Szuper Árak — Ez már vicc…

(Utoljára frissítve: 2018-01-07)

Szinte még meg sem száradt a digitális tinta az előző cikken, máris érkezett egy újabb csoda oldal Anita jóvoltából.


Tartalom:

Update 2018-01-07


Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Ezúttal medvekukkolóék felhagytak a kamu ruhákkal és sokkal merészebb tervet eszeltek ki. Műszaki cikkek képeivel akarnak manipulálni. Hogy megnyugtassak mindenkit: sorsol és egytől egyig netről szedett képpel próbálja manipulálni a hiszékeny lájkvérbárányokat. Ja és természetesen a Medveles kötelező 5 csillagos értékelése sem marad el.

A medveleselkedős csapathoz tartozó korábbi oldalak listája:

Remélem nem hagytunk ki semmit. Tehát a lopott képek…

Profilkép a Google keresőjével

Háttérkép a Google keresőjével

Ezidáig három műszaki cikk képét posztolták.

Ennél a hűtőnél álljunk meg egy pillanatra. Az oldal kezelője tudatlanságáról adott tanúbizonyságot. Amerikai hűtő. Mondja a poszt. A hűtőszekrény márkajelzése pedig Gorenje. A Gorenje köztudottan Szlovén[1]Gorenje a legnagyobb szlovén háztartásigép-gyártó. Nagyobb háztartási gépeket gyárt. A kontinens piaci részesedésének 4%-a az övé, ezzel egyike a nyolc legnagyobb európai háztartásikészülék-gyártónak. A társaság saját márkái a Gorenje, Mora, ATAG, Pelgrim, Etna, Körting és Sidex. Fő termelési létesítménye Velenjében, főzőüzeme a Mora Moravia Mariánské Údolí (Csehország) hűtő-fagyasztó üzeme a szerbiai Valjevóban található. A cég 1950-ben alakult, majd multinacionális vállalattá bővült. A Gorenje-csoport jelenleg 83 vállalatból áll, ezek közül 59 Szlovénián kívül található. A háztartási készülékeken kívül a Gorenje gyárt kerámia konyha- és fürdőszobabútorokat, ezenkívül energiai, ökológiai és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt. A termékek, a szolgáltatások és a vállalatok több mint 70 országban vannak jelen, főként Európában. – Wikipédia gyártmány. Szlovénia pedig nem tagállama Amerikának.

Ha megéri az oldal, akkor ott leszünk a “sorsoláson”.
Kedves oldal, Szuper Árak! A hitelesség kedvéért, a sorsolásról készülhetne videó? Szeretném, ha a videóban szerepelne a sorsolás tárgya, valamint elhangozzanak az alábbi szavak: “szuper árak”, “kamu/átverős oldal listázó”. Illetve készüljön a termékek átadásáról is videó, hasonló feltételekkel. Abban az esetben mindenki kételkedés nélkül elhiszi ezt a kamut. 😂

Végezetül a már jól ismert névjegy és benne a vicces térkép.

Ismét felhívásra került a névjegyben megadott telefonszám. Kicsengett. Fel is vették. De az eredményt akár borítékolhattam volna.

 

Elemezzük tovább a térképet. A jelölő és a cím kivételesen egész közel került egymáshoz. Az aprócska bibi mindössze annyi, hogy a Fáy utca nem éri el a 100-as házszámot sem.

Felettébb kínos…

Update 2018-01-07

Újabb profil és háttérképpel hülyíti ez a “kedves” oldal a jónépet. Engedély nélkül használja az iPhone nevet és fényképet.

És természetesen kamuból sorsolni is fog egy ilyet.

Érdekes, hogy az újabb kamu sorsolásaiból már kihagyta a medveleskelődős oldal kötelezően 5 csillaggal történő kedvelését…


A karácsony már elmúlt. Aki akarta megvette már az fehér terepjárót, vagy a hiperszuper hűtőszekrényt karácsonyra. Sőt, az almás telcsiket is! Aki ezek után is várja a sült galambot, meg is érdemli. Ébresztő emberek! Ne dőljetek be idióta csalók hülye játékainak! Jelentsétek szorgalmasan a posztokat és az oldalt is.  Addig pedig…

Fake

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Magyarázat   [ + ]

1. Gorenje a legnagyobb szlovén háztartásigép-gyártó. Nagyobb háztartási gépeket gyárt. A kontinens piaci részesedésének 4%-a az övé, ezzel egyike a nyolc legnagyobb európai háztartásikészülék-gyártónak. A társaság saját márkái a Gorenje, Mora, ATAG, Pelgrim, Etna, Körting és Sidex. Fő termelési létesítménye Velenjében, főzőüzeme a Mora Moravia Mariánské Údolí (Csehország) hűtő-fagyasztó üzeme a szerbiai Valjevóban található. A cég 1950-ben alakult, majd multinacionális vállalattá bővült. A Gorenje-csoport jelenleg 83 vállalatból áll, ezek közül 59 Szlovénián kívül található. A háztartási készülékeken kívül a Gorenje gyárt kerámia konyha- és fürdőszobabútorokat, ezenkívül energiai, ökológiai és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt. A termékek, a szolgáltatások és a vállalatok több mint 70 országban vannak jelen, főként Európában. – Wikipédia

Minden vélemény számít

Szólj hozzá