Trendi Ruhák És Kiegészítők — Fokozzák a hülyeséget

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-03)

 

Többször, több néven is szerepelt már nálunk ez az orrba-szájba sorsolgatós oldal. A reménykedő nyerni vágyókat így még kevesen hülyítették be, ahogy ez az oldal teszi.


Tartalom:


Az oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Vannak dolgok, amik összeférnek egymással. Ágy a párnával, kabát a gombbal, stb. De hogy fér össze a ruha a konyhabútorral?

Ezek szerint jól megférnek egymással. Van ám játékszabály is. Most rafináltan nem a posztba írták a hülyeségeiket, hanem egy Google dokumentumba.

A Facebook szabályzata kimondja, hogy tilos lájkoltatni oldalakat. Ennek ellenére két oldalt is kötelező lájkolni. Ráadásul az egyiket még 5 csillagra is értékelni kell. Azért van bőr rendesen…

A névjegyet látva azt gondolhatnánk, hogy vándorolnak. Egyszer itt, másszor ott…

A jelenlegi állapot. A cím és a térképen látható hely nem ugyanaz.
Ez a hely az egy hónappal korábbi cikkünkben szerepel.

Update: 2017-10-05

A kamu konyhabútor sorsolás után (lásd cikkünkben fentebb) megint egy égbekiáltó ökörséggel hülyítik a népet. És ami a szomorú, hogy el is hiszik. Miért?

A poszt
A google dokumentumban készült leírás a “játékról”

Amint látható, a konyhabútoros sorsolás után itt már még több oldalt kötelező lájkolni. Ergo: terjeszkedik a hülyeség. Milyen reklám az, ahol a szponzor neve nincs megemlítve? Akkor miért szponzorálnának valakit, vagy valamit. Értelmetlen az egész. A szerencse az, hogy az ilyen sorsolgatós posztokat aránylag hamar leszedi a Facebook, ha jelentik.

Kedves medveleselgetős barátaink, akik egy csillaggal illetitek oldalunkat: a legkevésbé sem hat meg a cselekedet. A tisztességtelen, embereket becsapós oldalak hamarosan eltűnnek Facebook színéről. Arra kérünk minden jóérzésű embert, aki megveti a kamu sorsolásokat és az emberek átverését, hogy minél többen jelentsük az oldalt és a posztot is.

 

Kamuék az alábbi cikkeinkben szerepelnek:

Amilyen butuskák az emberek, előbb hisznek a kamunak, mint a valóságnak. Pedig nem fáj ha gondolkozik az ember…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Ajánlott az oldalak jelentése!

Fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..