Autopark – Budapest — Autószalon a sikátorban

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-31)

Tartalom:


Az oldal szerint március 13-án indult és egy amerikai cég hozta létre Magyarország első számú autókereskedését. Csak ezzel akad egy kis bibi…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Nem vagyok jártas az autókereskedésekben, de tudnék felsorolni pár ilyen kereskedőt. Valahogy nem rémlik ennek a neve. Pedig azt hazudja mondja magáról, hogy az ország első számú boltja, amerikai cégvezetéssel. Az amerikai szó ebben az esetben nem állja meg a helyét. Ugyanis a háttérkép egy amerikai (helyesbítés: kanadai) autókereskedés weboldaláról lopódott került ide. 

Az amerikai weboldalon semmi sem szól arról, hogy Magyarországon nyílna egy ilyen kereskedés. Ami a névjegyet illeti, csodálkoznék ha a térképen megjelölt helyen egy szép és tágas szalon nyílna.

Aki ismeri a zsinagóga környékét, tudja hogy ott autókereskedésre nemigen van hely. Szűk utcák, magas és régi bérházak. Nemrégen jártam a környéken, de építkezésnek nyomát se láttam.

A hely, a Google utcanézetével.

Nézzük a posztot. Mert bizony az is van. Nem találjátok ki, de egy sorsolás. Hát hogy a viharba ne…

A Google-nak sok jó tulajdonsága van. Nem csak utcanézetet tud, hanem keresni is. Akár kép alapján is. A képen látható autó valódi, de semmi köze sincs a sorsoláshoz, csupán csak eladó… volt. 

A BMW fanatics weboldalán található meg az 2016. január 5-ei hirdetés, ahol ez a kép szerepel. Kattints ide a weboldal megnyitásához. A kamusorsoláshoz használt kép a jobb oldalon a képek között található.

A oldal kamu mivoltát erősíti az is, hogy a megadott telefonszámon nincs előfizetés.


Update 2018-03-31

Úgy látszik időközben kinőtte Budapestet a sikátorban lévő nemlétező autószalon, mert országossá vált. Legalább is azzal, hogy profil- és háttérképet cserélt.

A hivatkozás is megváltozott, de a cikk elején lévő ugyanarra az oldalra juttat. De ha a képre kattintasz, innen is oda fogsz találni.

A profilkép alapja -természetesen- netről szedett, csak kis Photoshop igénybevételével átalakították. 

A pajta előtt álló BMW posztja is megújult. 

Hiszékenyek pedig bíznak továbbra is a nyerés lehetőségében…


Elég kellemetlen az amcsiktól, hogy találomra ráböknek a térképre, 2 éves hirdetést posztolnak azzal, hogy kisorsolják, nem létező telefonszámot adnak meg elérhetőségnek. Vicces ugye? És ezt a vérlájkbárányok ízletesen fogyasztják.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Az oldal jelentésre érett. Hát adjunk neki…

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..