Unofficial: Watch Shop

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-30)

Jó reggelt kívánok!

Új napra ébredtünk. Új oldal keletkezett alig egy napja. Ismét egy báránynevelde. Mindig van vevő az ilyen hülyeségekre.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Bizonytalanság fogott el az oldal láttán. Nem tudom eldönteni, hogy tulajdonképpen mivel is foglalkozik, mi az elsődleges tevékenysége az oldalnak. Órák? Táskák, bőröndök? Háztartási gépek? Ha én nem értem, az oldalt lájkoló szerencsétlenek hogyan is érthetnék? Sehogy. Nekik mindegy, csak lájkolhassanak.

Egy megjegyzés: ki az a hülye, aki egy ilyen oldalon rendelne (nincs is mit rendelni), főleg előreutalással. Most nézzünk néhány órát… izé… táskát… vagy mit.

Miért ennyire vakok az emberek? Miért hisznek minden mocsoknak, amit meglátnak? Miért nem gondolkoznak mielőtt cselekednek? Kezdem azt hinni, hogy az amőbák okosabbak tőlük. Szánalmas az emberi butaság. Főleg amikor hülyeséggel, mohósággal párosul. Erről az oldalról virít a kamuszag. Ennek ellenére hisznek, lájkolnak, osztogatnak. Ugye jelentitek az oldalt? 🙂

Köszönjük a rengeteg beküldést. Figyelemreméltó, hogy egy alig egy napos az oldal és megszámlálhatatlan értesítés érkezett. Csak így tovább!👏👍

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..