I love Giftß — A Facebook legalja

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-08)

Szujó Zoltán szavaival élve: „Kapcsolják be biztonsági öveiket”! Most leszállunk a Facebook legmélyebb bugyraiba. Olyan mélység ez már, hogy a fény sem hatol le odáig. Az a fény, ami egyes emberek fejébe se jut be. Mivel rengetegen küldtétek, itt szeretném mindenkinek megköszönni!

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Az senkinek sem újdonság, hogy egy frissen létrejött oldalra kitett műszaki cikkek, konyhabútorok és más értékes dolgok képeire özönlenek a hiszékenyek. De ez mindenen túl tesz. A két napja létező oldal nem mást sorsol, mint IPHÖNE (ejtsd: ájfőn) telefonokat. A mennyiség is figyelemreméltó: se több, se kevesebb, mint 147 darabot.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A két napja létező oldalnál nem tudni milyen rajongók kérték a felajánlásokat. De ahogy majd később látni fogjuk, van gond a fejekben. A hülyeségre vetődő bárányok számát sem lehet figyelmen kívül hagyni. Már 13000 felett jár az oldal kedvelése. És ezeknek még szavazati joguk is van.
Az oldalt véleményezők többsége persze átlátja a helyzetet és ennek hangot is adnak. Volt aki gyorsan kiszámolta, hogy mennyibe is kerültek ezek a telefonok. Elképzelhető, hogy egy ilyen drága készüléknél hatalmas számok fognak kijönni. De ez már irreálisan magas ahhoz, hogy csak úgy felajánlják.

Az első hozzászólónak igazat tudok adni. Az egyik mobilszolgáltató oldalán a kisebbik (van 256 GB-os is) ára látható:

Az utóbbi két hozzászólással a leghatározottabban egyetértek. Ezzel minden jóérzésű ember így van, szerintem.
A másik oldal, aki elhitte, benyalta ezt a szutykot. Elhiszi, várja az ingyen ájfőnt. Annyira szánalmas. Nem is értem eddig hogy maradt életben agy nélkül. Bár ha megnézzük a medúzákat…

Ennél az utóbbinál némi dekódolás is szükségeltetik. Aki megfejti, kérem írja meg.

Semmi cicó. Jó hogy nem akar…

Volt akinek megjött a kedve és ő túllicitálta az oldalt.

Persze ez csak vicc. De szerintem ezt is simán benyalnák a szerencsétlenek.

Konzekvencia:

Ha ez az oldal valódi, úgy értem komolyan gondolta a lájkvadászatot, akkor minden idők leghitványabb oldala, amire ömlenek az agyatlan vérlájkolók. A másik eset, hogy a kitalálója csupán trollkodik és arra kíváncsi, mennyi becsapható marhát talál X időn belül. Mindenesetre az oldal megérdemelné az évszázad leghülyébb oldala díjat, ha létezne.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..