Trendi Ruhák — Medveles nem nyugszik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-12)

Tartalom:


Nemrég került szemünk elé az alábbi oldal.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Akinek rémlik az a szó, hogy medveles, szerintem most felnevet. Ha mégsem, ajánlom figyelmedbe a következő cikkeket:

Szép kis lista, remélem nem maradt ki egy sem. A közös bennük a medveles, nem létező hely, illetve üzlet, valamint ugyanaz a hülyeség, amivel ámítják a népet: kamu sorsolás.

Nos, ezen a nem túl régi oldalon úgy döntött szegény pára, hogy sorsol. Nem is akármit.

A legutóbbi róluk szóló cikkben is ellőtték ezt a hűtőt. De itt már nem amerikainak nevezik a Gorenje-t, hanem Gorenje-nek. Micsoda fejlődés. Azért azt továbbra sem tudni, hogy a szponzorok kik. Milyen dolog már, szponzorok neveit nem megemlíteni, amikor pont azért szponzorálnak, hogy megnevezzék őket. Ezzel is reklámozva magukat. Talán vicceltek és nincsenek szponzorok? Ugyaaaan… 🙂

Szuper árak nevű kamu oldal kamu sorsolása.

Most nem kötelező 5 csillaggal értékelni a medvelesős oldalt. Csupán csak az oldalt kötelező lájkolni. Pedig mint tudjuk, hogy tilos ilyet csinálni. Még a saját oldalt is tilos lájkoltatni, nem hogy mást. Érdekelne azért a véleménye, hogy miért kell ennyi oldal, miért kell ennyi kamu sorsolás, miért kell a medvelest 5 csillagra értékelni és mit akar ezzel elérni? Ha olvasod (mert miért ne?), várom a kommentedet a cikk alá.

A térképen történő üzlet megjelölés továbbra is viccszámba megy. Ha nem szándékosan csinálja, akkor vakuljak meg.

A térkép Budapest XX. kerületét, Pesterzsébetet mutatja és nem Pestlőrincet, valamit a házszám (amit látszik is ilyen rövid utcán) 27-nél véget ér. Annyira primitív… Sebestyén utca Pestlőrincen nincs. Ha már kamuzunk, legyünk hitelesebbek… Ejnye!

Budapest, XX. kerület Sebestyén utca 27. Nincs tovább.

Viszont sajnálom azokat a szerencsétleneket, akik bedőlnek ennek a piti csalónak. Annyira nyilvánvaló, hogy kamu oldalról van szó… Valaki esetleg találkozott ennek (vagy a többi kamu oldalának) a reklámozásával valamilyen csoportban? Írjon nekünk!


Update 2018-03-01

Megtörtént a sorsolás, elkelt az autó…

Azért nem minden sikerült úgy, ahogy azt szerették volna. Ugyanis a nyertes egy nagy kamu. Miért? Megnéztük Király Enikő oldalát…

A profil megtekintéséhez kattints a képre.

Ennek az Encikének egyetlen profilképe van, az is 2015-ben került fel.

Ismerősök nem láthatók, a profiljának hivatkozása a létrehozása óta változatlan. profile.php?id=100010868020984
Azért aki foglalkozik a saját profiljával beállítja valamilyen névre. Ez viszont a kamu profilokra jellemző.
Most jön viszont a BUKTA (csupa nagy betűvel). Ennek a nemlétező hölgyeménynek a profilján nincs megosztás a játékról. Egyet kivéve. A sorsolás után 10 perccel osztotta meg a posztot. Ujjongásnak nyoma sincs. Talán személyes sértésnek vette hogy egy autót nyert?

Kedves medvetalp szagolgatók! Ennél bénább kamusorsolást ritkán látni. Csak gratulálni lehet hozzá. 😂


Update 2018-03-11

Ismét a medvét kukkolók alkottak egy orbitális baromságot. A facebook még mindig nem törölte egyik kamu sorsolgató, álcából divattal foglalkozó szutyok oldalait sem. Pedig ha kicsit vennék a fáradtságot, belátnák hogy az egész átverés. Ha rajtam múlva, az ilyen mocskok egy napot sem élnének meg. 

Éppen folyik egy sorsolás. A nyálát csorgató, remegve izguló és bégető nyáj várja már a végeredményt, a nemlétező nyertessel. A nyeremény egy nem létező nappali bútor.

Annyira ritkaság nálunk, hogy egyetlen magyar weboldalon találtunk képet erről. Az is csak egy lakberendezési oldal.

Sajnos árat nem találtunk ehhez a bútorhoz. Ránézésre olyan 250-300ezer forintra lehet saccolni. Aki esetleg tud hitelesen árat mondani, írja meg. Köszi.

Megtörtént a semmi: kamusorsolt közjegyző jelenlétében (jegyzőkönyvet kérjük bemutatni a hitelesség kedvéért) és és csodák csodája, megint egy kamuember nyerte a kamubútort.

A nyertes legyen szíves felkeresni minket és feljelentéssel fenyegetőzni. Köszönjük!

Nemrég ismét kamusorsolt egy két ajtós amerikai Gorenje hűtőt, aminek a nyertese szerepel a posztban. De egy hét után sincs a kommentek között ujjongásra utaló jel. Ellenben 1-2 órája most is olvasható olyan hozzászólás, hogy osztva. Ez a hűtő nem ugyanaz, mint ami feljebb található a cikkben.

A képen a wimshop nevű weboldal nem véletlenül lett aláhúzva. Mióta a ccv.hu mellett ezzel is reklámozza nemlétező shopját, rájöttünk hogy a ccv.hu nem az övé. Álcából hivatkozik rá, hogy a bárányok közt ne keltsenek gyanút. 

Most matekozzunk egy kicsit. 

Januári felbukkanása óta már kisorsolt egyet s mást, aminek nem két fillér az ára. 

  • piros Range Rover
  • 2 db Gorenje két ajtós hűtőszekrény
  • nappali bútor

 

Ezzel még nincs is vége. Hiszen csak most bukkantunk egy másik autó sorsolásra, melynek a posztja nem található meg a kamuoldaon. 

És ezt még csak ezután fogják kisorsolni. Persze ha nincs poszt, nincs sorsolás sem. De mivel létező poszt volt, feltételezzük hogy kisorsolták volna. Ha nem tudnám hogy kamu az egész, még irigy is lennék, hogy milyen pénzes emberek vannak a ccv-nél, illetve mostmár a winshop.hu-nál.

A piros Range Roverhez találtunk egy vételárat. Potom 46900 € kóstál. Átszámítva:

Tételezzük fel, hogy a fehér Audi is ennyibe kerül. Akkor már 28.900.000 forintnál tartunk. A nappali ülőgarnitúra 300.000 forintja már 29.200.000 forintra hizlalja a költséget. A két ajtós Samsung hűtő a darabonkénti 300.000 forintos ára a végösszeget 29.800.000-re duzzasztja. És még mindig nem értünk a hülyeség végére. Egy másik, szintén saját kezelésű oldalukon, a Divat És Minőség nevűn is hasonló turpisság zajlik éppen.

Hivatalos sorsolás élőben, közjegyző jelenlétében. Ekkora nagy kamu dumát, hogy nem szakad le az ég. Ha élőben történik, hol a közvetítés? Ha van közjegyző, szeretnénk látni a sorsolásról szóló jegyzőkönyvet. De mivel mindez a lehető leghivatalosabban történik (a szövegezés erre utal legalább is), akkor a Szerencsejáték Zrt.-nél biztos megtörtént a sorsolás bejelentése. Ennek még utána nézünk. Mivel ennél az konyha- és étkező garnitúránál sem találtunk árat (aki tud, írjon!) vegyük az árát 800.000 forintra (gépekkel együtt). A pillanatnyi végösszeg meghaladta a 30millió forintot: 30.600.000. Mindez csak azért, hogy népszerűsítsék az Medvelest Erdélyben. De hogy milyen oldal ez a medvekukkolós, hamarosan írunk róluk is. Addig viszont jelentsétek szorgalmasan a posztokat, oldalakat, ahogy azt tesszük mi is. Valamint ha találtok még medvekukkolós, mindet sorsolós oldalt, posztot, azt is küldjétek akár ide a cikk alá, akár facebook oldalunkon a cikk posztja alá, illetve emailben is elküldhetitek.

Még történt egy érdekesség az egy hete történt piros Range Rover sorsolása után (lásd a cikkben feljebb, az Update1 részt). Az állítólagos nyertes (akit nevezzünk csak egyszerűen Király Enikőnek) hozzászólt. 

Mivel már egy hét eltelt a sorsolás óta, már réges régen meg kellett kapnia a nyereményét. Éppen ezért felvettük a kapcsolatot vele és érdeklődtünk nála. A választ (ha egyáltalán kapunk), megírjuk nektek is.


Szerintem ezek után nem csak egy olyan hatósági jogkörrel rendelkező intézmény fog érdeklődni utánuk. De ez már nem ránk tartozik. 

Aki látni szeretné a medveseggétkukkolósok további oldalait, ahol ezerrel mennek a kamusorsolások, görgessen a cikk elejére. Ott talál még olvasnivalót.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Trendi Ruhák — Medveles nem nyugszik” bejegyzéshez

  1. Szászy Tünde szerint:

    1282- es irányítószámmal eleve nem lehet Pestlőrincen a cég!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..