Pretty Store

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

523 összes megtekintés, 1 mai megtekintés

Június óta létező oldal… Sajnos csak nemrég került elénk, de nem baj. Talán még kevés embert vágott át. Az oldal témája ismerős lesz, akárcsak az üzemeltető.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Aki találkozott az Elit shop (még itt is) nevű szintén sorsolgatós szutyokkal, nem fog csalódni ebben az oldalban sem. Ugyanaz az üzemeltetője: Cz. Dániel e.v.
Hogy miért kamu minden sorsolás? Egyszerű. Fel tesz egy képet, hivatkozik a weboldalára, oda írja hogy “nyerj” és “sorsolás”. Ami hibádzik az ilyen posztokban, az a valódiság. A kép netről szedett (esetleg lopott), a hivatkozás a saját weboldalára mutat, de ott a termék nem található meg. A sorsolásnak nem létező személyek a nyertesei.

A posztban lévő hivatkozás: https://goo.gl/RmycA5, ami a készletet hivatott kilistázni. Kicsit furcsa, hogy az egész webshop-készlet 59 darabból áll, valamint a képen látható télapós ágyneműszett nem szerepel nála. Fontosabb volt lenyúlni a netről, mint betenni a “készletbe”.

A találatokban szereplő “Angels Shopping Central” is megér egy misét…

A sorsolásnak vasárnap (tegnap) meg kellett volna történnie. Ellenben azóta is jönnek az “osztva” hozzászólások a poszt alá. Igaz, az nincs oda írva, hogy melyik vasárnap lesz a sorsolás. Mindenesetre várjuk a boldog nyertes jelentkezését, amennyiben megtörténik a sorsolás.

 

“Ingyenes szállítás”

Egy kamu kép és máris százával, ezrével dőlnek a lájkok és megosztások. A nyerésre áhítozó emberkék könnyes szemmel, osztják és reménykednek. Ők nem tudják, hogy becsapták, átverték őket. Nem beszélve azokról, akik még rendeltek is. Odáig nagyon segítőkész, míg az áldozat nem utalja a pénzt. Utána mintha nem is létezett volna sem Danika, sem a kamu webshopja.

Természetesen ez a kép is a netről szedett, igénytelen PS “utómunkával” készített mézesmadzag.

Aki tudja, hogy ezen az oldalon hülyére veszik az embereket, az jót nevet az oldal háttérképén. Ha eddig nem tűnt fel miről van szó, akkor mutatom:

A valódi tevékenységének tudatában kissé vicces a két plecsni.

Ha szeretnéd megtekinteni ezt az igazán színvonalas kamutanyát, kattints ide: https://pretty-store.com/

A közelmúltban érkezett email adta az ötletet a cikk elkészítésére:

Üdvözlöm Önöket!
Olyan ügyben írok, hogy én a mai napon reggel rendeltem a tárgyban említett webshop-ból egy kabátot.Az összeget is elutaltam,de eddig nem érkezett válasz sem arról, hogy az összeg megérkezett e, sem arról, hogy mikorra várható a rendelésem.Sajnos utólag láttam csak (ahogy a webshop után kutattam), hogy ez is valami kamu oldal,és a név (Cz… Dániel) megegyezik az Elit Shop-nál feltüntetett névvel.Azt már sejtem, hogy soha nem is fogom megkapni a rendelést.

Sajnos a feljelentés 50000 forintos értékig “csak” szabálysértési eljárást von maga után. De ha mindenki megtenné a feljelentést, már sorozatban elkövetett csalás lenne a vád, ami már komolyabb büntetési tétel. Ami viszont sajnálatos, hogy a 2012-es “C” törvény (mely 2013. július 1-től lépett életbe) a vagyoni értékre elkövetett bűncselekmények vagy szabálysértésre alacsonyodott, vagy bűncselekmény, de enyhébb elbírálásúvá vált. Talán ez adhatott több embernek kedvet ahhoz, hogy másokat megkárosítson a vállalkozásával. Nem véletlen talán az sem, hogy a közismert átverős “webshopok” ismert tulajdonosai úgymond tojnak magasról arra, hogy összetűzésbe kerültek a törvénnyel. Éppen ezért fontos, hogy minden megkárosított személy jelentkezzen.

Az embereket megkárosító tevékenységet folytató személyek annak ellenére folytatják üzelmeiket, hogy szerepelnek a Békéltető Testület Együtt nem működő vállalkozások listáján.

A lista megtekinthető, letölthető .pdf formátumban: Nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2017. január 1 – 2017. november 15.

Kapcsolódó hivatkozások:

Várjuk további megkárosítottak jelentkezését akár az Elit shop, akár a Pretty store nevű kamu webshoppal kapcsolatban. A “webshop” látogatása nem ajánlott. A rendelés gondolata pedig felejtendő!

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

Hozzászólok