Szociális segély utalás ; Pályázatok, támogatások — Kamu házsorsolás folytatódik

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-08-21)

Újabb két oldal jött velünk szembe, ahol pikk-pakk felépíthető, hiper-szuper ház nyerésének lehetőségével kecsegtet. A célpontjuk a létminimum közelében élők. Így könnyebb megvezetni őket, hiszen legtöbbjüknek csak álom egy saját otthon. Ebbe az illúzióba csap bele ocsmányul az alábbi két oldal.

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.

 

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.

A névjegyekben a szokásos semmi olvasható. A “Szociális segély utalás” nevű kamusorsolós oldal a szocialis-segely.blog.hu oldalra hivatkozik, ami nem kimondottan aktív. Évente egy blogbejegyzés található benne.

 

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez a névjegy már sokkal bőbeszédűbb. Igaz hogy a térkép ebben az esetben lényegtelen, nincs megadva közelebbi cím. Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy kik akarnak nekem hitel-tanácsadást, pénzügyi tervezést végezni? Könnyű a válasz: senki. Nagyon jól tudjuk, hogy a Facebook tele van átveréssel. Illene minimálisan utánajárni az oldal hitelességének és ha ilyen hiányos adatokkal rendelkező oldallal találkozunk, kezdjünk gyanakodni.

A két oldalt ugyanazok üzemeltetik. Ez abból is látszik, hogy a posztok egy időben, egy helyről származnak és a szövegük is megegyezik. A cikkek származási helye egy lájk- és kattintásvadász oldalról, a 24ora.eu-ról származnak. Az ilyen weboldalak jellemzője, hogy a cikk megnyitása után azonnal pénzhez juttatja a csalókat. Még a reklámokra se kell kattintani. Éppen ezért kerülendő az oldal látogatása.

Az utóbbi cikkeknél mindkét oldalon érdekes hozzászólás olvasható:

 

Azt hiszem nem kell kommentálni a véleményeket. Önmagukért beszélnek.

Ezek az oldalak, ahogy a többi hasonlók sem fognak igazából sorsolni új építésű házat, de még csak kerékpárt sem, ahogy a lentebb található hivatkozásokban olvasható. Az ilyen oldalak megtévesztőek, jelentésük ajánlott! Aki tud még házsorsolós oldalról, kérem jelezze felénk.

Lásd még:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..