Samsung Rajongói Oldal — A “hivatalos” kamusorsoló

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-27)

Február 25 az a dátum, amikor is megszületett az oldal. A megszületés apropója az ezen a napon bemutatott Samsung Galaxy S9 és S9+. Kamuék kaptak az esemény alkalmán és létrehoztak egy (most figyelj!)

“HIVATALOS RAJONGÓI OLDAL”-t

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Most ez két kérdést vet fel:

A cikk a hirdetés után folytatódik

A valóban hivatalos Samsung oldal rajongói oldala? Vagy egy egyszerű rajongói oldal, ami hivatalos? Erre nincs megfelelő válasz, mivel a kérdések is értelmetlenek. Ahogy értelmetlen a meghatározása is az oldalnak. Lájkvadász barátaink nem sokat teketóriáztak. Gyorsan kerítettek egy képet a telefonról és kiposztolták. Hát persze hogy egy 300000 forintos készüléket sorsolnak. Csak úgy, egy rajongói oldal… 😂

A “jelöld meg…” lényege a terjesztés. Báránykáik pedig szófogadóan és bőszen jelölik kommentben ismerőseiket.

Alig 2 nap után a kedvelők száma:

Érdemes lesz megnézni ismét pár nap elteltével. Hatványozottan fog a nyáj hízni.

Miután kijött belőlük a sorsolás, falból összeszedtek a netről itt-ott megtalálható cikkeket a készülékről. Felettébb hitelessé teszi csalást. Elég a névjegyre nézni. Egy “hivatalos” oldal, még ha rajongói is, biztos hogy ennél jobban ki lenne töltve.

Megkerestük a Samsung Magyarországot, hogy ismerik-e, tudják-e milyen oldal ez? Válaszuk megérkezése után a cikket frissítjük.

A végére egy előre jósolt megállapítás: 10000 feletti nyáj után várható lesz a lapzarta,com nevű (vagy hasonló) moslék oldal clickbait cikkeinek megjelenése. Ne mondja senki, hogy nem lett előre szólva…


DEMIJÉRT? rovat következik

A poszt csupán közli a HVG cikkét. Semmi sorsolás, vagy megosztás kérés nincs. Ennek ellenére megy a bárányok zsigerből történő kommentelése… DEMIJÉRT?


 

 

 

Az oldal jelentése erősen ajánlott. Természetes a sorsolás posztja is!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..