Stílus És Minőség — Hogy nem unják még…

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-03)

Medveles, ccv.hu. Mond ez a két szó valamit? 2017 október vége felé a közismert kamu sorsolós oldal “terjeszkedni” kezdett. Sokadjára…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Vannak korábbi oldalaik is, amik közül működik még pár. Cikket is írtunk róluk.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Kihagytunk valamit?

Az oldalon, ahogy ez náluk hagyomány, egyetlen saját képet sem lehet találni. Az összes a netről lopott.

Profilkép a Google kereső segítségével

Háttérkép a Google kereső segítségével

 

És természetes az elmaradhatatlan műszaki cikk sorsolása, medvelessel megbolondítva.

Ugye milyen aranyosak? Ha nem törli a Facebook az oldalt, akkor 8-án ott leszünk a sorsolásnál. Azért nem semmi, hogy kötelező a medveleses oldal 5 csillaggal lájkolni. Ez bőven szabályellenes a Facebooknál. Csak mellékesen megjegyzem, hogy a medveleses oldalon van azért jó pár kép, ami a netről lopott és sehogy sem köthető az oldalukhoz. Na mindegy.

A végére tartogattam a legjobbat: a névjegyet.

A névjegyben szereplő telefonszám nem csörgött ki. De ezen nincs mit csodálkozni. Kamuéknál semmi sem az aminek látszik.

A hang bemondásából következtethető, hogy nem csak simán ki lett kapcsolva a telefon, hanem az előfizető kérésére lett letiltva, inaktiválva. A másik huncutság a cím. Nem tudni, hogy ez iroda, üzlet, telephely címe. De az biztos, hogy Berecki út Budapesten nincs. Sátoraljaújhelyen van ilyen néven közterület, de a jellege utca és nem út. A térkép viszont Budapest XXI. kerületébe mutat a jelölő, ami nem más, mint Csepel rakpart elnevezésű út.

Hogy ezen a területen milyen zsúfoltan vannak üzletek, lakóépületek, szemléltesse a következő kép, mely a Google Street View-vel készült.

Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy azóta beépült és a medvelest kötelezően kedveltető, kamu ruhákat és műszaki cikkeket sorsolgató, sokadik Facebook oldalát üzemeltető piti csaló ide költöztette a főhadiszállását.

Sajnálom azokat az embereket, akik jóhiszeműen az oldalukra tévednek és ne adj Isten, rendelnek is tőlük. Kétlem, hogy az oldal kezelőjét a segítőkészség és jóindulat vezérli. Főleg mondom ezt azért, mert már vagy fél tucat oldalnál tartunk és még mindig nincs vége… Az oldal véleménye:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..