EzJóLesz — Másfél év vegetálás után robbantott

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-01)

2016. szeptembere óta létező oldal. Tegnap délutánig kommersz, tucat oldalként tengette napjait, amikor kitalálta hogy sorsol. Innentől kezdve tódultak az oldalra a várlájkolók az ingyen semmire.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A sorsolós poszt előtt (ki tudja miért?) talán menőségből, háttérképet váltott, ami a fentebb lévő képen is látszik. A sorsolás tárgya nem más, mint egy konyhabútor. 😂

A cikk a hirdetés után folytatódik

Nem lenne semmi baj sem ezzel, ha nem lenne kamu. De ahogy lenni szokott kamuéknál, nincs eredeti gondolatuk. Netről szedett kép. Pontosabban egy dabasi bútoráruház oldaláról lopták.

A posztban feltétel hogy kommentbe a dátumot kell írni. Már csak ennek a logikája érdekelne. Hiszen ha a szokásos varázsszavakról lenne szó (ósztva, lukoilva), ott lenne a kommentelés dátuma. Nem számít. A bárányok idomíthatók. Bőszen nyomják az aznapi dátumot kommentbe.

Nem újdonság, hogy a kamu oldalakhoz méltóan, a névjegy semmilyen információt nem ad az oldalról.

A kamusorsolások egyik jellemzője, hogy a sorsolás kezdete és vége között egész szűk intervallumot adnak meg. Nincs ez másként most sem. A február 28-án posztolt sorsolást március 4-én megtartják. De ugye tudjuk, hogy ez kamu? Már eleve a sorsolás kiírása kívánnivalót hagy maga után. Nem baj, 4-én itt leszünk, figyeljük és könnyes szemmel drukkolunk a nyertesnek, aki nem fog kapni semmit. A sorsolás után visszatérünk a cikkre és frissítjük. Addig jelentsük a sorsolást nyugodtan!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Véleményt írok

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..