Csapassad — Újabb piros masnis legelő (frissítve)

(Utoljára frissítve: 2018-02-21)

Tartalom:


Béjemvé fanatikusok oldala. Kis szépséghibával.

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.

Február 5-ig nem is volt semmi gond az oldallal. A szokásos képes bölcsességek és jópofa poénok jöttek-mentek.

Utána jött két hét szünet. Február 18-19 és ekkor felrobbant az értelem, elszabadult a pokol. A két nap alatt tucatnyi bömös képével díszítette az oldalt.

 

Piros masni. Szívmelengető látvány egy autón… 🙂 Szeressük ugye? A gond csak az, hogy három dolgot kell tenni, de csak kettőt írtak le. Mi a harmadik? Így hogy lehet nyerni?

 

A biztonság kedvéért azért még egy képhez írt a sorsolást. Két nappal későbbre dátumozva.

De jól megy valakinek, hogy két naponta kisorsol egy több milliós autót… A három dologból kettőt megtettek a bárányok. De mi a harmadik? Ez senkinek se tűnik fel?

A vérlájkbirkáknak ennyi elég is volt. Innentől kezdve mindenhez írják hogy osztva, likolva. Még akkor is, ha egy betűt sem írnak a kép mellé. Menthetetlenek…

A legborzasztóbb a egészben az, hogy nem gondolkoznak. Azonnal elhisznek mindent amit látnak. Ilyen IQ mentes gondolkodással hogyan képesek arra, hogy tudatos döntéseket hozzanak az életükkel kapcsolatban?

Az üres névjegy sem visszatartó erő a kreténségben.


Update: 2018-02-20

A piros masnis autó hamarosan elkel. Legalább is a gyapjas reménykedők ebben a hitben élnek. Mivel a kamu sorsolásig alig pár nap van hátra, az oldal kezd átalakulni. Nem csak béjemvékről szól már, hanem mindenféle moslék, kamu cikkek terjesztéséről is, melyet lapzarta,com néven tolnak a kattintani vágyók orcájába. Mivel nem célunk ilyen oldalak látogatása (ti se tegyétek!), bármibe fogadok, hogy a kamu cikkek mellett (vagy alatta, felette) testünkben hemzsegő paraziták kiűzéséről, titkos fogyókúra receptekről (ahol 3 perc alatt 79 kilót lehet fogyni) szólnak. Még az is lehet, hogy előre lájkolós/megosztós tartalom is kapott helyet. 3 nap van hátra tehát, hogy szorgalmasan jelentsük az oldalt. Ezzel is felszabadítva a bárányok fogvatartott tudatát (már ha a Facebook lesz oly szíves és törli a nem odavaló szemetet). Ha eltűnne az oldal, úgysem emlékeznének, hogy mit osztogattak és lájkoltak olyan szorgalmasan.

Aki támogatni szeretné az ingyenélő csalókat, nyitogassa meg szorgalmasan ezeket a médiamoslékokat. Nem kerül semmibe, igaz? Aki inkább törölve látná, jelentse szorgalmasan!

Nézz körül listáinkban:

Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg

Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg


Ajánlott az oldal és posztok jelentése a Facebooknak, mint kéretlen tartalom!

 

Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Támogasd az oldalunkat!

Ha tetszik amit csinálunk, ha szeretnéd, hogy mindenki tudjon róla, milyen csalások, ámítások történnek a Facebookon, támogasd oldalunkat egy kávé, vagy egy kóla árával. A befolyt összeget oldalunk fenntartására fordítjuk.

Megosztás

Minden vélemény számít

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.