Házsorsolás kamuéknál

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-02-27)

Tartalom:

Terjedőben van ismét egy olyan kamu oldal, ahol két hónap alatt felhúzható faházat sorsolnak. Referenciaként kész belsőtereket is mutatnak. Most mi mutatjuk meg, hogy mi az igazság.

Képre kattintva megnyitható az oldal
A cikk a hirdetés után folytatódik

A képekre kattintva megtekinthetők nagyban is!

Ha sikerült átvergődni a gusztustalan és ocsmány parazita kergetős és zsír lecuppantós reklámokon(?) elénk tárul a nagy Ő!

Már csak az a kérdés, hogy milyen cég volt, aki felépíti és kisorsolja, valamint hogy milyen közösséghez kell csatlakozni? Talán a hiszékenyek közösségéhez, akik mindent elhisznek, ami sült galambból van? Ez nyitott kérdés marad.

 

Láthatjuk a jobb oldali képen, hogy szinte lépcsőház van. Egy földszintes, padlásteres házban nemigen lehetséges. Itt szintén figyeljünk a kis téglalap alakú ablakokra.

A kép, ahonnan lopták az Építési portál nevű weboldalról történt.

Itt látható a ház kívülről és rajta a kis ablakok. Ebben a házban már jócskán elfér az előző képen lévő lépcsőház.

 

Gyönyörű kép egy még gyönyörűbb nappaliról. Tökéletes.

A nappalit mutató képet is lopták és természetesen köze sincs a gyors házhoz. Cserkeszőlő Aqua SPA wellness hotel egyik szobája látható a képen.

A pirossal aláhúzott rész
Itt pedig a képre kattintva megjelent nagyított kép

A Google képkeresővel nem nagy kunszt rátalálni.

Utolsó helyen a kamu házsorsolgatós oldal hivatkozása
Ott leszünk és várjuk az eredményt

Mivel rengetegen küldtétek az oldalt, kötelességemnek éreztem, hogy cikkezzek róla. Átverés az egész. Sohasem lesz semmilyen sorsolás. Ez csak a hiszékenyeknek készült, hogy terjesszék az oldalt, ami egyébként megtalálható folyamatosan bővülő listánkon is. Figyelem! A sült galamb nem repül senki szájába! Lehet ezzel most csalódást okoztam?


Update 2017-09-18

A tegnapi nap folyamán (a fenti cikkben írtak alapján) megtörtént kamuéknál a sorsolás. Kíváncsian várjuk, hogy hol és ki nyerte meg a kamu 2 hónap alatt felhúzható faházat.

Az oldal egy másik, szintén kamu, lájkvadász oldalra mutat.

Aki találkozik a nyertes bejegyzéssel, kérjük ossza meg velünk is. Gyanítom, hogy nem lesz ilyen bejegyzés sehol sem. Ugyanis egy kamu, lájkvadász mocsok nem sorsol semmit. Pedig tellene rá, ha már Audik sorakoznak a házuk előtt… De több pénznél jobb a több, az emberek hülyítéséből vidáman meg lehet élni. Az emberi hiszékenység, az ingyen sült galamb reménye kihozza az emberekből az orrba-szájba történő osztogatást, mert “miért ne? hátha…” Ideje lenne már az ilyen oldalakat végleg betiltani, megszüntetni, az elkövetőket felelősségre vonni. Egyetértünk?

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..