Anorex – Már a név is ijesztő

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-09-12)

Ismét fogyókúra… Itt a nyár. Aki eddig még nem fogyott le, az már ne is kezdjen hozzá. Hacsak nem kezdi el ennek a szernek a szedését. Vagy inkább ne?

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

 

Az oldalukon nem sorsolnak. Már szinte hiányzik. Ellenben vékony, bikinis lányok reklámozzák a terméket.  A kép egy elég gyenge minőségű PS. A lány képe stock fotó. Tehát nem úgy kérték fel a hölgyet, hogy anorexiás bogyóhoz álljon modellt.

Több oldalon megtalálható a hölgy képe, mint stock fotó
A cikk a hirdetés után folytatódik

A névjegy nagyon információszegény. Semmi adat a cégről… Pedig nem lenne rossz ha azt szeretnék, hogy bízzunk bennük. De így…?

Most nézzük a weboldalt. Kattints ide ha szeretnéd megnyitni.

Az oldal szerint: “Az egyetlen fogyasztó tabletta, amely megakadályozza a zsírok lerakodását a szervezetben!”

Milyen érdekes. Eddig mindegyik fogyasztószer ezt ígérte. Szinte már a készítményre nézve menekülnek a zsírok a testről, mint perem alatti bacik a wc kacsától. De mint tudjuk, mostanában a fogyás jó biznisz.

Amiket eddig felfedeztünk:

A weboldalukon akárhogy kutattunk, semmi olyan adatot nem találtunk, ami a gyártóra és/vagy a forgalmazóra utalna.

Divatvilág kedvence… Egyetlen fogyasztószer…

A divat világának kedvence? A fotómodellek kedvence? Ez elgondolkodtató… Ha én fotómodell lennék, nem kellene fogynom, mert mindig vékony lennék és vigyáznék hogy mit eszek. Tehát felesleges lenne szednem. Ha meg kövér lennék és lefogynék (főleg hirtelen), akkor a kitágult bőr nem képes olyan ütemben összehúzódni. Sőt, végtelenségig sem. Nem hinném, hogy vékonyan, ám de lógó bőrdarabokkal bárki is termékfotózásra hívna.

Na, mindegy. Csak egy gyors agymenés volt… Inkább rendeljünk. Nem aprózzuk el, mindjárt a lehetséges maximumot, 4 dobozzal kérünk.

Speciális akciónak a nyomát sem láttuk.

Miután elküldtük a megrendelést, semmi összegzés, rendelés módosítás lehetősége nem bukkant fel. A rendelés el lett küldve. Slusszpassz.

A megrendelés óta eltelt körülbelül 15  perc után érkezett egy visszaigazoló email.

Egy tök egyszerű automatizált email. Akár “csőváz” is lehetne a köszönés, annyira primitív. Itt se lelhető fel semmi a cégről, webshopról, de még csak a futár szolgálat adatairól sem. Ti hogy vásároltok weboldalról? Nektek is ilyen gyors és szűkszavú egy webshop?

Engem biztos nem győzne meg ez az üzlet, hogy náluk vásároljak.
De nézzük meg a kapott email kicsit alaposabban. Láthatjuk például a feladó email címét: [email protected]

De mit keres itt “Románia”? Egyszerű a válasz. Egy román ügynöki tevékenységet végző cég jegyezte be a magyar domait. Miért? Hogy szénné hülyítse a magyarokat, mert nálunk mindent lehet.

Rákeresve a cégre, ezt találtuk:

Ügynöki értékesítés. Magyarul, közük sincs a termékhez, de náluk lehet rendelni, ők végeznek minden adminisztrációt, postázást, stb. Szép kis kamu dolog ez.
A neten nagyon kevés az információ erről, de valamit mégis találtunk. Valaki valahol tett egy fórum bejegyzést:

Egyik ismerősöm dolgozott pár hónapig a szóban forgó terméket forgalmazó cégnél és hát érdekes dolgokat mondott.
Ez a fogyasztó cucc nem sokat ér,  nagyon véletlenszerű h használni fog-e vagy sem ha megveszed. nem mindegy h mennyi szemmel szeded és a dobozra írt mennyiség sem jó mindenkinek. Ha megrendeled tőlük, akkor folyamatosan fognak zaklatni telefonon h rendelj még többet vagy valami mást amit ők forgalmaznak. A barátnőm mesélte, hogy orvosoknál kellett házalnia h kirakhassa a plakátjait meg h az orvos ajánlgassa mindenkinek, cserébe az orvos kap x db-ot ingyen. A doki meg úgy van vele, hogy ha nem öli meg a cucc beteget, ő meg kap kedvezményt, akkor nincs semmi baj, a plakát meg elfér az ablakon. Igen ám, de nem mindegy, hogy kidobsz-e az ablakon egy valag pénzt valamire, ami lehet h használ, lehet h nem. És utána folyamatosan zaklatnak a hülye kérdéseikkel és telebeszélik a fejedet, hogy biztosan te rontottál el valamit a szedéskor és a tájékoztatáskor is hazudnak a tapasztalatokról. Az egész csak a profit miatt van. Mellesleg van nekik valami fórumuk is, barátnőm szerint a pozitív tapasztalatokat mind ők írják fel hogy az emberek ne kezdjenek el gyanakodni. És nem is külföldről hozatják be a gyógyszert, hanem innen-onnan összeszedik a hozzávaló anyagokat és náluk, a poros raktárban rakják össze a kapszulákat meg a dobozokat a saját gépeikkel, semmi higiénia, vagy kesztyű vagy valami. Van, h nem is kerül semmi a kapszulákba. Az egész hely egy kész ÁNTSZ aranybánya.
Nem azt mondom, hogy nem használ a termék, mert lehet h szerencséd lesz és sikerül lenyögni vele pár kilót. Viszont arra ne számíts h egy csomaggal rögtön sikerül elérni az eredményt, újra kell majd rendelned, sőt rá is fognak majd beszélni h újra rendelj. Csak az nem mindegy, hogy mennyi pénzt költesz rá és hogy megéri-e számodra. Pénzvisszafizetési garancia pedig NINCS! Rengeteget bukhatsz vele, te döntöd el h megéri-e belevágni, vagy megpróbálkozol egy valóban eredményes termékkel.

Nem elképzelhetetlen amit leírtak. A profitért mindent.

Tehát, egy román ügynöki kereskedelemmel foglalkozó cég árulja ezt a csodaszart, magyar domain alatt (úgy hihetőbb), de most jön a csattanó!

Ez a termék állításuk szerint étrend kiegészítő. Mint ilyen termék Magyarországon bejelentés-köteles az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) felé. A honlapjukon megtalálható egy lista, amin a bejelentett és engedélyezett étrend kiegészítők szerepelnek. A lista (jelenleg) 2017.07.31-ei dátummal van és nem szerepel benne az Anorex nevű termék. Így forgalomba se hozható! A lista megtekintéséhez kattints ide.

Konzekvencia: Nagyon nagy valószínűséggel (99.99%) olyan emberek csoportjával van dolgunk, akik illegálisan anyagi előnyre szeretnének szert tenni azáltal, hogy egy bizonytalan eredetű fogyasztószert, étrend kiegészítőt OGYÉI bejelentés és engedélye nélkül próbálnak értékesíteni, mindezt egy  olyan cég, vagy társaság, akik Romániában bejegyzett ügynöki tevékenységet folytatnak. Aki rendel, készüljön fel arra, hogy vagy nem kap semmit, vagy ha kap, jó drágán vett használhatatlan szemetet kap.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Anorex – Már a név is ijesztő” bejegyzéshez

  1. Káli Hajnalka szerint:

    Évekkel ezelőtt amikor legelőször piacra dobták az Anorex 200 szemes fogyókúrás tablettát sajnos megvettem. Szerettem volna 5 kg-ot fogyni és azt ígérték, hogy az emésztés is helyre áll. Napi 10 szem bevétel mellett. Hát én nem fogytam, hanem 10 kg-ot híztam. Felhívtam az elérhetőségnek megadott telefonszámon az ügyintézőt, aki azt mondta, hogy rossz a használati utasítás, mert 10 szem bevételéhez 24 liter vizet kellene meginni. Utána még megkérdezte, hogy rendelek e még a tablettából. Elnézést nem kért a cég nevében a rossz használati utasításért. Hab a tortán: még nagyon sokáig így árulták az Anorexet.

     

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..