Lendri O. Divat — A vastag bőr titka

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-07)

Nem is olyan rég írtunk egy oldal csodálatos átalakulásáról. Ez az oldal olyan, mint egy brazil szappanopera: a téma ugyanaz és sok bőrt lelehet húzni róla.

Az oldal megnyitásához kattints képre.

Aki nem tudja miről van szó, annak két hivatkozás:
DR DivatMimi Divat Outlet — Mintha már láttalak volna valahol…

A cikk a hirdetés után folytatódik

Mi a közös ebben a három oldalban? Ugyanannak a személynek a kezelésében van. Egyik megszűnik, jön a másik, vagy a korábbi átalakul.

2017. március – DrDivat
2017. november – Mimi Outlet
2017. november – Lendri O. Divat

Egyébként erről a kamu sorsolgatós oldalról készített cikket a délmagyar is. Mivel a DrDivat –> Mimi Outlet –> és most a Lendri O. Divat ugyanarra a szegedi helyre mutat, kicsit nyomoztak helyettünk és amit találtak valahogy nem lepett meg. Kattints ide, ha szeretnéd elolvasni a rólunk és a kamu oldalról szóló cikket.
Röviden a lényeg, mi szerepel a cikkben: a cikk írója felkereste a térképen látható helyet és érdeklődött a DrDivat és a Mimi Outlet után. Persze hogy egyikről sem hallottak.

Melyik este?

Az oldalon továbbra is csak sorsolások vannak. Kihasználva a blekkfrájdéjt és a közeledő karácsonyt, rengeteg, különböző ruházati termék képét osztotta meg. Ezzel csábítva a gyanútlanokat lájkolásra, megosztásra.

Amikor viszont nyertest hirdetett, érdekes szöveggel posztolta ki a nyertest.

Már csak azt nem tudni, hogy mit nyert szegény Katona Bernadett, aki még 12 órával a kihirdetés után sem jelentkezett. Biztos még most is ájultan hever a gép előtt és nem hiszi el, hogy az ő nevét sorsolták a kamu nyereményjátékon. Nem tudni mi a szándéka az illetőnek ezzel a kamu sorsolással, de segítsünk neki, hogy ez az oldala is eltűnjön a Facebookról. Jelentsük minél többen, hogy ne tudja tovább hülyíteni az embereket. Azt sem szeretnénk, hogy olyan dolgokért fizessenek az oldal látogatói, amit nem tud, vagy nem akar teljesíteni. Az is szerencse, hogy a nem létező weboldaláról található információval beazonosítható a kamu sorsolgató személye.

A doradivat.hu létező domain, de nincs hozzá weboldal.

Kérjük, ne dőljetek be ilyen kamu sorsolgatós oldalaknak. Juttassátok el ilyen ismerőseiteknek is ezt a cikket. Lássák, hogy egy olyan oldalról van szó, ami örökké megváltozik, állandóan sorsol, kamu nyertesek szerepelnek. A nép pedig osztja és hisz… Az oldal jelentése ajánlott!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..