Fashion Style — Kamuék folytatják…

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-03-06)

Régi ismerősök a színen. A Ruhamánia és a Trendi ruhák és kiegészítők után itt az újabb medvecsapda.


Tartalom: 

 


Kattints a képre az oldal megnyitásához.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Még csak pár tucat a kedvelőik száma, de szinte azonnal hírt kaptunk róla. Az üzlet nemsokára nyitni fog. Ebből az alkalomból sorsolnak. Na, mit?

Hiányolom a piros masnit…

Ezúttal az üzletüket Budapesten, a XI. kerületben jelölték ki, az Edömér utcában. A térképen viszont nem ez szerepel.

A térképen egy Erdélyi kis hegyi utat jelöltek meg. Szerintem üzleti szempontból nem jó választás, de hát ők tudják. 😅

Természetesen nem az autó sorsolás a fő profiljuk. Elvégre ha fashion, akkor az divat.

Azért azt figyeljük, meg, hogy még azt se tudják mikor nyitnak. Az autó sorsolás posztja szeptember 7-e, 13 óra. A kabát sorsolásos poszté szeptember 7-e, 13 óra 3 perc (3 perc különbséggel). Az előbbinél 4 nap múlva, az utóbbinál 5 nap múlva nyitnak. Döntsük már el kérem… Bár a hülyítés szempontjából lényegtelen, mert aki csak az ingyen autó, vagy kabát reményében látogat oda és oszt meg, annak nem számít mikor nyitnak. Ja, hogy üzlet sincs, ahogy a korábbi kamu oldalaiknál se volt? Hát persze. Hülyítéshez nem kell üzlet, csak így jobban hangzik. És még weboldaluk sincs… Jobban jártok, ha a kamu sorsolásokat nem megosztjátok, hanem jelentitek. 

Ehhez az oldalhoz tartozó korábbi cikkeink:

Update:

A legfrissebb kinézetük:

A kép az Amazonról lopódott…

Update:

Az alábbi személyek bosszúból 1 csillagot adtak a Kamu/átverős Oldalnak:

Update 2017-09-10:

Pillanat, csak megfájdult a hasam a röhögéstől…
Sorsolt… Lásd az eredményt:

Nem tudni milyen játékban mit nyert a nem található kamu személy. Nincs feltüntetve a kapcsolatfelvétel (ki keres kit?), vagy az eljuttatás módja. Aki ezek után is hisz ennek és az ilyen kamu, csaló oldalnak, az magára vessen. Mi szóltunk…


Update 2017-09-14

Nevetséges… Kamu oldalék a kamu H&M ajándékutalványos képpel akarnak operálni. Szerencse hogy megettem már a reggelimet, mert a röhögéstől kiköptem volna. 😂


Update 2017-12-02

Kaptunk egy érdekes üzenetet, ami megmosolyogtatott. Az írója megkérdezte, hogy a divat, a medveles és az adventi koszorú milyen kapcsolatban vannak egymással? Persze ezt mint költői kérdést tette fel. Így hát megnéztük ismét ezt a kamu sorsolgatós, macikukkolós oldalt és találtunk pár érdekes dolgot.

A cikk elején mutatott névjegy megváltozott. Feltörtek kérem szépen. A Design én divat státuszt felváltotta a Modellügynökség. Elképzeltem medveles közben egy divatbemutatót… Na de nem pervezkedem inkább…

Erre nem lehet mit mondani. Medveles, ugyanitt modellügynökség és Adventi koszorú megvárható.

Egy másik érdekesség a hiszékeny emberek megdurculása a sorsolás gyalázatos becsmérlése miatt. Történt ugyanis, hogy tegnap kamusorsolt az oldal és kamunyertes született.

Érdekelne a dolog, hogy a három kabát közül miért pont a pirosat nem nyerte meg? Mindegy. Valaki próbálta közölni a véleményét a sorsolással kapcsolatban és egy kedves szőke, ám de annál hiszékenyebb hölgy kőkeményen oltotta.

Ha ki van írva, annak úgy kell lennie! KÉSZ, punktum!!!! Vajon elhinné azt is, hogy a Varázsceruza című mesefilm nem volt igaz?

Továbbra is hiszünk ennek a kamusorsolgatós, medvekukkolós modellügynökségnek a hülyeségeit? 


Update 2018-02-28

 

Hát… elérkezett a várva várt nagy nap, amikor mindent IS kisorsolnak kamuék.

A cikk frissítésének időpontjában ( fél 11) még híre hamva sincs eredménynek. Biztos a közjegyző sokáig hitelesíti az eredményeket.😂


Update 2018-03-06

A medvekukkolósok oldala némi változáson esett át. Ha megfigyeltétek az oldalaikat, a sorsolások és a medveleses oldal kötelező 5 csillagozása mellett a ccv.hu weboldalra hivatkozott kamuból. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a ccv.hu oldalhol semmi közük. Álcából hivatkoztak rá. Tulajdonképpen ezzel is elhitették a bárányokkal, hogy egy divat oldalon vannak, ami mindent IS sorsol.

Néhány napja átnyergeltek egy másik oldalra, búcsút intve a ccv.hu-nak. Mostantól egy másik webshopra hivatkoznak, ami a wimshop.hu névre hallgat. Természetesen a kötelező medveles oldal lájkolása megmaradt.

Valószínűleg a vérlájkoló bárányok az arany telefonra nagyon begerjednek. De ki kell hogy ábrándítsam őket. A telefon egy Samsung Galaxy J5 (2017-es modell). Ára körülbelül 50000 magyar forint. Amitől arany, az egy tükröződő, arany hátlap.

Tucat termék, megtalálható közismert online piactereken.

Az ár indiai Rúpiában van megadva. A napiarfolyam.hu segítségével átváltható forintra. Senki se gondoljon horribilis összegre.

Ennyiből áll az oldal szerint a “SAMSUNG LUXUS EGYEDI TELEFONT 22 KARÁTOS ARANY BEVONATTAL”.

A hülyítés ismét működik. A bárányok, ahogy azt szokták, szemellenzősen, lájkolnak és osszák a semmit. Abban a hitben vannak, hogy egy méregdrága luxus telefon tulajdonosa lehet valaki, ingyéé… 


A legbosszantóbb az egészben az, hogy a sok birka bárány izzadva, remegve várja hogy hátha megnyeri a nagy semmit egy divat oldalon. A medvetalp szaga már nem olyan izgalmas. Most a bárány szagára gerjednek. Ruha helyett autót, telefont és konyhabútort sorsolnak.

A másik bosszantó dolog, hogy a Facebook még most sem törölte le ezt a moslék oldalt.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Jelentsük!

Fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..