Vunder Konyha Kiárusítás — Bummosék ismét alkottak

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-11)

Tartalom:

Mi történt az oldallal azóta?


A cikk a hirdetés után folytatódik

Pár napja írtunk a Bumm nevű kamu oldalról, ami 45 éve gyárt bútorokat. De egyik napról a másikra átvedlett inkább cukiságok bárányszájakba történő tuszkolásba. A most következő oldal is az ő szerzeményük. Csak azért hozták létre nem egész egy nappal ezelőtt, hogy felszámolják a készletet. Persze a bárányok erre is lecsaptak…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A névjegyük nem kimondottan beszédes. Egy soha nem létező blog hivatkozása díszeleg, valamint egy etető szöveg kedvezményről és adakozásról.

Az elmaradhatatlan sorsolás, ami 3 napig tart. Pont mint a csoda. De hiszen a csodára és az ingyen megnyerhető dolgok szagára tódul a nyáj. Az oldal néhány napos élete alatt több mint 24000-re duzzadt a nyáj. Hisznek, lájkolnak, osztanak, folyik a nyáluk és nem törődnek semmivel. Nem néznek, nem gondolkoznak, csak nyomják a megosztás gombot, mintha az életük múlna rajta.

Nem újdonság gondolom, hogy a kép a netről lopott, más bútorgyártó cég képét használják fel az oldal felduzzasztására. Ne kell már sokat várni, hogy a sorsolások eltűnjenek és valami aranyos cukiságokkal tömjék a bárányok arcát.

Az, hogy ugyanazok csinálták ezt az oldalt, mint a Bummot is, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy alig 9 perccel később a Bumm oldalán is megjelent a sorsolás megosztása.

Az oldalt mindenképpen ajánlott jelenteni És persze a sorsolás képét is. Hajrá!


Mi történt az oldallal azóta?

Kattints a képre az oldal megnyitásához.

A korábbi hivatkozás is működik (lásd: cikk eleje).  Ahogy azt sejteni lehetett horoszkóp, praktikák, csodák. A lapzarta.com-nak köszönhetően, már dől is pénz a parazitás reklámok után az oldal készítőinek. Úgy látszik az oldalnak elég a 10000 birka, mert már profilt váltott. Igaz, van még egy konyhabútor, mit nem sorsol ki. 😂

A névjegyből már eltűnt, hogy bútor outlet és felszámolják a boltot. Helyette az asztalos mesterek idétlen cukisággal tömik a buták agyát. 😄

lapzarta.com nevű kattintásvadász oldal cikke és jobb oldalon a reklámok, amikért kattintás nélkül is kapják a pénzt a csalók.

A jobboldali reklámokról van szó. De ha nektek, kedves bárányoknak ez nektek jó, osszátok csak a szemetet, segítsétek a csalókat abban, hogy milliókat keressenek hetente. A butaság nagy úr…

A lapzarta.com bekerült a Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg és a Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg című listába is.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!


Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..