Palinka — Felébredt Hófehérke

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-05)

Talán 2017 februárjában születhetett az oldal. Ebből az időszakból csak egy háttérkép és egy profilkép módosítás látható. Valószínűleg kitakarították…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

 

Ekkor Hófehérke almába harapott és egészen idáig, március 2-ig a herceg még csak a környéken sem járt. Miután Hófehérke magához tért, megigazította profil- és háttérképét.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Valószínűleg az egy év tetszhalotti állapot agyára mehetett szegénynek, mert neki állt trollkodni. Nem is akárhogy.

Gondolta magában, ha nagyot trollkodik, több bárányt fog vonzani. Ez majd kiderül. Egyelőre (2018.03.04, 23:30) még csak lézengenek a báránykák a legelő szélén. El sem hiszik szerintem, hogy egy ilyen remek készüléket fognak oda adni valakinek, csupán egy lájkért. Azért a Tesla még mindig üti… 😂

A kép segítségével megtaláltuk a Samsung oldalán is ezt a hűtőt. Volt egy kis meglepetés…

Nem is a magassága (183 cm) lepett meg -mert ugye egy bárány akol nincs ilyen magas-, hanem az ára. A napiarfolyam.hu segítségével könnyen átváltottuk forintra.

Nos, vélemény? Gondolkozzunk úgy, mint egy humanoid. Adott egy oldal, ami valamiért “palinka”-nak hívja magát. Erre csak a profil- és háttérkép utal. Lehetne bármi az oldal neve, lényegtelen. Egy oldal, ami egy évig döglött volt, feltámadt és egy másfél millás okoshűtőt sorsol. Ki az az agyament, aki elhiszi? 

Emberek! Ja, nem. Bárányok! Gondolkozzatok már egy kicsit és válaszoljatok! Mi az oka, hogy minden hülyeségre rákattintotok? Kapzsiság? Ingyen megkapható dologról van szó? Olyan dologról is akár, amihez… khm… (finoman szólva) nem való neked? Segítsetek, nem akarok hülyén meghalni. Válaszokat a cikk alá léccike. 

Addig viszont tegyünk róla, hogy Hófehérke ismét mély álomba merüljön, de most örökre.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..