Ez a TE ÉVED.

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-07)

Kicsit megkésve, de írok erről az oldalról is. A működése a szokásos átverős, kamu menetet követi.

A képre kattintva megnyitható az oldal.

Azért megkésve készült ez a cikk, mert lemaradtunk a születésről. De hála nektek, volt aki készített képernyőmentéseket az oldal korai időszakáról.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az ilyen kamu sorsolgatós, később cukiságokkal traktáló oldalak jellemzője, hogy hihetetlen gyorsasággal felfuttatják hiszékeny bárányokkal. Miután elég nagy a nyáj, egyszerűen átvedlik az oldal és vagy lájkvadász cikkeket közöl, vagy ontja magából a kiscicás, kiskutyás, vagy szerelmes cukiságokat, bölcsességeket. Valamiért senkinek sem tűnik fel a hajtűkanyar az oldalon.. Eltűnnek a sorsolások és senki sem kéri számon őket.

Amikor még zigóta volt az oldal:

A zigóta korszak vége 70000 kedvelő környékén történt meg.

Eltűntek a sorsolások és…

…beindult a nyálcunami. A 70000 bárány főként olyan emberekből tevődik össze, akik hajlamosak mindent elhinni, amit látnak. Tehát vakon osztanak, lájkolnak azután is, hogy hűtőszekrény helyett Tom és Jerry-t kell megosztani.

Nem számít az sem, hogy az oldal névjegye (ahogy az lenni szokott) teljesen üres. De miért is legyen benne bármi az oldalról, ha vakon lájkolnak és osztanak? Felesleges időpocsékolás lenne kitölteni.

Valahol egy csoportban már keményen foglalkoznak nem csak az Ez a te éved oldallal, hanem minden ugyanilyen szisztémára felépülő kamu-csaló oldallal.

Reméljük hamarosan tapasztalható változások lesznek ebben a dologban.

Néhányan megemlítettek egy nevet. Számunkra ismerős, de lehet hogy ti is hallottátok már. Ezt az embert (?) hozták összefüggésbe az oldallal. Sőt, nem csak ezzel, hanem a Háztartási eszközök nevű oldallal kapcsolatban.

Károly Jankulár. Közismerten oldaltolvaj és lájkvadász oldalak létrehozója, több társával egyetemben. Itt már írtunk róla korábban. Azonban az ott megjelölt profilja már nem él. Jelenleg ezen a hivatkozáson tekinthető meg a profilja.

Mindenkit arra kérünk, ne kedvelje az oldalt, inkább jelentse. De legalább messzire kerülje el. És erre kérje ismerőseit is. Főleg azokat, akik azon az oldalon megtalálhatók. Az Ez a te éved nevű oldallal korábban már találkozhattatok ebben a cikkünkben. Valmint itt és még itt is. Mindenki vonja le a konzekvenciát…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Ezeket olvastad már?

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..