EzJóLesz — Másfél év vegetálás után robbantott

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
(Utoljára frissítve: 2018-03-01)

2016. szeptembere óta létező oldal. Tegnap délutánig kommersz, tucat oldalként tengette napjait, amikor kitalálta hogy sorsol. Innentől kezdve tódultak az oldalra a várlájkolók az ingyen semmire.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A sorsolós poszt előtt (ki tudja miért?) talán menőségből, háttérképet váltott, ami a fentebb lévő képen is látszik. A sorsolás tárgya nem más, mint egy konyhabútor. 😂

Nem lenne semmi baj sem ezzel, ha nem lenne kamu. De ahogy lenni szokott kamuéknál, nincs eredeti gondolatuk. Netről szedett kép. Pontosabban egy dabasi bútoráruház oldaláról lopták.

A posztban feltétel hogy kommentbe a dátumot kell írni. Már csak ennek a logikája érdekelne. Hiszen ha a szokásos varázsszavakról lenne szó (ósztva, lukoilva), ott lenne a kommentelés dátuma. Nem számít. A bárányok idomíthatók. Bőszen nyomják az aznapi dátumot kommentbe.

Nem újdonság, hogy a kamu oldalakhoz méltóan, a névjegy semmilyen információt nem ad az oldalról.

A kamusorsolások egyik jellemzője, hogy a sorsolás kezdete és vége között egész szűk intervallumot adnak meg. Nincs ez másként most sem. A február 28-án posztolt sorsolást március 4-én megtartják. De ugye tudjuk, hogy ez kamu? Már eleve a sorsolás kiírása kívánnivalót hagy maga után. Nem baj, 4-én itt leszünk, figyeljük és könnyes szemmel drukkolunk a nyertesnek, aki nem fog kapni semmit. A sorsolás után visszatérünk a cikkre és frissítjük. Addig jelentsük a sorsolást nyugodtan!

Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Támogasd az oldalunkat!

Ha tetszik amit csinálunk, ha szeretnéd, hogy mindenki tudjon róla, milyen csalások, ámítások történnek a Facebookon, támogasd oldalunkat egy kávé, vagy egy kóla árával. A befolyt összeget oldalunk fenntartására fordítjuk.

Megosztás

Minden vélemény számít

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.