Szuper Árak — Ez már vicc…

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-04-24)

Szinte még meg sem száradt a digitális tinta az előző cikken, máris érkezett egy újabb csoda oldal Anita jóvoltából.


Tartalom:


Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Ezúttal medvekukkolóék felhagytak a kamu ruhákkal és sokkal merészebb tervet eszeltek ki. Műszaki cikkek képeivel akarnak manipulálni. Hogy megnyugtassak mindenkit: sorsol és egytől egyig netről szedett képpel próbálja manipulálni a hiszékeny lájkvérbárányokat. Ja és természetesen a Medveles kötelező 5 csillagos értékelése sem marad el.

A medveleselkedős csapathoz tartozó korábbi oldalak listája:

Remélem nem hagytunk ki semmit. Tehát a lopott képek…

Profilkép a Google keresőjével

Háttérkép a Google keresőjével

Ezidáig három műszaki cikk képét posztolták.

Ennél a hűtőnél álljunk meg egy pillanatra. Az oldal kezelője tudatlanságáról adott tanúbizonyságot. Amerikai hűtő. Mondja a poszt. A hűtőszekrény márkajelzése pedig Gorenje. A Gorenje köztudottan Szlovén[1]Gorenje a legnagyobb szlovén háztartásigép-gyártó. Nagyobb háztartási gépeket gyárt. A kontinens piaci részesedésének 4%-a az övé, ezzel egyike a nyolc legnagyobb európai háztartásikészülék-gyártónak. A társaság saját márkái a Gorenje, Mora, ATAG, Pelgrim, Etna, Körting és Sidex. Fő termelési létesítménye Velenjében, főzőüzeme a Mora Moravia Mariánské Údolí (Csehország) hűtő-fagyasztó üzeme a szerbiai Valjevóban található. A cég 1950-ben alakult, majd multinacionális vállalattá bővült. A Gorenje-csoport jelenleg 83 vállalatból áll, ezek közül 59 Szlovénián kívül található. A háztartási készülékeken kívül a Gorenje gyárt kerámia konyha- és fürdőszobabútorokat, ezenkívül energiai, ökológiai és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt. A termékek, a szolgáltatások és a vállalatok több mint 70 országban vannak jelen, főként Európában. – Wikipédia gyártmány. Szlovénia pedig nem tagállama Amerikának.

Ha megéri az oldal, akkor ott leszünk a “sorsoláson”.
Kedves oldal, Szuper Árak! A hitelesség kedvéért, a sorsolásról készülhetne videó? Szeretném, ha a videóban szerepelne a sorsolás tárgya, valamint elhangozzanak az alábbi szavak: “szuper árak”, “kamu/átverős oldal listázó”. Illetve készüljön a termékek átadásáról is videó, hasonló feltételekkel. Abban az esetben mindenki kételkedés nélkül elhiszi ezt a kamut. 😂

Végezetül a már jól ismert névjegy és benne a vicces térkép.

Ismét felhívásra került a névjegyben megadott telefonszám. Kicsengett. Fel is vették. De az eredményt akár borítékolhattam volna.

 

Elemezzük tovább a térképet. A jelölő és a cím kivételesen egész közel került egymáshoz. Az aprócska bibi mindössze annyi, hogy a Fáy utca nem éri el a 100-as házszámot sem.

Felettébb kínos…

Update 2018-01-07

Újabb profil és háttérképpel hülyíti ez a “kedves” oldal a jónépet. Engedély nélkül használja az iPhone nevet és fényképet.

És természetesen kamuból sorsolni is fog egy ilyet.

Érdekes, hogy az újabb kamu sorsolásaiból már kihagyta a medveleskelődős oldal kötelezően 5 csillaggal történő kedvelését…


Update 2018-03-20

Két ok miatt frissül erről a kamu sorsolós oldalról a cikk.

Az első: 
Érdemes megnézni a cikk elejét, hogy kezdte az oldal. Műszaki cikkeket kamusorsolt. Időközben profilt váltott és a divat szakmában próbált szerencsét. Talált egy valódi weboldalt (ccv.hu) és ennek árnyékában posztolgat és sorsolgat. Néha másik webshop hivatkozásait is használja (wimshop.hu).

Így néz ki jelenleg az oldal.

A második:
Aki kicsit is figyelte (miért is figyelné? 🙂) az oldalt és a sorsolásokat, feltűnhetett a nyertesek nevével valami. Nem is arra gondolok, hogy nem létező nyertesek, hanem a nyertesek nevei keresztnevekből állnak. 

Ha igaz a két nyertes, várjuk őket szeretettel kommentelni a facebook poszt alá. Szerintem arra várhatunk… Így kellene elhinni az ilyen lájkvadász szutykok sorsolásait.


Update 2018-03-31

 

Kamu medvekukkolósok mindig okoznak meglepetést. Persze erről nem szólnak se nekünk, se a hiszékeny és átverhető áldozatainak.

Jelenlegi külseje így néz ki:

Miután az amerikai Gorenjét és a nemlétező ájfónt kisorsolták, most ismét, a hiszékenyek között nagy népszerűségnek örvendő terméket nemsorsol: egy mosógépet

Ezek a sorsolások annyira igaziak és hitelesek, mint a lapos Föld.

Ezúttal (ha figyeltél) a Medveles Erdélyben nevű oldalt kell lájkolni, nem pedig a Medveles Erdélyben-Gyergyószentmiklóson nevűt. Egyébként lényegtelen, mert ugyanaz a kamu medvenézegető oldal (cikk már készülőben). Mivel kamusorsolgatóék szívesen töltik itt az idejüket, megragadnám az alkalmat  egy kérdésre feléjük: miért kell kamu dolgokkal etetni az embereket? Miért kell a medvekukkoló oldalaitokat kötelezően lájkolni? Reméljük választ is kapunk, bár eléggé költői kérdésnek fognak tűnni. 

Az oldal persze álcából egy másik weboldal termékeit reklámozza. Mint tudjuk, ehhez az oldalhoz semmi köze sincs (mármint a ccv.hu-hoz).

Az üzlet időközben átköltözött egy másik, szintén nem létező címre.

A nemlétező címen a nemlétező üzlet ma nyitva van.

Update 2018-04-24

 

Azért frissült immár negyedszer ez a cikk, mert a medveleshez erősen köthető, kamu sorsolásokat végző oldal követi a hagyományokat. Ha nem szándékosan hülyék, legyek most rögtön japán gésa. Ebben a cikken, az #update2 részben olvasható a nyertesek nevéről szóló írás. Ezúttal sem hazudtolták meg magukat kamukáék.

Ismét olyan nyert, akinek neve keresztnevekből áll.

A játékot 22-én hirdette meg. Ma, két nappal később viszont már nyertest is üdvözölhetünk. Már ha létezne. A poszttal valamivel több mint 2000 megosztást sikerült elérniük. Ideje lenne már, ha a Facebook a fejéhez kapna és eltávolítaná az ilyen moslékokat.

A kamusorsolás közben még a nemlétező ájfón színét is kilehetett választani. Jól megy kamuéknak, ha két ájfón is rendelkezésre áll a sorsoláshoz. Ja, mégsem.

A fenébe is. Megint netről lopott képpel van dolgunk.

A karácsony már elmúlt. Aki akarta megvette már az fehér terepjárót, vagy a hiperszuper hűtőszekrényt karácsonyra. Sőt, az almás telcsiket is! Aki ezek után is várja a sült galambot, meg is érdemli. Ébresztő emberek! Ne dőljetek be idióta csalók hülye játékainak! Jelentsétek szorgalmasan a posztokat és az oldalt is.  Addig pedig…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Magyarázat   [ + ]

1. Gorenje a legnagyobb szlovén háztartásigép-gyártó. Nagyobb háztartási gépeket gyárt. A kontinens piaci részesedésének 4%-a az övé, ezzel egyike a nyolc legnagyobb európai háztartásikészülék-gyártónak. A társaság saját márkái a Gorenje, Mora, ATAG, Pelgrim, Etna, Körting és Sidex. Fő termelési létesítménye Velenjében, főzőüzeme a Mora Moravia Mariánské Údolí (Csehország) hűtő-fagyasztó üzeme a szerbiai Valjevóban található. A cég 1950-ben alakult, majd multinacionális vállalattá bővült. A Gorenje-csoport jelenleg 83 vállalatból áll, ezek közül 59 Szlovénián kívül található. A háztartási készülékeken kívül a Gorenje gyárt kerámia konyha- és fürdőszobabútorokat, ezenkívül energiai, ökológiai és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt. A termékek, a szolgáltatások és a vállalatok több mint 70 országban vannak jelen, főként Európában. – Wikipédia

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..