Stílus És Minőség — Hogy nem unják még…

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
(Utoljára frissítve: 2018-01-03)

Medveles, ccv.hu. Mond ez a két szó valamit? 2017 október vége felé a közismert kamu sorsolós oldal “terjeszkedni” kezdett. Sokadjára…

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Vannak korábbi oldalaik is, amik közül működik még pár. Cikket is írtunk róluk.

Kihagytunk valamit?

Az oldalon, ahogy ez náluk hagyomány, egyetlen saját képet sem lehet találni. Az összes a netről lopott.

Profilkép a Google kereső segítségével

Háttérkép a Google kereső segítségével

 

És természetes az elmaradhatatlan műszaki cikk sorsolása, medvelessel megbolondítva.

Ugye milyen aranyosak? Ha nem törli a Facebook az oldalt, akkor 8-án ott leszünk a sorsolásnál. Azért nem semmi, hogy kötelező a medveleses oldal 5 csillaggal lájkolni. Ez bőven szabályellenes a Facebooknál. Csak mellékesen megjegyzem, hogy a medveleses oldalon van azért jó pár kép, ami a netről lopott és sehogy sem köthető az oldalukhoz. Na mindegy.

A végére tartogattam a legjobbat: a névjegyet.

A névjegyben szereplő telefonszám nem csörgött ki. De ezen nincs mit csodálkozni. Kamuéknál semmi sem az aminek látszik.

A hang bemondásából következtethető, hogy nem csak simán ki lett kapcsolva a telefon, hanem az előfizető kérésére lett letiltva, inaktiválva. A másik huncutság a cím. Nem tudni, hogy ez iroda, üzlet, telephely címe. De az biztos, hogy Berecki út Budapesten nincs. Sátoraljaújhelyen van ilyen néven közterület, de a jellege utca és nem út. A térkép viszont Budapest XXI. kerületébe mutat a jelölő, ami nem más, mint Csepel rakpart elnevezésű út.

Hogy ezen a területen milyen zsúfoltan vannak üzletek, lakóépületek, szemléltesse a következő kép, mely a Google Street View-vel készült.

Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy azóta beépült és a medvelest kötelezően kedveltető, kamu ruhákat és műszaki cikkeket sorsolgató, sokadik Facebook oldalát üzemeltető piti csaló ide költöztette a főhadiszállását.

Sajnálom azokat az embereket, akik jóhiszeműen az oldalukra tévednek és ne adj Isten, rendelnek is tőlük. Kétlem, hogy az oldal kezelőjét a segítőkészség és jóindulat vezérli. Főleg mondom ezt azért, mert már vagy fél tucat oldalnál tartunk és még mindig nincs vége… Az oldal véleménye:

Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Támogasd az oldalunkat!

Ha tetszik amit csinálunk, ha szeretnéd, hogy mindenki tudjon róla, milyen csalások, ámítások történnek a Facebookon, támogasd oldalunkat egy kávé, vagy egy kóla árával. A befolyt összeget oldalunk fenntartására fordítjuk.

Megosztás

Minden vélemény számít

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.