Csapassad — Újabb piros masnis legelő (frissítve)

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-21)

Tartalom:


Béjemvé fanatikusok oldala. Kis szépséghibával.

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Február 5-ig nem is volt semmi gond az oldallal. A szokásos képes bölcsességek és jópofa poénok jöttek-mentek.

Utána jött két hét szünet. Február 18-19 és ekkor felrobbant az értelem, elszabadult a pokol. A két nap alatt tucatnyi bömös képével díszítette az oldalt.

 

Piros masni. Szívmelengető látvány egy autón… 🙂 Szeressük ugye? A gond csak az, hogy három dolgot kell tenni, de csak kettőt írtak le. Mi a harmadik? Így hogy lehet nyerni?

 

A biztonság kedvéért azért még egy képhez írt a sorsolást. Két nappal későbbre dátumozva.

De jól megy valakinek, hogy két naponta kisorsol egy több milliós autót… A három dologból kettőt megtettek a bárányok. De mi a harmadik? Ez senkinek se tűnik fel?

A vérlájkbirkáknak ennyi elég is volt. Innentől kezdve mindenhez írják hogy osztva, likolva. Még akkor is, ha egy betűt sem írnak a kép mellé. Menthetetlenek…

A legborzasztóbb a egészben az, hogy nem gondolkoznak. Azonnal elhisznek mindent amit látnak. Ilyen IQ mentes gondolkodással hogyan képesek arra, hogy tudatos döntéseket hozzanak az életükkel kapcsolatban?

Az üres névjegy sem visszatartó erő a kreténségben.


Update: 2018-02-20

A piros masnis autó hamarosan elkel. Legalább is a gyapjas reménykedők ebben a hitben élnek. Mivel a kamu sorsolásig alig pár nap van hátra, az oldal kezd átalakulni. Nem csak béjemvékről szól már, hanem mindenféle moslék, kamu cikkek terjesztéséről is, melyet lapzarta,com néven tolnak a kattintani vágyók orcájába. Mivel nem célunk ilyen oldalak látogatása (ti se tegyétek!), bármibe fogadok, hogy a kamu cikkek mellett (vagy alatta, felette) testünkben hemzsegő paraziták kiűzéséről, titkos fogyókúra receptekről (ahol 3 perc alatt 79 kilót lehet fogyni) szólnak. Még az is lehet, hogy előre lájkolós/megosztós tartalom is kapott helyet. 3 nap van hátra tehát, hogy szorgalmasan jelentsük az oldalt. Ezzel is felszabadítva a bárányok fogvatartott tudatát (már ha a Facebook lesz oly szíves és törli a nem odavaló szemetet). Ha eltűnne az oldal, úgysem emlékeznének, hogy mit osztogattak és lájkoltak olyan szorgalmasan.

Aki támogatni szeretné az ingyenélő csalókat, nyitogassa meg szorgalmasan ezeket a médiamoslékokat. Nem kerül semmibe, igaz? Aki inkább törölve látná, jelentse szorgalmasan!

Nézz körül listáinkban:

Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg

Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg


Ajánlott az oldal és posztok jelentése a Facebooknak, mint kéretlen tartalom!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Véleményt írok

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..