Vunder Konyha Kiárusítás — Bummosék ismét alkottak

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
(Utoljára frissítve: 2018-02-11)

Tartalom:

Mi történt az oldallal azóta?


Pár napja írtunk a Bumm nevű kamu oldalról, ami 45 éve gyárt bútorokat. De egyik napról a másikra átvedlett inkább cukiságok bárányszájakba történő tuszkolásba. A most következő oldal is az ő szerzeményük. Csak azért hozták létre nem egész egy nappal ezelőtt, hogy felszámolják a készletet. Persze a bárányok erre is lecsaptak…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A névjegyük nem kimondottan beszédes. Egy soha nem létező blog hivatkozása díszeleg, valamint egy etető szöveg kedvezményről és adakozásról.

Az elmaradhatatlan sorsolás, ami 3 napig tart. Pont mint a csoda. De hiszen a csodára és az ingyen megnyerhető dolgok szagára tódul a nyáj. Az oldal néhány napos élete alatt több mint 24000-re duzzadt a nyáj. Hisznek, lájkolnak, osztanak, folyik a nyáluk és nem törődnek semmivel. Nem néznek, nem gondolkoznak, csak nyomják a megosztás gombot, mintha az életük múlna rajta.

Nem újdonság gondolom, hogy a kép a netről lopott, más bútorgyártó cég képét használják fel az oldal felduzzasztására. Ne kell már sokat várni, hogy a sorsolások eltűnjenek és valami aranyos cukiságokkal tömjék a bárányok arcát.

Az, hogy ugyanazok csinálták ezt az oldalt, mint a Bummot is, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy alig 9 perccel később a Bumm oldalán is megjelent a sorsolás megosztása.

Az oldalt mindenképpen ajánlott jelenteni És persze a sorsolás képét is. Hajrá!


Mi történt az oldallal azóta?

Kattints a képre az oldal megnyitásához.

A korábbi hivatkozás is működik (lásd: cikk eleje).  Ahogy azt sejteni lehetett horoszkóp, praktikák, csodák. A lapzarta.com-nak köszönhetően, már dől is pénz a parazitás reklámok után az oldal készítőinek. Úgy látszik az oldalnak elég a 10000 birka, mert már profilt váltott. Igaz, van még egy konyhabútor, mit nem sorsol ki. 😂

A névjegyből már eltűnt, hogy bútor outlet és felszámolják a boltot. Helyette az asztalos mesterek idétlen cukisággal tömik a buták agyát. 😄

lapzarta.com nevű kattintásvadász oldal cikke és jobb oldalon a reklámok, amikért kattintás nélkül is kapják a pénzt a csalók.

A jobboldali reklámokról van szó. De ha nektek, kedves bárányoknak ez nektek jó, osszátok csak a szemetet, segítsétek a csalókat abban, hogy milliókat keressenek hetente. A butaság nagy úr…

A lapzarta.com bekerült a Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg és a Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg című listába is.


Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Támogasd az oldalunkat!

Ha tetszik amit csinálunk, ha szeretnéd, hogy mindenki tudjon róla, milyen csalások, ámítások történnek a Facebookon, támogasd oldalunkat egy kávé, vagy egy kóla árával. A befolyt összeget oldalunk fenntartására fordítjuk.

Megosztás

Minden vélemény számít

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.