit állítanak) az előbbi megállapítás a nyerő. 

Ez az aprócska tény elkerülte az ingyen cuccokra áhítozó notórius vérlájkolókat. (Azt hiszem, indítok egy tanfolyamot “hogyan használjuk azt a szájbarágott Google keresőt, mielőtt minden baromságot megosztok” címmel)

Azzal, hogy pár órája ismét kitett egy posztot (a másodikat) egy újabb sorsolásról, azzal csak a legelőre tévedt jószágokban erősíti meg a bizalmat. Kitalálta, hogy nyerni lehet borkóstolást.

“Autónk iránti nagy érdeklődés…”

Miből is fakad? Autó sorsolás posztját hintsük el egy csoportban, ahol számítani lehet nagy érdeklődésre. Dőljünk hátra és élvezzük a lábdobogás hangjait, ahogy trappolnak a legelőre…

Ha valódi lenne egy ilyen világhírű név… Pontosabban a név valódi, csak az az oldal nem, ahol visszaélnek a névvel. Tehát ha valódi lenne, a névjegy sem úgy nézne ki, ahogy.

Nesze neked Tokaji bor, te világhírű… Várjuk a lapzárta nevű clickbait moslék felbukkanását budaörsi szörnyekkel és vásárosnaményi krokodilokkal…

Reméljük erre nem kerül sor. Jelentsük minél többen, minél többször!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..