Zsolti (Rózsák) oldala

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-14)

Tartalom:


Eredeti cikk dátuma: 2018-03-01

A cikk a hirdetés után folytatódik

Megjött Zsótti. Mindenki boldog, hiszen sorsol orrba-szájba-pupillába.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Akadt egy kis gond időközben. Zsóttit felismerni vélték jópáran. Ő nem más, mint Clint Chadwick testépítő. A felismerés tudata miatt az oldal kezelője levette a profilképet. Butus, úgy is tudom ki vagy valójában…

A képet felismerőknek Clint ugrott be. Nekünk is ismerős volt, csak máshonnan. A fiatalember képét már több profilon használták Füredi Zsolt (Vagy Zsolt Füredi, ahogy tetszik). A kamuprofil összefüggésbe hozható volt több oldal ellopásával is. A több oldal ellopása pedig tőlünk északra, a határon túlra vezet. Ki tudja megnevezni kiről van szó? Segítségképpen néhány korábbi cikkünk hivatkozásait soroljuk fel, ahol is az oldallopás bizonyítottan megtörtént. Az, hogy ezek a cikkek nem újak, nem jelenti azt, hogy az eltelt időben pangás történt volna. Nagyon is élénkek a fiúk. Gyártják a clickbait oldalakt tömegével és tömik meg őket mindent megosztó bárányokkal. Rémlik valakinek a “piros masnis autó”, “2 hónap alatt felhúzható hangszigetelt faház”? Vagy az hogy mindenegyben, tudásfája, Csapassad, Duster King és a mostanában futó Lapzárta nevű és még számtalan felsorolhatatlan mocsok…

Csak néhány oldal a remekművükből, amit tisztességtelen úton szereztek.

Azt hiszem kimondható, hogy a Facebook leginkább “közkedvelt” bűnözőiről van szó.

A kis kirándulás után visszatérve a pöcegödörből, lépjünk bele egy másik digitális ürülékbe. Zsoltika, ahogy megszületett, terjeszteni kezdte a hülyeségeket. Sorsolás sorsolás hátán.

Hogy ki ő és miért sorsol, honnan lenne neki meg ezek, senki sem tudja. Nem is lényeg azoknál, akiket megcéloztak a kamu sorsolás posztjával. Egy bizonyos csoportban elhintve a nyerés lehetőségét, százával, ezrével tódulnak a nyerni vágyó naiv bárányok. De mint tudjuk a BMW-s, vagy Dusteres oldalról, a megfelelő méretű nyáj elérésekor clickbait cikkek tucatjaival bombázzák szerencsétleneket és máris dől a lé a csalókhoz. 


Update 2018-03-02

 

Felvidéki kamugyár bemutatja: 

Zsóttika és a Tesla.

Van bőr Zsóttika ábrázatán…

Update 2018-03-14

 

A kamu oldalak vedleni is szoktak. Ezt már láthattuk pár oldalnál. Megszületésük után a mézesmadzagot bedobják, a bárányok megeszik, elterjesztik a szemetet, mint a vírust. Miután a gazdinak pont elegendő a nyáj mérete, gondol egyet és átalakul clickbait oldal és/vagy cukiságok terjesztőjévé. Zsolti oldal sem az ami volt…

 

A cikk elején lévő hivatkozás is az új oldalra visz. Hiába van a hivatkozásban zsolti-oldala. De ide is kattinthatsz.

Ahogy az lenni szokott, trollkodások, cukiságok töltik ki az oldalt. A legutóbbi poszt, ami ki is lett tűzve az oldalra, talán valamelyik oldalukból származó bevételt mutatja.

A bárányok többsége (ha nem az egésze) észre sem veszi a változást. Annyira elfoglalja (inkább már múltidőben) őket a sorsolás, hogy lényegtelen az oldal ahol vannak. Átváltozás után sem változtatnak a sorsoláson megszokott viselkedésükön. Egy egyszerű clickbait cikk alá is simán odaírják, hogy osztva. Ez figyelhető meg a pénzes poszt alatt is. Osztva, oszta… Mintha megnyerhető lenne. Miért???

 


A jóérzésű embereket arra kérem, hogy jelentsék a posztokat és magát az oldalt is, amilyen sűrűn csak lehet. Megfelelő mennyiségű, többszöri bejelentést már alaposabban megvizsgálják.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..