Átverés a Tesco nevével – Nyerd meg 85000 Forintos Tesco kupont

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-07-26)

Rengetegen küldtétek az alábbi hivatkozásokat. Újból egy Tesco-s átverés részesei lehetünk, ha nem figyelünk. Hasonló átverésről ebben a cikkben is olvashatsz. Szinte ugyanaz a csalók weboldalainak felépítése.

http://1in8ride.com/tesco22/
http://fb22.site/hu/tesco/3.html
http://tesco-hu.site/

A cikk a hirdetés után folytatódik

Erről a két három hivatkozásról van szó. Mindegyik ugyanarra az oldalra vezet. A gyanútlanokat könnyen csábíthatja a 85000 forintos kupon, az ájfón megnyerése, valamint a könnyen megválaszolható bugyuta kérdések.

3 kérdésre kell megválaszolni. De ne higgye senki, hogy gondolkodtató kérdések szerepelnek. Miután kiizzadtuk a válaszokat, a rendszer kiértékeli és megállapítja, hogy nincs dupla regisztráció (???).

Egy lépéssel közelebb kerültünk a nyereményhez. Hurrá! Most következzen néhány feladat, ami elengedhetetlen a nyeréshez és ezt amúgy is imádják a hiszékenyek: a megosztás.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megosztás elegendőnek bizonyult a továbblépéshez.

Amíg az ember a megosztással bíbelődik, lejjebb Facebook hozzászólásra kísértetiesen hasonlító üzenetek kezdenek ütemesen megjelenni. Mintha élne az oldal és mindenki a nyerésre pályázna.

Az egyetlen dolog amire reagál a kommentszekció, az a “Tetszik“. Más műveletet nem sikerült elvégezni. Pedig annyira szerettünk volna egy jót kommentelni. Na, mindegy…
Tehát a cucc megosztva. Megint egy lépéssel közelebb a nyereményhez. Továbblépve két új ablak nyílik a böngészőben. Az egyik egy iPhone 7 megnyerésével kecsegtet és kéri a telefonszámodat. A másik ablak elkéri a személyes adataidat. Előbb lássuk az adathalászatot.

Nem volt kedvünk kipróbálni…

Az iPhone ablak viszont tartogat némi érdekességet. Ha sokat vacillálunk a telefonszámunk megadásával, az alábbi dologgal szembesülhetünk (videó – kattints a lejátszásra):

Tehát pánikra semmi ok. Ha elfogy a készlet, automatikusan újra töltődik.
Miután megadtuk a telefonszámunkat, már tényleg csak pár lépés a boldogság.

Az emelt díjas sms ára mindössze 508 forint. Ugyan, mi az az 85000 forintos kuponhoz képest? Ráadásul még egy ájfón tulajdonosa is lehetsz. Hülyének is megéri. Annak meg főleg.

Aki végig csinálja a procedúrát, készüljön fel arra, hogy semmit sem nyer, ellenben hetente több mint 3000 forinttal lesz több a telefonszámlája!

Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki elküldte nekünk a csalók oldalát.

Ne dőljetek be! Nincs semmilyen 85000 forintos kupon, sem ájfón. Csak emelt díjas sms heti 6 alkalommal, smsenként 508 forintért. Az egész csalás, átverés! 

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..