LilikeButik — A sokadik legelő

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-19)

Még csak 3 napja létezik ez a bárány nevelde, de máris 9000 feletti a nyáj.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Butiknak a legkevésbé sem nevezhető, hiszen a névjegy semmi ilyesmire nem utal. Ellenben az oldalon nincs más, csak sorsolás. Ami a szerencse, hogy a netről összekukázott képeken lévő termékeket meg is lehet vásárolni. De ki az a hülye (már bocsánat), aki vásárol egy olyan oldalon, ahol meg is nyerheti?

A cikk a hirdetés után folytatódik

A képek (mint említettem volt) a netről szedettek.

Véletlen lenne hogy pont a Lilienne divat nevű színtén kamu oldalon is szerepel ez a kép?

Lilienne itt is…

Hogy kik is ők? Kattints ide és elolvashatod.

Van ám egy jó hír is:

Nemrég sorsolás történt!

Ennyi a közlemény. Azt tudni kell, hogy a mai napra tucatnyi kép került kiposztolásra azzal, hogy ma 21 órakor sorsolnak. A tucatnyi kép között rengeteg melegítő és cipő is volt. Vajon ez a nemlétező Molnár Annamária Patrícia mindent vitt?

Lehetne még a képeket bemutatni, de nem divatlapot szeretnék csinálni. Azt még elárulom, ha megnézi valaki az oldalt, a 9000 barikához képest elenyésző a lájkolások, megosztások és hozzászólások száma. Könnyen végig lehet nézni és meg lehet tapasztalni, hogy bizony a nyertessel egyező nevű interakció nincs sehol. Biztosan állíthatjuk tehát, hogy ez a kamu oldal egy újabb báránynevelde. Mivel vásárolni is lehet és átvételkor kell fizetni, ajánlom mindenkinek a vásárlást. Természetesen lehet kamu címet is írni, de ha saját címre kéred, ne vedd át. A postaköltség majd elveszi a kedvüket ilyen ostoba játékoktól. Kétlem egyébként, hogy kamu képekkel operáló oldal kipostázná valaha is a megrendelést. Vagy legközelebb már az is hiányzik a posztjukból, hogy megvásárolható. Mint ahogy eltűnt a medveles is. 🙂 Amennyiben valaki mégis rendel, tudassa velünk is!


Majdnem elkészült ez a cikk, mikor üzenet érkezett. Az üzenet küldője a profilját átnevezte a nyertes nevére és boldogan jelentkezett a nyereményéért.

Azt sejteni lehetett, hogy nem gratulációk következnek és nem a postacímét fogják elkérni a nyeremény postázása érdekében. Ehelyett rögtön letiltották a profilját.

Egy másik képernyőmentésben pedig egy fél pillanatig látható komment szerepelt a nyertest kihirdető poszt alatt.

Csak megerősíteni tudom a tényt, hogy ilyen néven semmilyen reagálás nem történt. Hazug, kamu, moslék oldal. Az ilyenek ellene kellene a Facebooknak fellépni, de sürgősen!

Na, ez a nem semmi…

Az oldal tehát:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..