Divat És Minőség

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-12)

Tartalom:


Még nincs egy hete sem, hogy létezik az oldal. Két bejegyzés található rajta. Mind a kettő sorsolás.

Oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Ahogy az lenni szokott az ilyen frissen létrejött és sorsolgató oldalaknál, sem a profilkép, sem a háttérkép nem egyedi. Tehát megtalálható az interneten.

Az oldal névjegye is a szokásos értelmetlenségeket tartalmazza. Természetesen az üzemeltetőről egy hang sincs.

A cím szerint Újpesten, a Kolozsvári utcában található az… üzlet(?). Mi a hiba ezzel? Újpesten nincs Kolozsvári utca. A képen látható térkép Budapest X. kerületét mutatja. Az valóban Kolozsvári utca. De 624-es számhoz kicsit rövid.

Budapesten található Kolozsvári utcák

Az oldalról nem derül ki, hogy kié, milyen tevékenységet folytat. Egyedül ami árulkodó lehet, az a weboldal. http://www.ccv.hu/
A weboldal alján pedig ott virít a Facebook oldaluk.

A ccv.hu oldal alján található a Facebook oldalukra történő hivatkozás.

A két poszt tulajdonképpen egy és ugyanaz, csak ismétlődik.

Kötelező 5 csillag? Mire fel? A Medvelest nem kell megosztani? Van olyan aki még elhiszi az ilyet?

A Cipők ruhák Vásárlása oldal szerepel nálunk. Nem mondok újat azzal, ha a sorsolás és a meg nem érkezett rendelés miatt írtunk róla. Vajon ez a Divat És Minőség ugyanazt a trendet folytatja? Ki tudja. De az biztos, ha korrekt lenne,  nem sorsolgatna nyakra-főre egy alig pár napos oldal. Annyira kilóg a lóláb. Sajnos ezt sokan figyelmen kívül hagyják és a nyerés reményében osztják ezerrel ha kell, ha nem. Ne legyünk buták.


Update 2018-03-12

Mivel eléggé elavult e cikk és rengeteg idegfeszítő dolog volt mostanában, frissítésre vetemedtünk. Ebben a cikkben nem szerepelnek hasonló kamusorsoló oldalak. Ezt most pótoljuk. A közös mindegyikben az, hogy ugyanazok csinálják, minden sorsolás kamu, az állítólagos nyertesek kamuprofilok, a hivatkozott webshopok nem a sajátjuk.

 

Ezen az oldalon (ahogy egy másik kamu oldalán is) kisorsolt egy értékes valamit. Ezen az oldalon egy konyhabútort, étkezővel, a Másik oldalán (Trendi Ruhák — Medveles nem nyugszik) egy nappali ülőgarnitúrát. Ahogy már megszokhattuk ezeknél a kamu szutyok oldalaknál, se nyeremény, se nyertes. Illetve ha van nyertes, az kamu.

Mivel a sorsolás közjegyző jelenlétében zajlott, ezért ha lehet, kérjétek ki a változtatás nélküli jegyzőkönyvet, melyet kötelező megmutatnia. Aligha tesz ilyet. Helyette tiltani fog. Az, hogy ki ez, mi ez a medveles dolog, hamarosan megtudjátok. 


Tájékozódjunk milyen oldalra tévedünk. Kezdjünk gyanakodni, ha sorsoláson kívül más nincs egy alig pár napos oldalon. Aki szeretné, hogy az ilyen átvágós, lájkvadász oldalak eltűnjenek, jelentheti szorgalmasan a Facebooknak is. 

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

4 hozzászólás a(z) “Divat És Minőség” bejegyzéshez

 1. Noémi szerint:

  Nem lehet valamilyen módon feljelenteni az oldalt? 🙂 én már annyiszor jelentettem őket…persze szinte mindről le lettem tiltva 😀 de gyűlölöm az ilyen kis csótányokat…sok sok emberhez el kell juttatni az információt…valahogy..Amúgy meg azt vettem észre, hogy ha kommentben leírom, hogy mi a helyzet, az emberek annyira bunkók, hogy vagy 50000-en írják alá, hogy lájk, meg hogy osztva…szomorú, vagy inkább ijesztő..Ezeknek az embereknek szavazati joguk van..basszus..

  • Hazard szerint:

   Kedves Noémi!

   Sajnos, mióta a Facebook a felhasználókra hárította a probléma megoldását (magyarán: tiltsd le), azóta nem töröl semmilyen oldalt sem. És ha láttad, a cikkben tucatnyi ilyen kamu oldalról ömlik a mocsok. Nem véletlenül kellene az embereket felvilágosítani, hogy nem minden valódi ami ebben az álomvilágban van. Mindenki a másik adatait, pénzét akarja megszerezni.

 2. Bagosi Anikó szerint:

  TILTSÁK LE EZT AZ OLDALT,ÁTVERTEK,HOGY NYERTEM EGY KONYHABÚTORT.íRTAM A CÉGNEK,AMI NEM IS LÉTEZIK.Nem szeretném,hogy mást is becsapjanak!

  • Hazard szerint:

   Kedves Anikó!

   Sajnos tiltani nem tudjuk, de dolgozunk azon, hogy kiderítsük kié az oldal. Tucatszám van ilyen kamu oldala. Semmi köze a divathoz, a weboldalakat csak álcának használja. Nem is az övé. A sorsolásokat csak lájkolók gyűjtésére használja. Éppen ezért a megnyerhető dolgok nem is léteznek. Kérem, terjessze ismerősei között, hogy ne lájkolják és ne osszák meg az oldal egyetlen posztját sem.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..