Álom Ruhák, Márkás Ruhák— Talán nem véletlen az elnevezés

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-07)

Rögtön két oldalt mutatunk be. Kísérteties a hasonlóság. Nem véletlenül..

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Szóval az álom ruha… Sorsolás, sorsolás és sorsolás…

A cikk a hirdetés után folytatódik

A “testvér” oldalon, a Márkás ruhákon is ugyanez a helyzet.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Erről az oldalról nem készítek képernyőmentéseket, mert felesleges. Szinte ugyanazok a képek és a melléjük írt szöveg.

Mindkettő közös pontjai a tulajdonos, a sorsolás és a weboldal. Közös még az is, hogy a tulajdonos hölgy feledékenysége miatt vagy késve történnek a kamu sorsolások, vagy egyáltalán nem sorsol. Viszont a sorsolásokkal is akad némi bibi. Mindig olyan “személy” nyer, aki nem hogy nem osztotta meg, de még nem is lájkolta, hozzá sem szólt a posztokhoz. Ez viszont igen gusztustalan. Elhúzni a mézesmadzagot a hiszékenyek előtt.

Lehetnének kicsit többen is, akik végre felébrednek és rájönnek arra, hogy bizony átverték őket. Eszközök csupán, akik terjesztik a szemetet, a hazugságot.

Nézzünk pár “sorsolást”:

Két sorsolás, két nyertes. A gond csak az, hogy kitalált nevek. Egyikük sem járt a poszt közelében. Nem lájkolt, nem osztotta meg, hozzá sem szólt. A két posztból kinyertük a lájkolókat és a kommentelőket. A nyertesek neveivel nincs egyezés. Aki kíváncsi az eredményre, letöltheti a posztokból kinyert hozzászólásokat és lájkolásokat. Rákereshet a nyertesek interakcióira.

A végére pár szó az árakról. Azt mindenki tudja, hogy a tisztességtelen webshopok távol-keletről rendelik a silány minőségű termékeiket és adják tovább jóval magasabb haszonnal, mint ahogy azt beszerezték. Nem véletlen, hogy szállítási időnek akár 60 napot is megadnak. Körülbelül ennyi idő kell legrosszabb esetben, hogy megérkezzen a termék. Persze ez akkor igaz csak, ha tényleg meg is rendelik és nem csak a pénzt nyúlják le. Nézzük, hogy ezen az oldalon milyen árak vannak. Egy találomra kiválasztott terméket hasonlítok össze két bárki által használható rendelős oldalról.

Az Álom Ruhák, vagy a Márkás Ruhák webshopjában található pulcsi és ára.
Ugyanaz a pulcsi egy külföldi rendelős oldalról. A forintot én írtam oda utólag.

 

Most gondolom felmerül a kérdés: 60%-os árengedmény van rajta, azért ilyen olcsó. Hol itt a turpisság? Lehet, hogy a kételkedőknek igaza van. Itt egy másik külföldi rendelős oldal (neveket direkt nem közlöm) ugyanazon terméke:

Itt már kicsivel drágább…

De még mindig olcsóbb, mint a Márkás Ruhák, vagy Álom Ruhák webshopjában. Főleg ha azt nézzük, hogy madáretetőnek szerepel a bezsongató szöveg: Szokásos ár: 11990 Ft.
Ugye milyen rafináltak a kereskedők?

Akinek voltak kellemetlen élményei ezekkel az oldalakkal, keressen minket bátran a Facebookon privát üzenetben, vagy az [email protected] email címen.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..