Olcso de kiadós Receptek Magyar Konyha! – lopott oldalak fogyókúráznak

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-06-25)

Kissé összetett dolog következik. Lájkvadászok, lopott oldalak és a már könyökünkön folydogáló csodafogyókúra. Van egy zárt csoport…

A csoport a képre kattintva nyitható meg. (zárt csoport!)

Ebben a csoportban receptek helyett fogyókúráznak inkább. Ez a a fogyókúra nem mindennapi. Hatalmas súlyfeleslegek távoznak napok alatt úgy, hogy a bőr feszes marad. Legalább is a fényképpel dokumentált előtte-utána effektus láttán. Ezek a személyek vagy Photoshoppal fogytak le, vagy a két kép nem ugyanazt a személyt mutatja.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ha megnéztétek a képeket, láthattátok, hogy a Rózsaszál nevű oldalról vették át ezeket. Arról a Rózsaszálról, amit valamikor korábban elloptak. Erről szóló cikkért kattints ide. Azóta megváltozott az oldal képe, valamint az oldal leírásából kitörölték az igazi tulajdonos bejegyzését.

Oldal megnyitásához kattints a képre.

A cikkben lévő hivatkozás a Rózsaszál oldalra és a képre kattintás ugyanoda visz.

Ha megnézzük a címbeli zárt csoport adminisztrátorait, érdekes neveket fedezhetünk fel.

Például Gabriela Barthalosová. Ő nem más, mint Erik Wittmann barátnője. Mikor rákérdeztünk, hogy ismeri-e, egyszerűen letiltott minket. Ő nyerte akkor a kamu telefont egy nemlétező sorsoláson. A profilok hivatkozásai azóta nem működnek, újat készítettek. Akinek nem ismerős a Witmann név, csak emlékeztetőül: Lopás Erik Wittmann módra. Az ő és barátai keze nyomát hordozza számtalan lopott oldal, valamint olyan lájkvadász oldalak, mint Bulvárinfó (Milyen érdekes. A Bulvárinfó is fogyókúrázik éppen…), Mindenegyben blogok, online médiákra hasonlító nevek, mint például origo-online, hirado-online,  tenyek24, valamint a ház sorsolásos kamu oldalak is. Lásd további weboldalakért folyamatosan bővülő listánkat.

Szerencsére már sokan ismerik az ilyen fogyókúrás szarokat cikkeket és kevesebben dőlnek be, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Az egyik poszt alatt csak ilyen kételkedő és humorizáló posztokat olvashatunk.

A nevek Anonymizerrel lettek megváltoztatva!

A nevek Anonymizerrel lettek megváltoztatva!

Annyiszor leírtuk, de nem elégszer. Ne higgyetek az ilyen kamu, lopott, lájkvadász oldalaknak, csoportoknak. Ne terjesszétek tovább a moslékot. Gondolkozzatok, mielőtt butaságot cselekedtek. Természetesen ez azoknak szól, akik még nem jöttek rá az átverésre. Éppen ezért kérünk mindenkit, ezt a cikket terjesszétek leginkább olyan ismerőseitek között, akik meggyőződéssel osztanak ilyen hulladékokat. Talán még nem késő…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Olcso de kiadós Receptek Magyar Konyha! – lopott oldalak fogyókúráznak” bejegyzéshez

  1. István szerint:

    Sajnos rengeteg ilyen és ehhez hasonló átverés van ! Köszönhetjük a szar egészség ügynek !Meglehetne spórolni  hogy becsapjanak ha lenne annyi eszük az embereknek hogy előbb tájékozódnának (mint itt ) akkor a csalók már régen éhen döglöttek volna ! Amíg lószar van veréb is a közmondás szerint !Legyen a Google a jó barátja mindenkinek ! Szép napot !

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..