Strausz Kanapé Outlet — Ugyan… A Tesla jobb volt

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-05)

Tartalom:


Az utóbbi 1-2 nap izgalma okozta mentális orgazmust kiheverve, most egy egészen olcsó és könnyed dolog következik. Nyerjünk bútort…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Február 28-ra datálódik ennek a kamu oldalnak a születése. Tucat kamusorsoló oldal. Megszületett, sorsol. Más nincs is az oldalon. Pillanatnyilag három bútor az, amit kamusorsolni fog.

Ebből az egyiket láthatjátok. Mondani sem kell, hogy a bútorok képei megtalálhatók a neten más weboldalakon. Tehát lopott. Ez a kép viszont annyira egyedi, hogy csak két találatot adott as Google képkeresője. Mind a két találat ugyanarról a weboldalról származik.

A valódi bútorüzlet kínálatában megtalálható az a kép, amit loptak.

A névjegy külön viccszámba megy. Nincs sok adat megadva (sőt, inkább semmi), de ami ott van, az sem igaz.

A weboldalról annyit, hogy nem létezik. A telefonszám két dolog miatt is érdekes. Egyik, hogy egy számmal hosszabb mint kellene. A másik, a számok váltakozása. Mint amikor rácsapunk a billentyűzetre és ez lenne az eredmény. Az, hogy a Google nem tud ilyen nevű bútorboltról, az már szinte mellékes.


Update 2018-03-05

Ahogy kamuéknál megszokhattuk, a kanapék és egyéb bútorok eltűntek és megjelentek a lapzárta nevű bulvárszenny clickbait cikkei.

Például ez.

Akik a bútorok miatt mentek oda nyálat csorgatni, szerintem semmit sem vettek észre az egészből. Pedig az oldal radikális átváltozáson ment keresztül. Az oldal neve lerövidült, csak Strausz név maradt. A profil- és háttérkép Star Warsos lett. Kitudja mi köze a Strauszhoz. Egyedül a névjegy árulkodik korábbi, becstelen múltjáról.

A cikk elején lévő, oldalra mutató hivatkozás is működik, a “megújult” oldalra visz.

 Jelentenivaló Facebook szemét.

Egyszóval:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..